• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Banyo yaptıracakmışız bide işte o naneli okaliptuslu damladan verdi gece yakasına damlat dedi. Ama olmuyo yani tamam damla açıyor ama biyere kadar baya bildiğin hırhır çocuk ememiyor dediğin gibi. E banyo da gecenin bi yarısı kalk yaptır her seferinde olmuyor. Sanırım gece uykusuna geçmeden önce banyo rutinini özellikle bu sebepten öneriyor banyoda güzel çıkıyor mukuslar. Napayım valla bende dün gece aspiratörle temizledim başka çarem yoktu cidden kötüydü çocuğun nefes alışı
Banyoda biz yüzüne çok gelmesin diye elimizle şöyle bı yıkıyoruz. Keyifle banyo yaparken yüzüne gelince sıkıntı oluyor ağlıyor direkt. Bu sabah 2 saat arayla 2 defa açtık burnunu hiril hiril dediğin gibi. Banyo yaptırsak 2 saatte bir banyo yaptırmamız gerekecek bir de klimalar hep açık hasta etcez çocuğu

Kızlar dün gece yoğun deterjan soludum zehırlendım . Doktora gııtık serum
İle buhar verdıler . İki saat sonra emzir dedı ama benım içim rahat etmedi 10 sat bekledım o sutü sağip attım inş bebeğime geçmez . Basına böyle bısey gelen duyan var mı
Nerde soludun sen o deterjanj

Banyoda biz yüzüne çok gelmesin diye elimizle şöyle bı yıkıyoruz. Keyifle banyo yaparken yüzüne gelince sıkıntı oluyor ağlıyor direkt. Bu sabah 2 saat arayla 2 defa açtık burnunu hiril hiril dediğin gibi. Banyo yaptırsak 2 saatte bir banyo yaptırmamız gerekecek bir de klimalar hep açık hasta etcez çocuğu
Çok haklısın bende öyle yüzüne burnunu açacak şekilde doksem bu seferde kulağına su kaçacak yada ağzına kaçacak ağlayıp durur bende serum fizyolojikle açıyorum dün gecenin 3unde açtım ki 12de bir şey yoktu gece 3tw çocuğu nasıl banyoya sokayım dimi ama

melegim can melegim can O ozgeeeee1 kızlar siz mi göbeği yaktirmistiniz stresten hatirlayamiyorum göbeğin çevresi karardı bugün şaka gibi bi bitmedi göbek serüveni bir şey olur mu bundan bilen var mi😭😭

Eklentiler

• 1000041174.jpg
    1000041174.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 45
Hahahah böyle bi story atıp çok keyifliyim modu verip hemen arkasından çocuk emzirmeye gaz çıkarmaya koşarım bi yandan da öbürüne yapma kızım gel kızım yerinde dur kızım filan o sıra olup biteni hönk hönk izleyip müdehale etmeyen eşime söylenirim hiç sekmez bak 🤣🤣🤣
Hahahahahaha kürkünü unutma😀
Ben leslie yapıyorum her gün değil ama gün aşırı
Bende yapsam iyi olacak genç yaşımda 44 beden olduk :KK43:
Sen iflah olmazsın bacım 😂😂😂
hahahahahha aynen öyle biz artık birleşik ikiz olduk kaynanamdan asla vazgeçemiyorum 😂😂😂

Çok haklısın bende öyle yüzüne burnunu açacak şekilde doksem bu seferde kulağına su kaçacak yada ağzına kaçacak ağlayıp durur bende serum fizyolojikle açıyorum dün gecenin 3unde açtım ki 12de bir şey yoktu gece 3tw çocuğu nasıl banyoya sokayım dimi ama
Aynen öyle bugün kontrolümüz vardı Dr 2 saatte bir de olsa açın hiç sıkıntı değil dedi. Hırıltı olabilir burnundan nefes alabiliyorsa sıkıntı yok ama zor aldigini hissederseniz açın dedi

