İnşallah canım ben de kendileri gelsin istiyorum doğal akışında başlasın doğum istiyorum, bakalımYok ya sanmıyorum , 41 e kadar bekleyeliriz dedi ama o ihtimali değerlendirmedi . Doğar gibi konuştu , inşallah doğar kendisi yaa
Aay burası aşırı sıcak çocuğumun her yeri kırmızı kırmızı olduSoğuktan evime gidemiyorum pazar gıdıcem bakalım elektırıklı ısıtıcıyla ne kadar ıdare edebılırsek ya gerı gelırız anneme
Bunu gunde kac kez ne kadar içiyoruz kizlarSÜT ARTTIRICI KOMPOSTO TARİFİ
Tarif ;
2 avuç dolusu dut
2 tutam karanfil (isteğe bağlı)
4-5 çubuk tarçın(isteğe bağlı)
3 adet gün kurusu kayısı
2-3 adet kuru incir
Tek sayıyla hurma ( biz 15 tane ) koyduk bol bol.
2 litre su. Bunları kaynatıyoruz. 1 taşım kaynadıktan sonra kapatıp tarçınları alıp geri kalan malzemeleri blenderdan geçiriyoruz. İçecek hazır.
1 hafta bile yapmayabilir normal demişti doktor bize. Evet ya bizimki de sürekli gaz gaz. Gazman diyorum çocuğumaYaa benimkide boyle.varya bugun motora takti resmen.zart zortbitmeyen bir döngü... baya da kokuyorda ustelik.altina yapti saniyorum ama yok.2 gun once yapti kakasini...surekli gaz gaz..boyle kucuk bir bedende boyle gaz..akil alir degil:)
Aaay iyi bak tünelin ucu görünmüşKız siz ne diyonuzzz ben ölmüşüm bitmişim ne 41-42’sizaten doktorum 41’i doldurtmuyorum 40+4’e kadar bekliyorum en fazla dedi neyse ki
Surekli aglakAaay iyi bak tünelin ucu görünmüş
Ay ne güzel ya ben uzun kollu zıbın üzerine iki kat uzun kollu üst giydiriyorum bir de battaniyeye sarıyoruz kucakta tutarken bileŞu an kısa kollu zibinla yatıyor altinda hiçbir şey yok bacaklar cibil cibilbanyo yaptırdık diye çorap giydirdim onu da çıkartmış, tülbent örttüm sadece bacaklarına
Evet ben de birazdan deneyeyim bakayımEvet valla haftaya 40imiz cikiyorr :))
Yüzüstü yatirdigimda kafasını yine sağa sola koyarak uyuyor o yüzden belli bir dksi yok canım. Kafasıni kaldırma egzersizi için yenidoğanda bir iki dk deniyor ama burada kafasını kaldırma durumu yok ya sanki göğsüne yatirmissin gibi yatağa yatıyor ama tehlikeli deniyor ani bebek ölümleri durumundan dolayi o yüzden gözümün önünde yatırdım bugün uyumadım o şekilde uyurken
Şu ara hepimizin öyle galiba ya ciddi ciddi açıp dolunay mi varmış diye baktım nettenSurekli aglakhic nesesi yok cocuumun
Kv nasıl bir kadın ? Dedikoducu mu ? Evi görse dedikodunuzu yapar mı eşe dosta? Bekar evi sonuçta benim öğrenci evimi bile bok götürüyorduKızlar geçen demiştim eşimin annesi Konyada yatılı çağırıyor biz Antalyadayız doğum için felan diye. Eşimin gönlü olsun diye bugün dedim kalk gidelim ama kalmam. Biz eşimle abimin bekar evinde kalıyoruz. Biz gelicez diye temizletmiş ama her gğn de temizlesen ev pislik içinde daha dünden önce süpürdüm ama ev yine berbattı bugün sabahtan çıktık eve felan bakamadım abimin havlusu bir yerde şortu pantolonu çorabı her yer her yerde biz de sadece yatmaya geliyoruz yatak odasını kullanıyoruz. Ailemin de dükkanı var orda kalıyorlar yatacak yer orda yok. Şimdi eşim gelmiş Antalyaya gelcen mi diye annesine soruyor bana sorup danışmak fikir almak yok. Evi bok götürüyor bunu da biliyor o da bekar evinde kaldığı için pisliğe alışık doğru düzgün yatak yok yorgan yok. Yatak örtüsünün yastıklarına yatıyoruz biz bile o derece düşünün. Şimdi de gelmiş annesini çağırıyor annesi de götürürseniz gelirim diyor kafayı yicem eşimi şuan öldürmek istiyorum. Bir kez sordu eşim baktım gelecek gibi ardından anlasın diye burdan memlekete mi geçeceksin diye sordum. Öyle yaparım felan dedi bu kez gelmiş 2.yi soruyor eşim gelecek misin diye salak mı aptal mı anlamadım. Evlendiğinin farkında mı değil. Anasıyla göbeğinin bağını koparamadı herhalde. Burda bırakıp gitmemek için kendimi zor tutuyorum şimdi oturup ağlıycam
Yollayalım ya buraya yaz geldiAy ne güzel ya ben uzun kollu zıbın üzerine iki kat uzun kollu üst giydiriyorum bir de battaniyeye sarıyoruz kucakta tutarken bileben de hırka ile duruyorum üşütmeyeyim diye. Bize de yollayın sıcaklardan
Evet mantıklı canımAnakucagı varsa ona yatır banyonun kapısına koy ben ilk çocukta öyle yapıyordum yoksa içim rahat etmiyordu
Benimki de öyle yaKizlar benim bebeğin altini temizleyince ortaliği ayağa kaldiriyor . Sebebi ne olabilir ?
Benimki de öyle. Kir pas bok içinde yaşaması gerekiyor babası kılıklı öküz ayıboğanlarBenimde aynı. Hiç sevmiyor dötü açılsındoktora söyledim kimi bebekler hoşlanmaz altının açılmasından dedi
Anana da iş çıktı yok yereSorma çok pişman oldum sırf gönlü olsun diye geceden beri çatı ağrısı çekiyorum ona rağmen geldim onu düşünüp o beni gram düşünmedi tek başına karar aldı ısrar ettim artık yine gönlü kırılmasın ayıp olacak diye annemlerin oraya gidicez dükkan üstü gibi bir yer orayı temizleyecek annem dediğin gibi anlayışlı olamayacaksın aslında ondan anlıyorşar öünkü
Canım ben yorum yapacaktım ama sen benden daha tecrübelisin diye birşey demek istemedim. Her gün kakalı bez değiştirmelisin 6-7 defa diye biliyorum ben. Tabi sen daha iyi bilirsin. Eğer yapmıyorsa bence gazı vardır iyice çıkarmaya çalış istersenDoğum yapan analar ??
İnşallah vardır boşa ağrı çekmemiş olurum ya en azından kanala girse ona da razıyımAy seninde olabilir açıklık faln, hadi hayırlısı saglikla gelsinler benim agrim yok ama nişan var
Zaten buralı değil kimse yok burda benim ailem var sadece buraya gelmesi bile saçma gördüğüne de diyo ki çocuklar zorla getirdi yolda giderken doğur da ben de göreyim diyo ne görmek istiyor acabaE doğuma kalmayacak mı o zaman niye geliyo ki ne saçma yaa