• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Benim avmde değil evde geldi o baskasiydi🤣🤣 ama doktora sordum bugün normal dedi birde ilişki sırasında ben başa döndüm sanki ilk defa yapiyo gibi oldu kızlar 🥲tutup onu da sordum normal mi diye o da normal zamanla düzelir dedi djdnrjrjrnjrkrdkdn
Kim lan bu avmde gelen hahahaha ben de sendin diye hatırlıyorum 😂😂😂 gulumsebebek gulumsebebek

Bizede kızım kuvezdeyken gaviscon aldırıyolardı taburculuktan sonra bu doktora geçince o anti reflüyü verdi. Hafifletti kusmalarını ama tamamen kesmedi mucizevi bi ürün değil yani ama benim kızımın reflüsüde ağırdı. Uzun bi süre kullandık doktor sadece strese bağlı reflüsü kalmış dedi ve anti reflüyü kesti. Artık sadece ağlayınca filan kusuyodu çok nadirde olsa hala çok ağlayınca kusuyor. Okadarına şükür ettik artık. Bunda anti reflünün de payı vardı ama o dönem büyümesinin de payı vardı.

Mesela şimdi o dönem notlarıma baktım. Anti reflü kullanırken 650-700 gram civarı alıyormuş ayda.
Anladım canım benim de hep 600-700 civarı aldı oğlum, kızım da öyle gidiyor ama bunu kullansam belki bir tık daha fazla kilo alır diye düşündüm. Emzirmeden sonra üstten gazı çıkmadığı için kusuyor bence, çok zor çıkıyor neredeyse 1 saat dik tutmak pat pat vurmak gerekiyor onu da kim tutacak. Az önce hiçbi şeye yetişemiyorum diye ağladım yine çok zor ya. Makinaya çamaşır attım Allah bilir ne zaman asabileceğim. Oğluma yemek yaptım şimdiden tabağa koydum acıkınca ye diye çünkü tabağa koyacak kadar bile durmuyor kız. Neden kimsenin bebeği uyumuyor anlamadım eskiden böyle değilmiş biz neyi farklı yapıyoruz acaba

Yamuk derken göz olarak değil de boynu yamuk şekilde omurilikte sıkıntı oluyormuş. Yüzündeki simetri falan farklı oluyormuş. Boynu hep bir tarafa yatık şekilde bakıyormus yani yamuk derken ondan bahsediyorum
Ya korktum şimdi bunu okurken hala pusette duruyordu çocuk çıkarayım ordan. E nasıl dikey yatırcam şimdi ben bu çocuğu 🤦🏻‍♀️
Benim avmde değil evde geldi o baskasiydi🤣🤣 ama doktora sordum bugün normal dedi birde ilişki sırasında ben başa döndüm sanki ilk defa yapiyo gibi oldu kızlar 🥲tutup onu da sordum normal mi diye o da normal zamanla düzelir dedi djdnrjrjrnjrkrdkdn
Uzun süre ilişki olmayınca bi tık daralma oluyor ne güzel 🤣🤣

Kim lan bu avmde gelen hahahaha ben de sendin diye hatırlıyorum 😂😂😂 gulumsebebek gulumsebebek
Valla bi avm olayı hatırlıyorum ama kim bilemedim ben değilim 🤣🤣 neyse işte seninki de regl değil bence hala o kirli kan gidiyor 🤭
Anladım canım benim de hep 600-700 civarı aldı oğlum, kızım da öyle gidiyor ama bunu kullansam belki bir tık daha fazla kilo alır diye düşündüm. Emzirmeden sonra üstten gazı çıkmadığı için kusuyor bence, çok zor çıkıyor neredeyse 1 saat dik tutmak pat pat vurmak gerekiyor onu da kim tutacak. Az önce hiçbi şeye yetişemiyorum diye ağladım yine çok zor ya. Makinaya çamaşır attım Allah bilir ne zaman asabileceğim. Oğluma yemek yaptım şimdiden tabağa koydum acıkınca ye diye çünkü tabağa koyacak kadar bile durmuyor kız. Neden kimsenin bebeği uyumuyor anlamadım eskiden böyle değilmiş biz neyi farklı yapıyoruz acaba
Benimkide bazen üstten gaz çıkarırken kusuyor normalde de sık kusuyor bizde de hafif düzey reflü var.
Sürekli kucakta mı duruyor

Bende regl olmayı dört gözle bekliyorum spiral taktırcam 🤣🤣
Kuzum ben taktirdim spiral benim doktorum regli olmayı bekletmedi. 40 kontrolünde taktı. Bakır spiral taktı. Bir de ben gecen sefer doğumdan 11 ay sonra oldum regli.
Bir tanıdığımda spiral için adeti bekliyordu bebegi 3 aylik filandi, hamile olduğunu öğrendi ve aldırmak zorunda kaldı. Ic dikişleri iyilesmemis çok riskliydi hamile kalması.

