2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Fazla aynı göbeklerimiz aynada bakınca ağır yaşamlar belgesellerindekilerin göbeklerine benzetiyorum ıyy kötü görünüyor

Yani sağ memeyi verirken sola yatirdiginda bebeğin vücudu sana değil de dışarıya doğru oluyor sanırım. Sağ tarafıma yatarken sol elim aramıza giriyor da onun göğsüne batıyor gibi oluyor memeden uzakta gibi kalıyor bu sefer

Yani bu tutma işlemini memenin tersi olan kolla yapiyosun dimi sağ emzirirken sol elle yapıyorsun o sıra bebişin gövdesi bağrıma basmisim gibi oluyor ya sol elim aramizda kalıp onun göğsüne batıyor gibi oluyor
Aynen sağ ile emzirirken solla tutuyorum memeyi. sağ kolumun üstünde bebek yatıyor zaten gövde çok yapışık olmuyor ama göğüsüne batmıyor yani

Evet evet hep gözümün önünde yatırıyorum ben de . 2-3 güne bir banyo yaptırıyorduk o yüzden köpüklüyorduk da bugün sade suyla yıkarız artık masallahukane gibi bir dua vardı ismini yanlış telaffuz etmiş olabilirim. Kısa bir dua ama nazar için annem onu da okuyordu

Yaaaa şimdi bizim kanamamız varya böyle dua okuyunca günah olmaz dimii
Bende ayetel kürsi okuyorum vallahi birileri varken çaktırmadan
Olmaz diye biliyorum anneme sordum da lohusasin sen okuyabilirsin demişti her banyoda yine gusül alıyorum ama kanama var işte gidiyordur

Aaa evet böyle olabilir işte en azından elim acitmaz vücudunu. Teşekkürler

Benim 3 kilom kaldı hamilelik öncesi kilosu için. Ama asla 3 kilo gibi değil sanki 5-6 kilo. Göbeğim mayalı hamur gibi korse kullanıyorum. Basenlerim de büyümüş. Hamileyken göbekten ötürü bacaklar ince gozukuyormus meğer şimdi ne jeanlar oluyor(basen göbek) ne elbiseler oluyor(göğüs) çok kötü haldeyim.
Sütüm azaliyor gibi kapasitesi mi yetmiyor demiştim ya. Dün hoşaf içtim, sabah kahvaltı yapamadım bebek miz mizdi o ara hurma incir yedim. Akşam eşim kurudut koydu yanıma çerez gibi yedim. Önceki gün de maltana içmiştim. 2 gündür daha dikkatli olmaya başladım doldu tekrar. Özellikle hoşaf çok getiriyor sütü bence

Hayır hayırr elin aşağıda olacak bebişin karnı sana hep değecek aşağıdan elle destekle dur görsel bulursam ekleyeceğimm

Ben bu iki yöntemle emziriyorum

Eklentiler

• IMG_0580.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 52
Ayy doğurdun muuu heyecanla bekliyoruz haberlerini

Sizin kaç değeri? Doktoru aradım da sonuçlar için 12 normal dedi emzirmeye devam et dedi hatta ben günde bir mama veriyordum onu da kes sadece emzir dedi inşallah düşer
Bizim dün 13 oldu mamayı benim doktorda kes dedı ama şuan kesmeyeyim diyorum bu hafta gecsın öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…