2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bunu gunde kac kez ne kadar içiyoruz kizlar

Yaa benimkide boyle.varya bugun motora takti resmen.zart zort bitmeyen bir döngü... baya da kokuyorda ustelik.altina yapti saniyorum ama yok.2 gun once yapti kakasini...surekli gaz gaz..boyle kucuk bir bedende boyle gaz..akil alir degil:)
1 hafta bile yapmayabilir normal demişti doktor bize. Evet ya bizimki de sürekli gaz gaz. Gazman diyorum çocuğuma

Şu an kısa kollu zibinla yatıyor altinda hiçbir şey yok bacaklar cibil cibil banyo yaptırdık diye çorap giydirdim onu da çıkartmış, tülbent örttüm sadece bacaklarına
Ay ne güzel ya ben uzun kollu zıbın üzerine iki kat uzun kollu üst giydiriyorum bir de battaniyeye sarıyoruz kucakta tutarken bile ben de hırka ile duruyorum üşütmeyeyim diye. Bize de yollayın sıcaklardan

Evet ben de birazdan deneyeyim bakayım

Kv nasıl bir kadın ? Dedikoducu mu ? Evi görse dedikodunuzu yapar mı eşe dosta? Bekar evi sonuçta benim öğrenci evimi bile bok götürüyordu eğer umursamazsa senin abinin dedikodusunu yapmazsa boşver hiç üzme kendini bırak nerede yatacaksa eşin ayarlasın

Ay ne güzel ya ben uzun kollu zıbın üzerine iki kat uzun kollu üst giydiriyorum bir de battaniyeye sarıyoruz kucakta tutarken bile ben de hırka ile duruyorum üşütmeyeyim diye. Bize de yollayın sıcaklardan
Yollayalım ya buraya yaz geldi
O sırada emerken bebem

Eklentiler

• IMG_20240516_213746.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 52
Anana da iş çıktı yok yere

Doğum yapan analar ??
Canım ben yorum yapacaktım ama sen benden daha tecrübelisin diye birşey demek istemedim. Her gün kakalı bez değiştirmelisin 6-7 defa diye biliyorum ben. Tabi sen daha iyi bilirsin. Eğer yapmıyorsa bence gazı vardır iyice çıkarmaya çalış istersen

Kızlar bebem daha 8 günlük.
Akşam 6da uyandı 10 oldu şimdi daha yeni yattı. Karnı tok altı temiz gazı da boku da yok yani ama uykuya dalamadı bir türlü. En son mama verdim bende yoruldum çünkü şimdi uyudu. Normal mi bu. Bu kadar saat nasıl durur küçücük bebek anlamadım. Hala uykusu derin değil uyandı uyanacak diye kapatamıyorum bende gözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…