2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hiç deme ben bu kadar sona kalacağımı düşünmemiştim
Kızlar erken doğurdu biz geç değil ben kırkımı dolduracağımı biliyordum da , yalancı sancılarım erken başladı . Bugün doktor da erken gelecek diye diye beklerken şimdi de gelmiyor mu dedi belki bir iki güne gelir , gelmese salı günü gel dedi

Antalya sıcaktır canım bence de ondandır, biz burada üşüyoruz daha tam ısınmadı
Şu an kısa kollu zibinla yatıyor altinda hiçbir şey yok bacaklar cibil cibil banyo yaptırdık diye çorap giydirdim onu da çıkartmış, tülbent örttüm sadece bacaklarına

Evet valla haftaya 40imiz cikiyorr :))
Yüzüstü yatirdigimda kafasını yine sağa sola koyarak uyuyor o yüzden belli bir dksi yok canım. Kafasıni kaldırma egzersizi için yenidoğanda bir iki dk deniyor ama burada kafasını kaldırma durumu yok ya sanki göğsüne yatirmissin gibi yatağa yatıyor ama tehlikeli deniyor ani bebek ölümleri durumundan dolayi o yüzden gözümün önünde yatırdım bugün uyumadım o şekilde uyurken

39+5 olcaktın ben 6 oldum yarın 40 bitiyo ay söyleyince fenalıklar geldi bilerek dayanmadım valla bana 40’a kadar bekliceksin deseler kabul etmezdim ha geldi ha gelecek diye diye böyle oldu
Şimdide bukadar beklemişim bari beklediğime değsin normal doğurayım moduna girer insan. Öyle diye diye 42 yi görmede

39+5 olcaktın ben 6 oldum yarın 40 bitiyo ay söyleyince fenalıklar geldi bilerek dayanmadım valla bana 40’a kadar bekliceksin deseler kabul etmezdim ha geldi ha gelecek diye diye böyle oldu
40'i bekleyen 41i de 42yi bekler ya falan dersin şimdi de karnında bakmak daha kolay ama ya az etli butlu uzun doğar biz 1 aylık olduk hem anamızı aglatti hem de yeni yeni kilonuz normale geldi

Canım götürme yanında. Eşinle konuşamıyosan mesajla halledin sonra cesurun başına gelen gibi evden göndermek zorunda kalıcaksın daha kötü olucak baştan gelmesin yer yok sonuçta
Kendi evimiz de değil bir de ayıp olmasın diye ısrar ettim artık hafta sonuna da bilet alıcaz gidecek inşallah

Aynen öyle abimin affedersin gçtünden çıkardığı donu bile o odada ayıp yani tersledim bu kez de gelme demiş arada kötü olan ben oldum ısrar ettim artık gel diye hafta sonu da evine gidecek inşallah

Sorma çok pişman oldum sırf gönlü olsun diye geceden beri çatı ağrısı çekiyorum ona rağmen geldim onu düşünüp o beni gram düşünmedi tek başına karar aldı ısrar ettim artık yine gönlü kırılmasın ayıp olacak diye annemlerin oraya gidicez dükkan üstü gibi bir yer orayı temizleyecek annem dediğin gibi anlayışlı olamayacaksın aslında ondan anlıyorşar öünkü

Şimdi en azından stres olmazsın canım boşver iyi olmuş bi açıdan.Onların da biz kp ile gelmeseydik düşünemedik demeleri gerekli normalde
Maşallah canım güle güle büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…