Ya korktum şimdi bunu okurken hala pusette duruyordu çocuk çıkarayım ordan. E nasıl dikey yatırcam şimdi ben bu çocuğu 🤦🏻‍♀️

Uzun süre ilişki olmayınca bi tık daralma oluyor ne güzel 🤣🤣
Valla bilemedim çocuk boynu öyle eğik alışır diye ben de korktum. O yamuk olma durumu doğuştan gelen bir şey mi dış etkenler mi bilmiyorum ama gelişimi yeni olan bebisler sonuçta nasıl alisirsa öyle gider gibi geldi. Boynu hep yamuk alisirsa öyle kalır diye korktum ben de 🤦🏼‍♀️

Kızlar bugün dr'a soracaktım unuttum. Benim bebişin yüzünde şöyle pullu bir kizariklik var. Bende de arada gül hastalığı olurdu tipini ona benzettim. Nedir bu bilgisi olan var mı? Yuvarlak kızarık bir alan içi de böyle parlıyor pullu gibi

Eklentiler

• IMG_20240615_173052.jpg
    IMG_20240615_173052.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bebeğim 20 günlük silikon ucu bıraktırmaya çalışıyorum.normal memeyi emerken 5-10 dk sonra mızırdayıp kafasını geri çekmeye başlıyor 2 çekiyor yine aynı mızırtı kendini geri itme sanki huzursuz emiyor gibi. Bazen böyle yapınca silikon ucu takıp aynı memede devam ediyorum daha sakin emiyor uyuyakalıyor. Bu meme reddi mi neden böyle yapıyor olabilir sizce

Kızlar bugün dr'a soracaktım unuttum. Benim bebişin yüzünde şöyle pullu bir kizariklik var. Bende de arada gül hastalığı olurdu tipini ona benzettim. Nedir bu bilgisi olan var mı? Yuvarlak kızarık bir alan içi de böyle parlıyor pullu gibi
Nazardan mi çıkar derler öyle bir şey etrafı çizilip okunması mi gerekiyordu öyle bir şey yalan olmasın ismini hatırlamıyorum ama ona benziyo ne kadar doğrudur bilemem tabi okumaya mj bağlı sansa mi iyileşiyor 😅

Selam kızlarr nisan annelerinden geliyorum🙋‍♀️ bizim grubumuz çok sessiz sakin 😖 doğum yaptığımdan beri sizin yazdıklarınızı da hep okuyordum o yüzden 😋 burada ayrı ayrı yazılan sıkıntıların hepsini hemen hemen yaşıyorum ben de o yüzden bi içimi dökmek istedim. İnsan kendini gerçekten yalnız ve çaresiz hissediyor.. 1. Ayda bebeğime kolik teşhisi kondu. Ayrıca çok da kusan bi bebekti. O zamanlar daha minikti gündüzleri daha sakindi ama her akşam 3-4 saat ağlama ve gaz krizi vardı maflor+ ve sab simplex kullanmaya başladık. Yarın 2. Ayımız bitiyor, ağlaması o kadar arttı ki, emmiyorsa veya uyumuyorsa ağlıyor ayrıca son 1 haftadır kusması da aşırı arttı ağız dolusu kusuyor her emzirmeden sonra o kadar üzülüyordum ki, klimadan mı diye düşünmeye başlamıştım. Memeden ayrılmak istemiyor resmen sündürdü meme uçlarımı 🥲 bugün kontrolü vardı 1 ayda 670 gram almış doktor az dedi, kusmaları için gastrotuss baby yazdı. Sab simplexi bıraktırdı. Aslında benim derdim ağlamasına çare bulmaktı ama kilo alımı az diye ona odaklandı dr. Ultrasona soktu bi derdi yokmuş Allaha şükür. Eğer kusması devam ederse son çare kan ve idrar alınacak bakalım. Off kompozisyon ödevi gibi uzun oldu kusura bakmayın , hepimize bol bol sabırlar diliyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Selam kızlarr nisan annelerinden geliyorum🙋‍♀️ bizim grubumuz çok sessiz sakin 😖 doğum yaptığımdan beri sizin yazdıklarınızı da hep okuyordum o yüzden 😋 burada ayrı ayrı yazılan sıkıntıların hepsini hemen hemen yaşıyorum ben de o yüzden bi içimi dökmek istedim. İnsan kendini gerçekten yalnız ve çaresiz hissediyor.. 1. Ayda bebeğime kolik teşhisi kondu. Ayrıca çok da kusan bi bebekti. O zamanlar daha minikti gündüzleri daha sakindi ama her akşam 3-4 saat ağlama ve gaz krizi vardı maflor+ ve sab simplex kullanmaya başladık. Yarın 2. Ayımız bitiyor, ağlaması o kadar arttı ki, emmiyorsa veya uyumuyorsa ağlıyor ayrıca son 1 haftadır kusması da aşırı arttı ağız dolusu kusuyor her emzirmeden sonra o kadar üzülüyordum ki, klimadan mı diye düşünmeye başlamıştım. Memeden ayrılmak istemiyor resmen sündürdü meme uçlarımı 🥲 bugün kontrolü vardı 1 ayda 670 gram almış doktor az dedi, kusmaları için gastrotuss baby yazdı. Sab simplexi bıraktırdı. Aslında benim derdim ağlamasına çare bulmaktı ama kilo alımı az diye ona odaklandı dr. Ultrasona soktu bi derdi yokmuş Allaha şükür. Eğer kusması devam ederse son çare kan ve idrar alınacak bakalım. Off kompozisyon ödevi gibi uzun oldu kusura bakmayın , hepimize bol bol sabırlar diliyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bizden kan ve idrar aldı temiz çıktı kolik benimki de eğer kolikse ağlamasına normal diyor doktor gaz yüzünden sürekli ağlıyor kilo alımı konusunda net fikrim yok biz hastane çıkış kilosunun üzerine 1 kilo aldık tam bir ayda anne sütü artı mama gidiyorduk mamayı bıraktırdı 2. Ay kontrolünde belli olacak anne sütü yeterli mi ne kadar alması gerekiyor

Benimki bugun tum gun oyle huzursuzduki yeni uykuyadaldi..karni tok sirti pek ama ciyak ciyak agliyor🤕 derdi varsa ve ben anlamiyorsam kuruntusu anne icin asiri zorlayici,😭agzina totosuna vucuduna baktim.kontrol icin.cok sukur normal.ama bebem neden huysuz...poff
Gazdır canım dun bız acile gittik damlaları değiltirdik bakalım ne değişecek

Back