2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Canım bebişin boynuna koltuk altlarına pişik kremi sür ara ara, sadece popo değil buralarda çok pişik oluyormuş

Canım bebişin boynuna koltuk altlarına pişik kremi sür ara ara, sadece popo değil buralarda çok pişik oluyormuş
Losyon sürüyordum ama pişik kremini boynuna da surebilirim o zaman dimi? Ne zaman elimi götürsem en azından şu topaklari alayım desem boynunu kapatiyor sadece banyoda süngerle yapmaya çalışıyorum çıkınca da zar zor sürüyorum nemlemdiriciyi

Sudocream pişiğe iyi geliyo vücuda da sürülüyosa onu sürsen iyi gelir bence

Olur canım, hatta hametan krem varsa o da iyi olur.
Benim doktorum özellikle söylemişti bebiş biraz toplu olunca bak buraları da pişik olabilir sürmeyi ihmal etme demişti.

Ben emzirirken çaktırmadan pişik kremi sürüyorum boynuna

Çok geçmiş olsun,hametan ise yarar diye düşünüyorum,ayrıca başını bur süre diğer yana çevir,ıslak kalmasını da engelle....

Olur canım, hatta hametan krem varsa o da iyi olur.
Benim doktorum özellikle söylemişti bebiş biraz toplu olunca bak buraları da pişik olabilir sürmeyi ihmal etme demişti.
Ya her duştan sonra dikkat ediyordum losyon sürüyordum pişik olmasın diye o daha mı kötü yaptı anlamadım topak topak oldu krem. Boynu yanmış iyice kendi kremi doğal icerikti onu deneyeyim bı canım olmazsa artık alternatiflere bakayim

Erkek bebiş anneleri bunu aldım bebişe bayram için ama 3 aylık seçeneği vardı en küçük, sizce büyük mü olur
Kalıbına göre değişir ama ben hep 3 ay alıyorum herşeyi. Zıbınların nerdeyse tamamı e bebekten alınma ve boydan küçülüyor bi ay daha zor giyer gibi. Şimdi bende o konuda sıkıntıdayım yarın biraz daha yazlık kıyafet alcam ama 3 ay mı almalı 6 ay da büyük gelir gibi ama 3 ayları bi ay daha anca giyer gibi. İkilemdeyim

Çok geçmiş olsun,hametan ise yarar diye düşünüyorum,ayrıca başını bur süre diğer yana çevir,ıslak kalmasını da engelle....
Banyodan sonra dikkat ediyorum aslında kuruluyorum da malum havalar sıcak bir de benim bebiş emerken falan çok terliyor sanırım terden oldu diğer tarafında da olabilir bir bakayım yine. Pişik kremi sürmek niyeyse hiç aklıma gelmedi. Bir deneyeyim eğer gecirmezse hametan ya da sudocream süreyim

Ben zibinlar icin su uzatici kumas parcalari varya onlardan alacagim.

Ya benim pişik kremi sürmek aklıma hiç gelmedi losyonu sürüyorum banyodan sonra. Bir de huylaniyor çok zor dokunuyorum zaten boynuna. Emzirirken dokunduğumda hemen ensesini sıkıştırıyor emmeyi bırakıp
Çok tatlı oluyolar dokunmalarını istemediğimiz bi yerlerine dokununca boynuna ensesine koltukaltına kollarının katlanma yerlerine hep sür canım sonuçta popişlerine uygun güzel içerikli kremler aldık, diğer yerlerine de zarar vermez ben sıcaktan isilik olur gibi olduğunda çenesine falan da sürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…