• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ah bu gaza ne çare olur ki damla da kullanmak istemiyorum. Bildiğin bi masaj var mı alttan gaz için🥹 ne yaptıysam çıkarmıyo
Canım ben yüzü öne dönük ayaklarını tuvalet pozisyonuna alıp odaları pışpış salınarak dolaşıyorum 10-15 dakika, sonra koltuğa uzatıp saat yönünde karnını ovalıyorum izin verdiği kadar hızlı hızlı hareketlerde sonra tam göbek altına çok hafif bastırıyorum yine ayakları tuvalet pozisyonunda. Birkaç kez denedim bu şekilde rahat gaz çıkardı.
Tabi o sırada gazdan çılgınlar gibi ağlıyor ama yapabildiğin kadar bir dene istersen.

Serumla temizlediler yakmadilar uzman yokmuş nobetci çocuk acidan kivraniyo şuan dün orayı açana sövüyorum yarın bir daha gitcez doktora
Kıyamam ya nasıl acıyordur canı yavrum 🥺 gerizekalı doktor madem yakmıcan elleme direk gönder bari başka doktora. Nasıl sinir oldum. Yok yere canı acıdı çocuğun

Ya kızlar benim bebişin boynu çok kötü pişik. Çok dokundurtmuyor oraya. Banyoda süngerle yıkıyorum, çıkınca losyon da sürüyorum. Sanırım o losyon böyle topak topak oluyor. Aldırmıyor da elimi götürdüğüm an boynunu kapatiyor. Resmen boynu parlıyor yanmış gibi olmuş. Nasıl gecirebilirim öneriniz var mı?

Eklentiler

• IMG_20240609_231749.webp
    IMG_20240609_231749.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 55
Back