- 30 Nisan 2023
- 890
- 1.409
- 33
- 32
Ayy yavrum kıyamam yaa, vallahi ben bile sinir oldum doktoraElinde kit yokmuş o zaman niye açıyon dimi canı yaniyo
Canım bebişin boynuna koltuk altlarına pişik kremi sür ara ara, sadece popo değil buralarda çok pişik oluyormuşYa kızlar benim bebişin boynu çok kötü pişik. Çok dokundurtmuyor oraya. Banyoda süngerle yıkıyorum, çıkınca losyon da sürüyorum. Sanırım o losyon böyle topak topak oluyor. Aldırmıyor da elimi götürdüğüm an boynunu kapatiyor. Resmen boynu parlıyor yanmış gibi olmuş. Nasıl gecirebilirim öneriniz var mı?
Losyon sürüyordum ama pişik kremini boynuna da surebilirim o zaman dimi? Ne zaman elimi götürsem en azından şu topaklari alayım desem boynunu kapatiyor sadece banyoda süngerle yapmaya çalışıyorum çıkınca da zar zor sürüyorum nemlemdiriciyiCanım bebişin boynuna koltuk altlarına pişik kremi sür ara ara, sadece popo değil buralarda çok pişik oluyormuş
Bugun bende bundan aldim.bide dut pestili yedim.aksam.olmasina ragmen dolu goguslerim. Hangisi boyle etki etti acaba...Naturpy Milk Tea Anne Sütü Arttırıcı Çay Anne Çayı Emziren Anne 250 g Yorumları - Trendyol
Naturpy Milk Tea 250gr 8697744051140 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sudocream pişiğe iyi geliyo vücuda da sürülüyosa onu sürsen iyi gelir benceYa kızlar benim bebişin boynu çok kötü pişik. Çok dokundurtmuyor oraya. Banyoda süngerle yıkıyorum, çıkınca losyon da sürüyorum. Sanırım o losyon böyle topak topak oluyor. Aldırmıyor da elimi götürdüğüm an boynunu kapatiyor. Resmen boynu parlıyor yanmış gibi olmuş. Nasıl gecirebilirim öneriniz var mı?
Olur canım, hatta hametan krem varsa o da iyi olur.Losyon sürüyordum ama pişik kremini boynuna da surebilirim o zaman dimi? Ne zaman elimi götürsem en azından şu topaklari alayım desem boynunu kapatiyor sadece banyoda süngerle yapmaya çalışıyorum çıkınca da zar zor sürüyorum nemlemdiriciyi
Ben emzirirken çaktırmadan pişik kremi sürüyorum boynunaYa kızlar benim bebişin boynu çok kötü pişik. Çok dokundurtmuyor oraya. Banyoda süngerle yıkıyorum, çıkınca losyon da sürüyorum. Sanırım o losyon böyle topak topak oluyor. Aldırmıyor da elimi götürdüğüm an boynunu kapatiyor. Resmen boynu parlıyor yanmış gibi olmuş. Nasıl gecirebilirim öneriniz var mı?
Bilirim canım hele bide birileri yüzünden el kadar canıyla acı çekmesi daha zorEvet elim ayağım boşaldi tansiyonum düştü evlat ağır sinav
Kendi pişik kremini bir deneyeyim doğal içerik olmasından yanayım. Geçirmezse mecbur sudocream denerim artıkSudocream pişiğe iyi geliyo vücuda da sürülüyosa onu sürsen iyi gelir bence
Çok geçmiş olsun,hametan ise yarar diye düşünüyorum,ayrıca başını bur süre diğer yana çevir,ıslak kalmasını da engelle....Ya kızlar benim bebişin boynu çok kötü pişik. Çok dokundurtmuyor oraya. Banyoda süngerle yıkıyorum, çıkınca losyon da sürüyorum. Sanırım o losyon böyle topak topak oluyor. Aldırmıyor da elimi götürdüğüm an boynunu kapatiyor. Resmen boynu parlıyor yanmış gibi olmuş. Nasıl gecirebilirim öneriniz var mı?
Ya her duştan sonra dikkat ediyordum losyon sürüyordum pişik olmasın diye o daha mı kötü yaptı anlamadım topak topak oldu krem. Boynu yanmış iyiceOlur canım, hatta hametan krem varsa o da iyi olur.
Benim doktorum özellikle söylemişti bebiş biraz toplu olunca bak buraları da pişik olabilir sürmeyi ihmal etme demişti.
Ya benim pişik kremi sürmek aklıma hiç gelmediBen emzirirken çaktırmadan pişik kremi sürüyorum boynuna
Kalıbına göre değişir ama ben hep 3 ay alıyorum herşeyi. Zıbınların nerdeyse tamamı e bebekten alınma ve boydan küçülüyor bi ay daha zor giyer gibi. Şimdi bende o konuda sıkıntıdayım yarın biraz daha yazlık kıyafet alcam ama 3 ay mı almalı 6 ay da büyük gelir gibi ama 3 ayları bi ay daha anca giyer gibi. İkilemdeyimErkek bebiş anneleri bunu aldım bebişe bayram için ama 3 aylık seçeneği vardı en küçük, sizce büyük mü olur
Banyodan sonra dikkat ediyorum aslında kuruluyorum da malum havalar sıcak bir de benim bebiş emerken falan çok terliyor sanırım terden olduÇok geçmiş olsun,hametan ise yarar diye düşünüyorum,ayrıca başını bur süre diğer yana çevir,ıslak kalmasını da engelle....
3 ay olur canım. Ben artık 3-6 ay zıbın almaya başladım. 0-3 ay şu an rahat rahat olur benceErkek bebiş anneleri bunu aldım bebişe bayram için ama 3 aylık seçeneği vardı en küçük, sizce büyük mü olur
Ben zibinlar icin su uzatici kumas parcalari varya onlardan alacagim.Kalıbına göre değişir ama ben hep 3 ay alıyorum herşeyi. Zıbınların nerdeyse tamamı e bebekten alınma ve boydan küçülüyor bi ay daha zor giyer gibi. Şimdi bende o konuda sıkıntıdayım yarın biraz daha yazlık kıyafet alcam ama 3 ay mı almalı 6 ay da büyük gelir gibi ama 3 ayları bi ay daha anca giyer gibi. İkilemdeyim
Çok tatlı oluyolar dokunmalarını istemediğimiz bi yerlerine dokununcaYa benim pişik kremi sürmek aklıma hiç gelmedilosyonu sürüyorum banyodan sonra. Bir de huylaniyor çok zor dokunuyorum zaten boynuna. Emzirirken dokunduğumda hemen ensesini sıkıştırıyor emmeyi bırakıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?