- 25 Eylül 2022
- 9.176
- 13.293
- 36
Bizde öyleyiz canım dikkat ediyorum gündüz az uyuyunca gece en azındann3 saat deliksiz yatıyor gündüz uyursa yandıgımın habercisi oluyorgündüz niye bukadar uyudu bu çocuk derken gece parça parça uyudu sabah 6 dan beri de full uyanık uyumaya devam etse iyiymiş
Geçmiş olsun canım bende de var biraz agrı yapıyor hamilelikte oldu dahada geçmedi galibaGaliba çünkü afedersin kabızdım , kanamanın devamı gelmedi WC den sonra
Benim bebişte aynı ama benımkı ağlamıyor ama belli bi acı çekiyor ıkınıyor geriliyor hos gazını aldıktan sonra da aynısını yapıyor anlamadım çözemedimTam dalacak bi ıkınma geliyor kızarıyor filan uyuyamıyor ağlıyor bu sefer. Üstten gaz çıkıyor da alttan çıkmıyor gaz damlası bi kaç gün iyiydi yine tırtladık
Ay normalde akşamları uyanık olurdu dün akşamda uyudu ondan mı öyle oldu acaba. Bugün uyutmayacağımBizde öyleyiz canım dikkat ediyorum gündüz az uyuyunca gece en azındann3 saat deliksiz yatıyor gündüz uyursa yandıgımın habercisi oluyor
Bu bebekler bizim anamızı ağlatacak gazları bitane kadarBenim bebişte aynı ama benımkı ağlamıyor ama belli bi acı çekiyor ıkınıyor geriliyor hos gazını aldıktan sonra da aynısını yapıyor anlamadım çözemedim
39+0 14 mayıs 49 cm 3260 kg canımKızlar içimizde bebişlerin doğum kilo boy haftalarını yazmamış olanları görüyorumboy kilo hafta ve doğduğu günü yazarsanız ekleyim listeye
Ekliyorum canım39+0 14 mayıs 49 cm 3260 kg canım
34+6 2500 kılo 48 cmKızlar içimizde bebişlerin doğum kilo boy haftalarını yazmamış olanları görüyorumboy kilo hafta ve doğduğu günü yazarsanız ekleyim listeye
Ekledim canım34+6 2500 kılo 48 cm
canım benimki 01.05.2024 3310gram 50cm 40+0Kızlar içimizde bebişlerin doğum kilo boy haftalarını yazmamış olanları görüyorumboy kilo hafta ve doğduğu günü yazarsanız ekleyim listeye
Ekledim canımcanım benimki 01.05.2024 3310gram 50cm 40+0
03.05.2024 36+6 4150 cnmKızlar içimizde bebişlerin doğum kilo boy haftalarını yazmamış olanları görüyorumboy kilo hafta ve doğduğu günü yazarsanız ekleyim listeye
Bizim de düşmemiş pazartesiden beri 12 değerkizlar bizim sarilik değerimiz düşmüyor. Sürekli emziriyırum ama aç cocuk süt artırmak iÇin sarılık iÇin ne öneririsınız
Ekledim canım4
03.05.2024 36+6 4150 cnm
Canım ilk sayfada komposto tarifi var denemediysen bi dene istersen bide cesur lohusa şerbetini önerdikizlar bizim sarilik değerimiz düşmüyor. Sürekli emziriyırum ama aç cocuk süt artırmak iÇin sarılık iÇin ne öneririsınız
Ayyy geçen öylesine açtım dinledim o şarkının melodisinde mi bir şey var ne gece uykumda yada gündüzleri beynimde dönüyor şarkı sürekli benim de.Kızlar durduk yere ağlamalarım geliyor iki gündür kusacak derecede ateşe düştüm dinliyorum dinledikçe ağlamam geliyor ağlamam geldikçe dinliyorum