10. Günden sonra düşmeye başlıyor diyorlar bakalım inşallah düşer.Bizim dün 13 oldu mamayı benim doktorda kes dedı ama şuan kesmeyeyim diyorum bu hafta gecsın öyle
Kızz siz ilişkiye başladınızz mıııBiz senin duruma düşmeyelim diye korunma yollarını konuştuk sabah: büyük ihtimalle senin duruma düşeceğiz gibi
Biz tsh baktırmadık nerden bakılıyorKızlar bugün kontrol günümüzdü benim pıhtılaşma değerim iyice yükselmiş doktor 1 ay daha kan sulandırıcı iğneye devam et dedi varis çorabını da bir ay daha giyecekmişim. Üst sınır 500 ken benim 4000 olmuş
Kızımın da tsh yüksek çıktı doktor guatr olabilir ama düzeledebilir bazen böyle yüksek çıkıyor yenidoğanlarda haftaya tekrar bakalım dedi. Düşmezse ilaç başlayacakmışızSizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
Valla kaç 3 kilo var üstümde henüz tartıya çıkmaya cesaret edemedimBenim 3 kilom kaldı hamilelik öncesi kilosu için. Ama asla 3 kilo gibi değil sanki 5-6 kilo. Göbeğim mayalı hamur gibikorse kullanıyorum. Basenlerim de büyümüş. Hamileyken göbekten ötürü bacaklar ince gozukuyormus meğer şimdi ne jeanlar oluyor(basen göbek) ne elbiseler oluyor(göğüs) çok kötü haldeyim.
Sütüm azaliyor gibi kapasitesi mi yetmiyor demiştim ya. Dün hoşaf içtim, sabah kahvaltı yapamadım bebek miz mizdi o ara hurma incir yedim. Akşam eşim kurudut koydu yanıma çerez gibi yedim. Önceki gün de maltana içmiştim. 2 gündür daha dikkatli olmaya başladım doldu tekrar. Özellikle hoşaf çok getiriyor sütü bence
Kızzz iyisin maşallahın varSezaryen sonrası 24. Gün, camış gibi yiyorum kızlar ya; inanılmaz acıkıyorum . Ama kanamam hala var sanırım ondan. Regl olunca da böyle tatlı yerdim . Kanamam bitince geçer mi bu tatlı isteği
Eki Görüntüle 3428705
Canımm bizim 39+1, 3.460 gr boy 50cmKızlar içimizde bebişlerin doğum kilo boy haftalarını yazmamış olanları görüyorumboy kilo hafta ve doğduğu günü yazarsanız ekleyim listeye
Yok canım eşim yanaşıyor da ben yüz vermiyorum hem kanamam var hem de daha kırkım çıkmadıKızz siz ilişkiye başladınızz mııı
Xl beden oluyor maalesefKızzz iyisin maşallahın var
Benim kanamam bitti yine de yiyorum yiyinn gariii modundayımm
ne düşünceliler kız ne güzel işte, benim annem de beni arıyor ; süt yapsın diye herşey yeme bak yengen fil gibi olmuş onun gibi olma diyorValla kaç 3 kilo var üstümde henüz tartıya çıkmaya cesaret edemedim
Aman süt olsun oğluşumaa diye diye yemediğim şey kalmadı tepemde annem kvdem yemiycem diyemiyorum hemen e yemezsen sütün olmaz diye manipüle ediyorlar bende dünden razıyım maşallah yiyorum yanii
Allah analı babalı büyütsun inşallahBen doğurdum kızlar. Bugün sezeryan günümdü. Bebekte ben de iyiyiz.
Göbek bağının olduğu yere tentürdiyot felan sürüyor musunuz. Bu tarz bir yükseklik sanırım. Yeğenimde olmuştu korkmuşlardı meğerse o tentürdiyotta etki edip değeri yükseltiyormuş.Kızlar bugün kontrol günümüzdü benim pıhtılaşma değerim iyice yükselmiş doktor 1 ay daha kan sulandırıcı iğneye devam et dedi varis çorabını da bir ay daha giyecekmişim. Üst sınır 500 ken benim 4000 olmuş
Kızımın da tsh yüksek çıktı doktor guatr olabilir ama düzeledebilir bazen böyle yüksek çıkıyor yenidoğanlarda haftaya tekrar bakalım dedi. Düşmezse ilaç başlayacakmışızSizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
Galiba topikce yaramaz bebeklere sahibizKızlar bu bebek neden uyumuyor adam akıllı gerçekten aklımı kaybetcem aşırı aşırı yorgunum
Geçmiş olsun canım saglıkla büyüt bebişini inşallahBen doğurdum kızlar. Bugün sezeryan günümdü. Bebekte ben de iyiyiz.
Maşallah canım o koca göbüşten eser kalmamış daha ne olsun ye yiyebildigin kadarSezaryen sonrası 24. Gün, camış gibi yiyorum kızlar ya; inanılmaz acıkıyorum . Ama kanamam hala var sanırım ondan. Regl olunca da böyle tatlı yerdim . Kanamam bitince geçer mi bu tatlı isteği
Eki Görüntüle 3428705
Galiba işin kötü kısmı olmayan şeyler görüyorum sonra şok oluyorumGaliba topikce yaramaz bebeklere sahibiz
Ben dogdu dogalı gece 4 saatten fazla uyumadım canım ve sabah da uyumuyor hep mız mız öglende hiç uyuyamıyorum çocuklar var yemektiKızlar siz uykusuzluğa nasıl dayanıyorsunuz ben halisunasyon görmeye başladım artık gerçekten iyi değilim.. Gece uykusu alamıyorum gündüzde toplasanız 3 günde 6 saat falan anca uyumusumdur nasıl basediyorsunuz naspiyorsunuz
Ne gibi şeyler görüyorsun meselaGaliba işin kötü kısmı olmayan şeyler görüyorum sonra şok oluyorum
Kız korkutma bizi neler görüyorsun mesela ?Galiba işin kötü kısmı olmayan şeyler görüyorum sonra şok oluyorum