- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 33
- 32
Ne zaman kırılacak bu döngüEvet aynısı gerçekten ikimiz de yaşadığımıza göre normali bu diyebilir miyiz acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman kırılacak bu döngüEvet aynısı gerçekten ikimiz de yaşadığımıza göre normali bu diyebilir miyiz acaba![]()
Çok geçmiş olsun canımm, inşallah hemen hallederler oradaKızlar ben şehir hastanesi aciline gidiyorum dün doktor bakicam diye çocuğun gobegini iyice ayırdı ve bugün koku var çocuk sabahtan beri agliyor susturamiyoruz yakarlarsa yaktircaz
Serumla temizlediler yakmadilar uzman yokmuş nobetci çocuk acidan kivraniyo şuan dün orayı açana sövüyorum yarın bir daha gitcez doktoraHaber ver canım bize de kıyamam ya
Canım ben yüzü öne dönük ayaklarını tuvalet pozisyonuna alıp odaları pışpış salınarak dolaşıyorum 10-15 dakika, sonra koltuğa uzatıp saat yönünde karnını ovalıyorum izin verdiği kadar hızlı hızlı hareketlerde sonra tam göbek altına çok hafif bastırıyorum yine ayakları tuvalet pozisyonunda. Birkaç kez denedim bu şekilde rahat gaz çıkardı.Ah bu gaza ne çare olur ki damla da kullanmak istemiyorum. Bildiğin bi masaj var mı alttan gaz içinne yaptıysam çıkarmıyo
Bu durum maalesef bende de var.az olunca icmek istemiyor, gazi varsa da oyle..Benimki de aynı ilk güzel emiyor sonra süt sıkıyorum var ama o çekince az geliyor belli baştaki gibi luk luk olmuyor her yutkunmada. Oda sabırsız hem ağlıyor hem aranıyor hem memeyi tutmuyor kavga ediyor
Cnm link atsana
Sadece dünkü doktoruma sövüyorum başka hiçbir şey değil her b.kta beni bulamaz gerçekten çok bunaldım yaÇok geçmiş olsun canımm, inşallah hemen hallederler orada![]()
Bizim doktor da açmıştı ama açması gerekiyo aslında görebilmesi için, neden öyle olmuş ki sizinkiSerumla temizlediler yakmadilar uzman yokmuş nobetci çocuk acidan kivraniyo şuan dün orayı açana sövüyorum yarın bir daha gitcez doktora
Kendi doktoruna yazdım demiştin cevap vermedi mi, yarın gitsen belki yakar direkSadece dünkü doktoruma sövüyorum başka hiçbir şey değil her b.kta beni bulamaz gerçekten çok bunaldım ya
Çok geçmiş olsun canım naptınızKızlar ben şehir hastanesi aciline gidiyorum dün doktor bakicam diye çocuğun gobegini iyice ayırdı ve bugün koku var çocuk sabahtan beri agliyor susturamiyoruz yakarlarsa yaktircaz
Amin canım hepimizinki çok bayramlar görsünler inşallah.Aiiy ne güzelmiş çok bayramlar görsün inşallaah![]()
Kıyamam ya nasıl acıyordur canı yavrumSerumla temizlediler yakmadilar uzman yokmuş nobetci çocuk acidan kivraniyo şuan dün orayı açana sövüyorum yarın bir daha gitcez doktora
Bayramlık da olurmuş gayet ahsjsj güzel fikir oldu ben de böyle salopet bakıyım bayramaAmin canım hepimizinki çok bayramlar görsünler inşallah.Bu bayramlığı değil öyle gezmelik almıştım bayramlık yarın bakcam bulurum inşallah umarım
![]()
Açtıktan sonra yaksa sıkıntı yok sordum bugün kit yokmuş ondanmisBizim doktor da açmıştı ama açması gerekiyo aslında görebilmesi için, neden öyle olmuş ki sizinki![]()
Elinde kit yokmuş o zaman niye açıyon dimi canı yaniyoKendi doktoruna yazdım demiştin cevap vermedi mi, yarın gitsen belki yakar direk
Çocuk aci içinde kivraniyoÇok geçmiş olsun canım naptınız![]()
Evet elim ayağım boşaldi tansiyonum düştü evlat ağır sinavKıyamam ya nasıl acıyordur canı yavrumgerizekalı doktor madem yakmıcan elleme direk gönder bari başka doktora. Nasıl sinir oldum. Yok yere canı acıdı çocuğun
Hey allahım yaa sinir oldum şu an ben deAçtıktan sonra yaksa sıkıntı yok sordum bugün kit yokmuş ondanmis
Ağlıyor mu halaÇocuk aci içinde kivraniyo