Ya nasıl sevindirdiniz beni var yaaa iyi ki varsınızCanım benim doğumdan önce sıfırdı hiç sıkmayla oynamayla gelmiyordu, doğumdan sonra öyle bir anda gelmedi tabiki ama şuan çok şükür emziriyorum bebeğimi geliyor yani sütün düşünme öyle.
Kızlar erken doğurdu biz geç değilHiç deme ben bu kadar sona kalacağımı düşünmemiştim
Benimde bu gün geldi sütüm canım. Hiç stres yapma tamam mı ilk gün gelmedi diye genelde 2 gün dolunca iniyor hemen gelmeyeninYa nasıl sevindirdiniz beni var yaaa iyi ki varsınız
Yüzünde tek tük varken öyle yapıyordum da kafasında epeyi var sağıp sürmem gerekSütünü sür canım iyi geliyor bizim kızda ilk doğdugunda vardı bol bol sütümü sürdüm güzelleşir derler bide gercekten faydası oluyor
Şu an kısa kollu zibinla yatıyor altinda hiçbir şey yok bacaklar cibil cibilAntalya sıcaktır canım bence de ondandır, biz burada üşüyoruzdaha tam ısınmadı
Gaz çıkartıyor da bizimkinin gazı bitmiyorHadi ya işe yaramadı mı bu
canimm doktor doğum esnasında kanala girer dedii, baş aşağı duruyorsa normaldir senindeYaaa ilk çocuk bir deçok az kaldı seninnnn benimki daha kanalda bile değil
Evet valla haftaya 40imiz cikiyorr :))Ay lohusalığın bitiyor kız
kaç dakika durabiliyor yeni doğan yüz üstü
Çıkmadım ben de tepiği koyacaktım da asil ruhum izin vermedi
Ben duş alınca şükrediyorum
Ben seni 9 ay boyunca korkutmadım işin bu tarafını söylememiştim ama yengem 3 günde bir saçlarını tarıyor biliyor musunbiri elinde biri kucağında birini ayağıyla sallıyor bir ara ayakla beşik sallıyor ha diğeri acıktı ona ek gıda hazırla onu emzir kolay gelsin bacım işin zor
Bebek o kadar anamızı ağlattı ki sanmıyorum kocamın sateni mateni gördüğünüBen giyersem kocam yanlış anlar kim vurduya giderim
Hadi ya o sıcaktan oldu demek az sıcağı iç anadoluya yollasanız olmaz mıYüzünde tek tük varken öyle yapıyordum da kafasında epeyi var sağıp sürmem gerekDr banyo yaptırın serin tutun demis
Şimdide bukadar beklemişim bari beklediğime değsin normal doğurayım moduna girer insan. Öyle diye diye 42 yi görmede39+5 olcaktın ben 6 oldum yarın 40 bitiyo ay söyleyince fenalıklar geldi bilerek dayanmadım valla bana 40’a kadar bekliceksin deseler kabul etmezdim ha geldi ha gelecek diye diye böyle oldu
Yollayabiliriz bizde epeyi vaarHadi ya o sıcaktan oldu demek az sıcağı iç anadoluya yollasanız olmaz mı
40'i bekleyen 41i de 42yi bekler ya falan dersin şimdi de39+5 olcaktın ben 6 oldum yarın 40 bitiyo ay söyleyince fenalıklar geldi bilerek dayanmadım valla bana 40’a kadar bekliceksin deseler kabul etmezdim ha geldi ha gelecek diye diye böyle oldu
Kendi evimiz de değil bir de ayıp olmasın diye ısrar ettim artık hafta sonuna da bilet alıcaz gidecek inşallahCanım götürme yanında. Eşinle konuşamıyosan mesajla halledin sonra cesurun başına gelen gibi evden göndermek zorunda kalıcaksın daha kötü olucak baştan gelmesin yer yok sonuçta
Aynen öyle abimin affedersin gçtünden çıkardığı donu bile o odada ayıp yani tersledim bu kez de gelme demiş arada kötü olan ben oldum ısrar ettim artık gel diye hafta sonu da evine gidecek inşallahEn sinir olduğum şey şu ya. Bildiğin emrivaki yapıyor eşin sana. Tut boğ adamı resmen onu istiyorlar
Hamileyken bi ara akıntı geldi de acile gittim ya yanımda iki görümce eşim filan. Hastaneden çıkınca eşimde aynı şeyi yaptı parçalıcaktım adamı öbürleri de kabul etti geldi. Evi bok götürüyor sabahın köründe çıkmışım ta evden. Bakışımdan anladı ama iş işten geçti. Bide nolmuş yabancı mı onlar diyor. Kendi tarafın gelse bukadar sıkıntı yapmazsın ama adı eş ailesi sonuçta valla sinir ediyor bu adamlar insanı ya
Sorma çok pişman oldum sırf gönlü olsun diye geceden beri çatı ağrısı çekiyorum ona rağmen geldim onu düşünüp o beni gram düşünmedi tek başına karar aldı ısrar ettim artık yine gönlü kırılmasın ayıp olacak diye annemlerin oraya gidicez dükkan üstü gibi bir yer orayı temizleyecek annem dediğin gibi anlayışlı olamayacaksın aslında ondan anlıyorşar öünküCanımm keşke hiç kabul edip gitmeseydin yanlarına. Sen eşini düşündün gitmeyi kabul ettin bak ne oldu. Son zamanların biraz naz yap istemiyorum de kapat konuyu bence. Anlayışlı olunca bir bok olmuyor valla ben bu süreçte onu anladım. Kimseye de anlayışlı olamam herkes bana anlayışlı olsun şu dönemde bir zahmet. Bende annemde kalıyorum kendi kardeşim gelip çocuğu öptü kızdım öpme küçücük çocuğu diye düşün yani normalde oda benim çocuğum gibidir kıyamam ama şuan bebeğim herşeyden önemli. Herkes bilsin anlasın senin hassas süreçte olduğunu.
Baş aşağı evet ebeye de muayene ettirdik o da kanalın hemen ağzında dedi geceden beri de çok ağrım varcanimm doktor doğum esnasında kanala girer dedii, baş aşağı duruyorsa normaldir seninde
Şimdi en azından stres olmazsın canım boşver iyi olmuş bi açıdan.Onların da biz kp ile gelmeseydik düşünemedik demeleri gerekli normaldeÇok ama çok zor... İnan bir kişi yetiyor ama insanlar zorlaştırmak için elinden geleni yapıyorlar..
Bizde haklıyken yani ben haklıyken haksız duruma düştüm durduk yere evimden kovar gibi oldu ama kp ile 2+1 evde hiç ama hiç olmuyor
Maşallah canım güle güle büyüt inşallahO ozgeeeee1 sen benden önce doğurursun diyodum benimki şaşırttı
Hiç beklemediğim anda suyum geldi kızlar ama 2 gün önce akıntım artmıştı baya o belirtim vardı.
Hastaneye gittiğimde sancım hiç yok denecek kadar azdısabah 4tte gittik 9 a kadar sancımı bekledik ama gelmedi. Mecbur suni verildi 09.30 da verildi 12.57 de 3260 49 cm doğdu oğlum
Ben burdayım salıya kadarHerkes bebişlerinden bahsediyor bu doğurmayanlar nerdeee
Soğuktan evime gidemiyorum pazar gıdıcem bakalım elektırıklı ısıtıcıyla ne kadar ıdare edebılırsek ya gerı gelırız annemeYollayabiliriz bizde epeyi vaar