2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bugün kontrol günümüzdü benim pıhtılaşma değerim iyice yükselmiş doktor 1 ay daha kan sulandırıcı iğneye devam et dedi varis çorabını da bir ay daha giyecekmişim. Üst sınır 500 ken benim 4000 olmuş

Kızımın da tsh yüksek çıktı doktor guatr olabilir ama düzeledebilir bazen böyle yüksek çıkıyor yenidoğanlarda haftaya tekrar bakalım dedi. Düşmezse ilaç başlayacakmışız Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?

Biz tsh baktırmadık nerden bakılıyor

Valla kaç 3 kilo var üstümde henüz tartıya çıkmaya cesaret edemedim
Aman süt olsun oğluşumaa diye diye yemediğim şey kalmadı tepemde annem kvdem yemiycem diyemiyorum hemen e yemezsen sütün olmaz diye manipüle ediyorlar bende dünden razıyım maşallah yiyorum yanii

Kızzz iyisin maşallahın var
Benim kanamam bitti yine de yiyorum yiyinn gariii modundayımm

ne düşünceliler kız ne güzel işte, benim annem de beni arıyor ; süt yapsın diye herşey yeme bak yengen fil gibi olmuş onun gibi olma diyor incir ye süt için diyor incir de kalori

Göbek bağının olduğu yere tentürdiyot felan sürüyor musunuz. Bu tarz bir yükseklik sanırım. Yeğenimde olmuştu korkmuşlardı meğerse o tentürdiyotta etki edip değeri yükseltiyormuş.

Maşallah canım o koca göbüşten eser kalmamış daha ne olsun ye yiyebildigin kadar

Ben dogdu dogalı gece 4 saatten fazla uyumadım canım ve sabah da uyumuyor hep mız mız öglende hiç uyuyamıyorum çocuklar var yemekti
İşti bitmiyor salak gibi geziyorum ortada bakim nereye kadar dayanacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…