- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
Aynen olayın keyifli kısmında bile adam yokAy allah seni güldüm valla mıncırsın diye mibenimki de dokunmuyo anlıyorum seni bu konuda da iş başa düştü hiç işe yaramasınlar
Yok kız ben sana yetişirim ortada buluşuruz17 gün var aramızda kız töbe de bekleyemem o kadar daha hahaha
Doğum yapan analar ??Kızlar hastanede kakasını yapmıştı dün eve geldiğimizden beri yapmadı ama çiş yapıyor normal mi ya? Sancı yapıyo oda bi yapsaydı kakasını bende rahatlıcam
kaka muhim degil demisti bana doktor.onemli olan cişi demisti..(açlik takibi için)Kızlar hastanede kakasını yapmıştı dün eve geldiğimizden beri yapmadı ama çiş yapıyor normal mi ya? Sancı yapıyo oda bi yapsaydı kakasını bende rahatlıcam
Doğru diyosunKızlar erken doğurdu biz geç değilben kırkımı dolduracağımı biliyordum da , yalancı sancılarım erken başladı . Bugün doktor da erken gelecek diye diye beklerken şimdi de gelmiyor mu dedi belki bir iki güne gelir , gelmese salı günü gel dedi
Peki 2 gün boyunca emzirmeye devam mı ettin canım süt gelmese de bebek memeyi uyarsın diye? O arada da mama verdin heralde doysun diye dimiBenimde bu gün geldi sütüm canım. Hiç stres yapma tamam mı ilk gün gelmedi diye genelde 2 gün dolunca iniyor hemen gelmeyenin
Yaa benimkide boyle.varya bugun motora takti resmen.zart zortGaz çıkartıyor da bizimkinin gazı bitmiyor
Ay seninde olabilir açıklık faln, hadi hayırlısı saglikla gelsinler benim agrim yok ama nişan varBaş aşağı evet ebeye de muayene ettirdik o da kanalın hemen ağzında dedi geceden beri de çok ağrım vargaliba girmeye çalışıyor kanala ama adet ağrısı gibi çok ağrım var
40'i bekleyen 41i de 42yi bekler ya falan dersin şimdi dekarnında bakmak daha kolay ama ya az etli butlu uzun doğar biz 1 aylık olduk hem anamızı aglatti hem de yeni yeni kilonuz normale geldi
Kız siz ne diyonuzzz ben ölmüşüm bitmişim ne 41-42’siŞimdide bukadar beklemişim bari beklediğime değsin normal doğurayım moduna girer insan. Öyle diye diye 42 yi görmede
E doğuma kalmayacak mı o zaman niye geliyo ki ne saçma yaaKendi evimiz de değil bir de ayıp olmasın diye ısrar ettim artık hafta sonuna da bilet alıcaz gidecek inşallah
Fışkırırsa içersin boşa gitmemiş olur deseydin hahahahaAynen olayın keyifli kısmında bile adam yokmasaj yap diyorum sonra fışkırırsa ne olacak diyor geldi de fışkırması kaldı
Benim de en fazla 5 günüm kaldı zatenYok kız ben sana yetişirim ortada buluşuruzbana 5 gün daha yeter
Yok ya sanmıyorum , 41 e kadar bekleyeliriz dedi ama o ihtimali değerlendirmedi . Doğar gibi konuştu , inşallah doğar kendisi yaaDoğru diyosunsenin de pazar günü günün doluyo eğer gelmezse salı doğumu mu başlatacak 40+2’de?
Ya tamam ozaman çişi var şükürkaka muhim degil demisti bana doktor.onemli olan cişi demisti..(açlik takibi için)
Tabiki memeyi tuttuğu her fırsatta emzirdim gelmese bile emzirmek lazımPeki 2 gün boyunca emzirmeye devam mı ettin canım süt gelmese de bebek memeyi uyarsın diye? O arada da mama verdin heralde doysun diye dimi
Anneligine laf etmesin de ne olursa olsun hesabı birde kp yok bi yöne daha rahatta Allah allah istemiyorsun ne varda annesi ille gelecek çok üzüldüm kv bi ağlasa tepende bitiyor Allah yardimcin olsun inşallah çözüme kavusurBen de bilmiyorum orası bizim evimiz değil yani niye çağırmadık diye ayıp olsun babamın evi abim kalıyor sadece ve bildiğin bekar evi bulaşık makinesi bile 4 kez çalıştırdım anca öyle yıkadı içi pislikten temiz yıkamıyordu iki saat filtre temizledim yüz yüze konuşamıyoruz şuan evdeyiz hepimiz diye mesaj attım tek başına mısın sen bana sormadan teklif ediyorsun diye kv zaten gezmeye yer arıyor bu hafta sonu gidecekti halbuki sırf ben doğurucam diye burda ben onun olmasını da istemiyorum şuan kocamı da istemiyorum gerçekten başka bir yer olsa gidip orda kalıp tek başıma doğurucam ay valla siz anlattıkça zaten kuruldum sana üzülüyordum inan ki başıma geldi
Asla demedi hatta böyle olmadı dedi yüzüme karşı baya bozulmuş bo özür diledim g.tu kalktı kendi topuğuna sıktı son anda anneligime laf ederek sinir oluyorum kadinaŞimdi en azından stres olmazsın canım boşver iyi olmuş bi açıdan.Onların da biz kp ile gelmeseydik düşünemedik demeleri gerekli normalde
Maşallah canım güle güle büyüt inşallah
kızlar 2 saate bir uyandırma olayı ne zaman bitecek ? Çocuk huysuzlasacak iyice sürekli uykusundan uyandiriyorum (dün gece haric)
Aynı şeyi bende soracaktım ama ben uyandırmıyorum kendi uyanıyor 2-2bucuk saatte bir ayaktayız. Ne zaman düzgün doyup uzun uyuyacak
Gaz canim gaz:) daha 3 gun once mahvetti beni.meme reddi sandimKızlar bebek memedeyken neden ağlar sizce ?
60-90 cok diilmi ya yenidogan icin