• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ben de bilmiyorum ki cnm kızımda hiç şüphe bile duymamıştım alerji konusunda.
Zaten benim bu oğlumla diyet sınavım var hamileyken ayrı doğdu ayrı 😞 bizim de net değil alerjisi olduğu. Deneme yanılma gidiyoruz.
Arkadaşımın bebeginde vardı alerji kanlı mukuslu kaka. Rota aşısı yaptirinca iyice artmış kaka durumu. Sonraki dozu yaptirmamis.
Kan görmedim henüz de böyle örümcek ağı gibi kaka yapmıştı geçen hafta. Sanırım mukuslu o🙄 inşallah alerjileri yoktur bebislerimizin

Ay bide homurdanip ayak vuruyor emzik dusunce, vermezsen once 1 adet seslenme sesi cikariyor.aoow djye.ona girmezsem cigligi basiyor..
Benimki o sıra kendini parçalıyo ya yanaklarını yoluyo ya saçını kulağını çekiyo söyleniyo resmen çocuk resmen sinir olarak doğmuş kaşlarını çatmaktan kaşlarının arası iz olmuş çok güldürüyo beni 50 cm bebenin bu kadar emziği düştü yada memeyi 2 dk geç verdim diye sinirlenmesi 😂

Kız vallahi burda melek de uğraştı ama değiştiremedim maalesef 😀 biraz teknoloji özürlüsüyüm😀

Evet benim de regl kanaması . Belim kasıklarım ağrıyor inanılmaz şekerli şeyler içmek istiyorum
Amaaan be ne acelesi varmış bu reglin 🙈 bebe azıcık büyüseydi bari. Benimde bazı günler belim ağrıyor korkuyorjm 🤣 adetliyken çok huysuz birine dönüşüyorum

Bu soru komik gelecek belki kuzum ilk cocuk üstünden 8 yıl geçmiş malum. Tıkandığını nasıl anlıyosunuz mesela benimki emerken bikaç saniye sonra bırakıp ağlıyo ben gaza yoruyorum ama acaba burnu mu tıkalı. Nefes verdiğinde parmağıma geliyo nefes, Klima yok aslında ama bilmiyorum gaz mı tıkanıklık mı 😞
Tıkalı olsa anlarsın canım hırıltılı nefes alıyor bizim de çok tıkanmıyor ev 25-26 derece civarı nem oranı da iyi, 3-4 günde bi temizliyorum ben
Evet ben de uzun süre kullanmayayım 20 dakika yeterli olur mu sence ?
Bence ideal 👍🏻

Benim aşamadığım en büyük şey Bebeğin kakasını temizlerken öğüre öğüre mahvoluyorum ağzımı, burnumu kalın bir şeyle bağlıyorum inanılmaz midem bulanıyor kokuya çok hassas midem.
Ana olunca öyle hissetmem diye düşünüyordum ama olmadı.
Hatta yapıyor ya kontrol için koklayınca bile dayanamıyorum ne olacak hiç bilmiyorum. Benim gibi olan var mı aranızda
Ek gıdaya geçince Allah sabır versin o zaman sana 🙈😀

Bu iki gün süt ürünleri tükettin mi peki ? Benim doğuştan böyle
Ayran içtim aslında pazar günü sonrasında görmedim. Ketçap mayonez ranch falan yemiştim geçen hafta. Onlardan da şüpheleniyorum. Şimdilerde yemedim geçti. Şu günlerde bı bakayım eğer yoksa yediğim zaman tekrar bir bakcam eğer degisirse soslar alerji yapıyor diyebilirim

Ayran içtim aslında pazar günü sonrasında görmedim. Ketçap mayonez ranch falan yemiştim geçen hafta. Onlardan da şüpheleniyorum. Şimdilerde yemedim geçti. Şu günlerde bı bakayım eğer yoksa yediğim zaman tekrar bir bakcam eğer degisirse soslar alerji yapıyor diyebilirim
Bende yumurta ayran tüketiyorum .ara mi versem acaba

Mayonez yeme

Canım eşim sakallarını sıfır kesiyor bebek için ama kayınvalidem beni cıldırtıcak bebeği yıkamaya çağırıyorum çocuğu kat kat giydiriyor sarıyor bak isilik heralde sarma diyorum olur böyle diyor siz hasta edeceksiniz diyip duruyor
Evet evet sıcaktan da oluyor öpmekten de oluyor ben o zamanlar yelek giydirirdim sonra bıraktım yelek giydirmeyi ,

Bizimki uzuyor ama her mukuslu kaka alerji olmuyormus ekstra deride dokuntu isilik gibi falan onlarinda olmasi gerekir diyolar. Deneme yanilma cozcez bu durumu biz
Gürültülü yapıyor kakayı hep, mukuslu da aynı zamanda, çok kusuyor, kilo alımı da az, yüzünde sivilceler var ama sıcaktan diye düşünmüştüm, acaba hepsi birleşince alerji mi bizimde dedim 😢

Back