Annem yarın gidiyor 40ı çıktı eşim var ama yok gibi bugün o da bebeği odasına bırakıp kendi salonda uyuyakalmış çocuk yırtınıyor duymuyor yani ben yanmışım Allahtan bu gece uyudu uyumazsa bayılırım herhalde yorgunluktan
İnşallah en azından geceleri uyur da gündüzleri tek uğraşmak durumunda kalırsın hoş gerçi oda zor iş güç yemek yada en azından bi kahve içip nefes alma durumu da olmuyor ama gece gündüz böyle devam etse daha da zor olur. Eşler zaten Allahlık ya benimkide dün gece kalkmış ben bakarım sen uyu dedi gözlerim yaşardı o derece 😏

Ayy maşallah küçük emzirdim uyuttum sadece gaz sancisi olunca ağladı. Onu da durup rahatlatıp uyuttum. Ama büyük sıkılıyor arabada eylemek zor ve bazen bilinçli ağlıyor susmuyor, ağlayacak bir bahane buluyor. Dönüş yolunda Allah yardımcımız olsun 🙏🙏
İnşallah benim küçükte yolda uyur rahat ederim 🤦🏻‍♀️ gerçekten büyükler de eylenmiyor yolda ya eline ne versek bi süre sonra sıkılıyorlar. Allah sizinde bizimde yardımcımız olsun inşallah ağız tadıyla geçer tatillerimiz valla

Yok valla mümkün değil zırt pırt banyoya sokmak. Hadi günde bir kez tamam da yani gece uykudan uyanıp durmak işkence gibi geliyor bazen bide banyo filan uğraşılmaz. Dün gece dikey yatırcam diye yine pusette uyuttum çocuğu sabaha karşı yatağına koydum şimdi hala pusette bi tık daha rahat uyuyor ama böyle de nasıl gitçek bilmiyorum bide çok hırıldarsa son çare aspiratör kullanıyorum yani napayım. Benimkide sırtından kafasına filan su dökerken kafayı kaldırıyor ağzına burnuna kaçacak diye korkuyorum ben eğdiriyorum başını o kaldırıyor sonrada banyo dediğin gibi ağlama krizine dönüyor 🤦🏻‍♀️

Kızlar deniz olayını sordum dr'a 6. Aya kadar önermiyoruz dedi🥺 aşıları tam değil daha küçük dedi. Eylülde falan belki 5 aylık olduğunda tekrar konuşuruz dedi ama şimdi giremicek çok üzüldüm 🥺
Evet canım bu aylarda önerilmiyor bende bi ayaklarını sokarım belki onun haricinde zaten girmicekti

3 dk falan ama klimadan sonra böyle oldu çocuk bogazi mi kuruyo susuyo mu anlamadım.. emzik falan istemiyo.. benimki memeden ayrılıyor kimi zaman ayrılmıyor bi ağlama sesi var onu yaparsa çekiyorum gazı oluyo onu çıkarmak için stresten emiyo bizimki o zamanlarda da.. seninki ne kadar emiyo
Benim ki ayrılmıyo ki en az 40 dk kesin emiyo ama hep aktif değil tabi iki çekiyo uyuyo uyudu diye bırakınca çığlık kıyamet sonra geri alıyorum bi iki çekiyo gene uyuyo bazen 1 saatide geçiyo böyle böyle doyuyo mu doymuyo mu anlamıyorum da 😒

İnşallah en azından geceleri uyur da gündüzleri tek uğraşmak durumunda kalırsın hoş gerçi oda zor iş güç yemek yada en azından bi kahve içip nefes alma durumu da olmuyor ama gece gündüz böyle devam etse daha da zor olur. Eşler zaten Allahlık ya benimkide dün gece kalkmış ben bakarım sen uyu dedi gözlerim yaşardı o derece 😏
Bana gündüz 2 gece 3 saat vakit verse yani ihtiyaç molası verse tamamım da işte 40ı çıktı ertesi gün hiç durmadı bugün daha iyi gece uyudu şimdi de uyudu 2 saattir uyuyor günü gününü tutmuyor yani eşler için gerçekten diyecek hiçbir şey bulamıyorum analık zor imkanı olan baba olsun

Back