• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Peki 31.gün değil de 38.gün yaptırsam çok sorun olur mu bir haftadan? Bi de sağlık ocağında direkt yapılıyo dimi gider gitmez
Araya bayram girdiği için bişey demezler bence ama bebek için ben olsam bayramdan önce yaptırırdım. Bayramda kalabalığa filan girerse sonuçta bu aşılar virüs kaynaklı enfeksiyonların vücuda girmesini minimum düzeye indirmek için yapılıyor. Yani aşı sonrası huzursuzluk mu Allah korusun enfeksiyon kaynaklı huzursuzluk mu desen aşıyı yaptırayım da onun huzursuzluğu olsun yeter ki derim

Çoook güzel geçsin inşallah, tadını çıkarmaya bak iyi tatiller şimdiden😍
Aminn inşallah canım gitcem ama korkuyla 🤣🤣
Yaa ne güzel bizim yerimize de eğlen 😍 kız ben markete zor gidiyorum, arkadaşlarım çağırıyor bize gelmek isteyenler oluyor kimse ile görüşemiyorum evden çıkamıyorum eve kimseyi alamıyorum bende mi sorun var 😂 sırrını söyle bana valla eve kapandım kaldım tüm gün emzir gaz çıkar alt değiştir ile geçiyor

Ebeniz ne dedi o daha iyi yönlendirir bence
benimde aynı bakma bakıcı varda o kızla ilgileniyor ev işlerine yardım ediyor filan oğlan tamamen bende hele geceler haram oldu bak bu aralar 🤣🤣 ama ben akıllanmam yani burnumdan geleceğini bildiğim halde gidiyorum. Neyse eşimin yeğenini ikna ettim gibi oda gelirse biraz daha rahat ederim. Allahım ağlama krizleri olmayan gazsız sıkıntısız bayram nasip etsin hepimize ha bide bol uyurlarsa tam süper olur 🤣🤣

Doğum çatlaklarına hala krem sürüyorum bi etkisi olur mu sizce yoksa kendimi mi rahatlatıyorum😅

Kızlar bayramda otel tatiline gitcez nasipse ama otel odası olarak değil otelin villa evleri vardı ordan tuttuk oğlan fazla ağlıyor gece filan sağ sol odadakileri de rahatsız etmeyelim diye. Biraz kendi topuğuma sıktım gibi geliyor ama hayırlısı inşallah güzel geçer 🙏
Aay çok güzel geçsin inşallah 🙏🏻😍

Kızlar sabah 10:30 gibi kahvaltı yaptım peynir yemiştim. Bebişim şimdi kaka yaptı yine hafif mukuslu gibi. Sabahki peynir için erken değil mi süte karışıp bebise gitmiş midir

Kızlar bayramda otel tatiline gitcez nasipse ama otel odası olarak değil otelin villa evleri vardı ordan tuttuk oğlan fazla ağlıyor gece filan sağ sol odadakileri de rahatsız etmeyelim diye. Biraz kendi topuğuma sıktım gibi geliyor ama hayırlısı inşallah güzel geçer 🙏
Bizde airbnb tuttuk bayramdan hemen sonra...insallah atlaririz sorunsuz..asidan 3 gun sonra😏🙄

Kızlar sabah 10:30 gibi kahvaltı yaptım peynir yemiştim. Bebişim şimdi kaka yaptı yine hafif mukuslu gibi. Sabahki peynir için erken değil mi süte karışıp bebise gitmiş midir
Yok bence degil.8 saatte ogutuyor cunku.operasyonlardan once 8 saat ac kaliyorsun yada endoskopi kolonoskopide falan..ki peynir suyu cabuk gecmistir kana...oda icti sindirdi 2 saat max 10 saat bence..

O zaman süt alerjisi var diyemem usuttu belki de
Yok olabilir bence anlaminda soyledim.peynir suyu bagirsaktan kana cabuk gecmistir ...doktor bana ilac verdi ya..8 saat icinde sonra sutunu sag dok dedi bana mesela...8 saat sonra sutunu ver dedi..bebik yeni kaka yaptiysa sayet onunkide 2 saat desen..6+2 den olasilik dahilinde bence..

Yaaa biz de temmuzda gitmeyi düşünüyoruz otel olarak ama emin değilim eğer senin güzel geçerse cesaretlenebilirim 😂
Tüm gün odada geçirirsem verdiğim paraya üzülürüm çünkü 😂

Yok olabilir bence anlaminda soyledim.peynir suyu bagirsaktan kana cabuk gecmistir ...doktor bana ilac verdi ya..8 saat icinde sonra sutunu sag dok dedi bana mesela...8 saat sonra sutunu ver dedi..bebik yeni kaka yaptiysa sayet onunkide 2 saat desen..6+2 den olasilik dahilinde bence..
Epeyidir peynir yemiyorum kahvaltıda hep yemeklerdeki kasardan olabilir diyodum bugün peynir yiyince yine oldu 🙄 şimdi ara verip bunu test etmem lazım sanırım

Aay bu aparatın küçüğü de vardı lavaboya sığan ama ben çeşmede suyu ayarlayamam diye hiç girişmedim. Yine kenarda kovan oluyor mu direkt çeşmeyi açıp mi yikiyorsun canım
Yok çeşmeden direkt. Kova uğraştırıyor ya. Hatta şu silikonlu küvet filesinden alcam o daha iyi havluyu sık kurut zor oluyor. Su akıyor ya sürekli daha pratik oluyor dene bence

Yaaa biz de temmuzda gitmeyi düşünüyoruz otel olarak ama emin değilim eğer senin güzel geçerse cesaretlenebilirim 😂
Tüm gün odada geçirirsem verdiğim paraya üzülürüm çünkü 😂
Valla özellikle olanakları animatör etkinlik vs bol olan otele baktık ama otel odasına cesaret edemedim şimdi ağlar durmaz filan seside baya çıkıyor. Yan odalardan rahatsız olcaklar diye daha çok stres yaparım bide odadan çıkamama ihtimali de olduğundan en iyisi otelin villasında konaklamak diye düşünüyorum yeme içme derdi olmaz hemde ses gidecek derdi olmaz otelden çıkamıcaz o kesin de inşallah en azından bi denize girip otelin olanaklarından faydalanabiliriz inşallah 🤣🤣

Back