- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.502
Fazla aynı göbeklerimizBenim göbeğim kaldı resmen, annem de sağolsun süt olsun diye sürekli yediriyor bişeyler bende sütüm azya gerçekten işe yarar belki diye yiyorum ne yalan söyliym.
Ben artık sezeryan göbeğiyle devam edicem sanırımmm
Yani sağ memeyi verirken sola yatirdiginda bebeğin vücudu sana değil de dışarıya doğru oluyor sanırım. Sağ tarafıma yatarken sol elim aramıza giriyor da onun göğsüne batıyor gibi oluyor memeden uzakta gibi kalıyor bu seferBen sağ memeyi verdim diyelim sağ kolumda yatırıyorum sol elimle kahverengi kısmı azıcık sıkıp ağzına veriyorum. Kucağımda da emzirme yastığı oluyor. Bazen de sağ memeyi verdim diyelim yine sol elime yatırıyorum sağ elimle yandan veriyorum . bebeğime doğru da mememi bastırıyorum.
Aynen sağ ile emzirirken solla tutuyorum memeyi. sağ kolumun üstünde bebek yatıyor zaten gövde çok yapışık olmuyor ama göğüsüne batmıyor yaniYani bu tutma işlemini memenin tersi olan kolla yapiyosun dimi sağ emzirirken sol elle yapıyorsuno sıra bebişin gövdesi bağrıma basmisim gibi oluyor ya sol elim aramizda kalıp onun göğsüne batıyor gibi oluyor
Evet evet hep gözümün önünde yatırıyorum ben de . 2-3 güne bir banyo yaptırıyorduk o yüzden köpüklüyorduk da bugün sade suyla yıkarız artıkYüzüstü pozisyonda çok fazla tutuyorum ama gözümün önündeyken. Uyurken cesaret edemem hele gece hiç cesaret edemem bende. Banyo rutini uyku öncesi çok güzel oluyor ama biliyorsundur gerçi de hergün köpükleme su dök sadece. Vücut yağ dengesini henüz sağlayamıyolar kurur cildi nemlendirsende.
Nazar için bol dua bulmak lazım
Olmaz diye biliyorum anneme sordum da lohusasin sen okuyabilirsin demiştiYaaaa şimdi bizim kanamamız varya böyle dua okuyunca günah olmaz dimii
Bende ayetel kürsi okuyorum vallahi birileri varken çaktırmadan
Aaa evet böyle olabilir işte en azından elim acitmaz vücudunu. TeşekkürlerSol taraftan 2. Şekildeki gibi emzirebilirsiniz koltuk altına doğru o zaman belki istediğiniz
Pozisyonu yakalarsınız. Yani
İlla ters çevirip de bebeği
Sol koldan desteğe gerek olmayabilir. Koltuk altına doğru alarak bi deneyin isterseniz.
Biz çok mu içli disli oluyoruz bebemle acaba yaAynen sağ ile emzirirken solla tutuyorum memeyi. sağ kolumun üstünde bebek yatıyor zaten gövde çok yapışık olmuyor ama göğüsüne batmıyor yani
Harika haftalar canım. Atak haftalarini anlatiyor. Eşim başka bir kitap da almış ama bakmadım henüz ben onaGolden sen hangi kitabı almıştın bebekle ilgili ?golden-snitch
Benim 3 kilom kaldı hamilelik öncesi kilosu için. Ama asla 3 kilo gibi değil sanki 5-6 kilo. Göbeğim mayalı hamur gibiBenim göbeğim kaldı resmen, annem de sağolsun süt olsun diye sürekli yediriyor bişeyler bende sütüm azya gerçekten işe yarar belki diye yiyorum ne yalan söyliym.
Ben artık sezeryan göbeğiyle devam edicem sanırımmm
Sizin kaç değeri? Doktoru aradım da sonuçlar için 12 normal dedi emzirmeye devam et dedi hatta ben günde bir mama veriyordum onu da kes sadece emzir dedi inşallah düşerSaat başı emzirme de yapıyorum ben olmuyor
Rica ederimAaa evet böyle olabilir işte en azından elim acitmaz vücudunu. Teşekkürler
Hayır hayırr elin aşağıda olacak bebişin karnı sana hep değecek aşağıdan elle destekle dur görsel bulursam ekleyeceğimmYani sağ memeyi verirken sola yatirdiginda bebeğin vücudu sana değil de dışarıya doğru oluyor sanırım. Sağ tarafıma yatarken sol elim aramıza giriyor da onun göğsüne batıyor gibi oluyor memeden uzakta gibi kalıyor bu sefer
Ben bu iki yöntemle emziriyorumYani sağ memeyi verirken sola yatirdiginda bebeğin vücudu sana değil de dışarıya doğru oluyor sanırım. Sağ tarafıma yatarken sol elim aramıza giriyor da onun göğsüne batıyor gibi oluyor memeden uzakta gibi kalıyor bu sefer
Biz senin duruma düşmeyelim diye korunma yollarını konuştuk sabah: büyük ihtimalle senin duruma düşeceğiz gibiBende aynı durumdayım gaz benimkinin derdi
ismi lazım değil beni o zalım baban yıktı
Aynenn sarkık sarkık böyleee ıyyyy gerçektenFazla aynı göbeklerimizaynada bakınca ağır yaşamlar belgesellerindekilerin göbeklerine benzetiyorum ıyy kötü görünüyor
Ayy doğurdun muuuHastanedeyim kızlar 4 cm açıklık var sancım da var ama kafası hala yukarda. Bu sancı indirmez aşağı dedi doktor çok hafif suniyle desteklicem dedi şimdi suni sancı takıldı. Sancılar gidip geliyor çok heyecanlıyım ve gerginim bana dua edin
Bizim dün 13 oldu mamayı benim doktorda kes dedı ama şuan kesmeyeyim diyorum bu hafta gecsın öyleSizin kaç değeri? Doktoru aradım da sonuçlar için 12 normal dedi emzirmeye devam et dedi hatta ben günde bir mama veriyordum onu da kes sadece emzir dedi inşallah düşer