Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahsizde kavuşuyorsunuz kim kalıyor geriye benden başka @sedanur2709
Bende çok merak ediyorum ya daha girmemiş hiç
On sütü sürekli emzirirsen arkada yağlı süt asıl bebeği tok tutan süt geride kalır onu sütünün miktarına göre ayarlaman gerekiyorKızlar bebişleri emzirirken göğüsleri nasıl ayarlıyorsunuz? Benimki bir seferde tek meme emiyor genelde o zaman bi sağ bi sol yapıyorum ama iki meme emince bir dahakine hangisinden devam edicem?golden-snitch gulumsebebek melegim can P Pembepilates cesursavasci
Mahvolduk araştırdım bugün 40 gün boyleymisiz lohusaliktan sonra 2 saat uykuda yetisiyormus inşallahAklın varsa korun bacım kaza kurşununa gitmeben benden geçmiş durumdayım biri eşikte biri beşikte
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım sağlıkla inşallah
Kanma bunlara kanma
Kanamam bitince kırk mırk beklemem
canım ben pek uyku arayan bi tip değilim kızımdan yana alışkanlığım filan da kalmamıştı gece uykuları iyiydi. Ama şimdi baya uykusuzum saat sabah 6 civarı olunca eşimi uyandırıp çocuğu ona veriyorum 1-2 saat uyuyorum işte yoksa gece uykusu filan da hikaye hepimizin bölük pörçük
İşte bilemiyorum ki miktarı doktor 15-20 dkdan fazla emzirme dedi o sürede yağlı süte ulaşıyor mu bilemiyorum. Benim sütüm çok yağlı olmuyor zaten sulu oluyor bu sefer hiç sağım yapmadım gerçi uçlarım çok yara diye.On sütü sürekli emzirirsen arkada yağlı süt asıl bebeği tok tutan süt geride kalır onu sütünün miktarına göre ayarlaman gerekiyor
Emzirdigim göğsümden devam ediyordum canım. Yağlı süt o göğüs tetiklendiği için geliyormuş akşam uykusu için de yağlı süt gerekliymiş.aşırı aşırı dikkat etmedim ama ben. İlk 21 gün önemliymiş. Sonrasında yağlı süt son süt beraber geliyormuş zaten hangi göğüste olursa olsunKızlar bebişleri emzirirken göğüsleri nasıl ayarlıyorsunuz? Benimki bir seferde tek meme emiyor genelde o zaman bi sağ bi sol yapıyorum ama iki meme emince bir dahakine hangisinden devam edicem?golden-snitch gulumsebebek melegim can P Pembepilates cesursavasci
Cnm senin emzirme rutinin nasil ? Bana doktor 1.5 saate bir bir göğüs dedi ama bebek aç belliEmzirdigim göğsümden devam ediyordum canım. Yağlı süt o göğüs tetiklendiği için geliyormuş akşam uykusu için de yağlı süt gerekliymiş.aşırı aşırı dikkat etmedim ama ben. İlk 21 gün önemliymiş. Sonrasında yağlı süt son süt beraber geliyormuş zaten hangi göğüste olursa olsun
Canım valla ben açıkçası çok takip edemedim. En başta göğsüme kenardan dokunuyordum hangisi çok sisse onu veriyordum. Sonra Instagram'da bir yazı okudum ön sütten sonra gelen son süt bebeğin uyumasina yardımcı oluyor bir göğsü bitirmelisiniz gibi bir şeydi. O ara uyumayinca yanlış emzirdigimden kesin diye psikolojik bir şeye girdim. Tek göğsü bitirmeye çalışıyordum. 21. Günden sonra direkt ön süt son süt bir arada gibi bir şey okudum. O yüzden şu an doluluğa göre emziriyorum. Bizim rutin genelde emzir alt değiştir emzir şeklinde. O zaman aynı gogusten devam ediyorum diğerine geçmiyorum. Ama uyuduktan sonra diğer göğüs dolu olduğu için onu veriyorumCnm senin emzirme rutinin nasil ? Bana doktor 1.5 saate bir bir göğüs dedi ama bebek aç belli
Ancak telefonu elime alabiliyorum kızlar. Tek tek mesajlara bakamadım kusura bakmayın. Biz doğduk çok şükür3800 gr 52 cm doğdu oğlum. İkimiz de iyiyiz benim dikişlerim var tabi ağrım var. Bebeğim emiyor ama kolostrum geliyor sadece çok az o da yetiyor mu bilmiyorum. Uyandıramıyoruz 3 saati buluyor uyandığında da memeyi tutturması zor oluyor. Aç kalmasından korkuyorum ama alışıcaz inşallah yavaş yavaş birbirimize. Benden haberler şimdilik bu kadar
Hiç merak etme canım bol bol emzir sütun gelecekAncak telefonu elime alabiliyorum kızlar. Tek tek mesajlara bakamadım kusura bakmayın. Biz doğduk çok şükür3800 gr 52 cm doğdu oğlum. İkimiz de iyiyiz benim dikişlerim var tabi ağrım var. Bebeğim emiyor ama kolostrum geliyor sadece çok az o da yetiyor mu bilmiyorum. Uyandıramıyoruz 3 saati buluyor uyandığında da memeyi tutturması zor oluyor. Aç kalmasından korkuyorum ama alışıcaz inşallah yavaş yavaş birbirimize. Benden haberler şimdilik bu kadar
Tamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapayımEmzirdigim göğsümden devam ediyordum canım. Yağlı süt o göğüs tetiklendiği için geliyormuş akşam uykusu için de yağlı süt gerekliymiş.aşırı aşırı dikkat etmedim ama ben. İlk 21 gün önemliymiş. Sonrasında yağlı süt son süt beraber geliyormuş zaten hangi göğüste olursa olsun