2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hastanedeyim ama geçti gelince suni veriyolar şimdi
Su , nişan vs gelmek zorunda değil canım . Suni sancıyla da hızlıca açılman olabilir . Bol bol nefes al ver . Şiddetlenirse sancılar yinede ıkınmaya odaklan . Bazıları bağırıyor yavaş ilerliyor demişti bana ebe . İnşallah ben doğurdum msjınıda görürüz

Çok ama çok zor... İnan bir kişi yetiyor ama insanlar zorlaştırmak için elinden geleni yapıyorlar..

Bizde haklıyken yani ben haklıyken haksız duruma düştüm durduk yere evimden kovar gibi oldu ama kp ile 2+1 evde hiç ama hiç olmuyor

Geçmiş olsun canım

Yanık kremi var mı evinde hemen sür canım ya tüh çok geçmiş olsun nazar mı var üstünde tövbe Allah ya

Yanık kremi var mı evinde hemen sür canım ya tüh çok geçmiş olsun nazar mı var üstünde tövbe Allah ya
Surdum canim surdum...sag ust bacagimm , baldirim.. hep bu sekil yandi...dikislerim, uykusuzlugun getirdigi migrenim, mememdeki yaralar, iki elimde karpal tunel falan derken..bugun ustune tuz biber oldu.psikolojik olarak bitirdi beni...

Eklentiler

• IMG_20240515_162235.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar her süt içtikten sonra kusuyor bu bebek ya normal mi
Benim bebişte daha yerken hemen altını dolduruyor şaşırdım kaldım, uyandırıyorum altını değiştiriyorum emziriyorum tekrar yapıyor tekrar değiştiriyorum. Sütüm mü yaramıyor anlamadım.

Sıkma canını canım ya , ilerleyen zamanlarda söylersin çok kötüydüm diye . Sıcak havalarda gerçekten hiç çekilmiyor giyinmek zorunda olmak , emzirmek zaten sıcakta zor .
Şimdi birde buna üzülme , kendini toplamaya çalış

Surdum canim surdum...sag ust bacagimm , baldirim.. hep bu sekil yandi...dikislerim, uykusuzlugun getirdigi migrenim, mememdeki yaralar, iki elimde karpal tunel falan derken..bugun ustune tuz biber oldu.psikolojik olarak bitirdi beni...
Ay canım benim ya çok geçmiş olsun acısı var mı hala kreme rağmen

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm , yanık acısıda çok zor . Hastalıklar üst üste gelince insan kendini tükenmiş hissediyor. Biraz zaman geçsin düzelirsin inşallah .

Benim bebişte daha yerken hemen altını dolduruyor şaşırdım kaldım, uyandırıyorum altını değiştiriyorum emziriyorum tekrar yapıyor tekrar değiştiriyorum. Sütüm mü yaramıyor anlamadım.
Kız sevinmen lazım maşallah ne güzel zorlanmadan gazını kendisi çıkartıyor. Biz oğlanın ıkınma seslerine uyanıyoruz bir saat masajlar zor çıkıyor kıpkırmızı oluyor oğlan

Listeye beni de ekleyebiliriz yaş 34 bebeğim kız son adet tarihim (değiştirildi tüp bebek) 31 Ağustos kabul ediliyor.
Transfer tarihim 19 Eylül.
Bebeğimin doğum tarihi 24.05.2024

Ay ben cok pimpirikli bisey oldum kızlar. Dısardan gelenler elini yıkamazsa falan cok huzursuz oluyorum ellesin uzun uzun izlesin istemiyorum

Al işte evden kovmusum gibi olmuş eşim zaten yüzüme bile bakmıyor yani her şey daha beter oldu kızlar ben artık gerçekten kafayı yemek üzereyim!!!!!

Ay ben cok pimpirikli bisey oldum kızlar. Dısardan gelenler elini yıkamazsa falan cok huzursuz oluyorum ellesin uzun uzun izlesin istemiyorum
Bence hic cekinmeden soyle...kapidan girene diyeceksin ki, banyomuz su tarafta.yikadiktan sonra salona bekliyoruz vs..kirici olmadan yonlendir direk...

Ağlayınca kucağımıza alıyoruz susuyorlar ya kucakta içim eriyor ya
Aay evet Kv uyutmaya çalıştı olmadı mizir mizir susmuyor çocuk. emzireyim ben onu dedim. Al bakalım annesi dedi. Kucağıma geldi yüzümü inceliyor dikkatli dikkatli ben konuşuyorum dinliyor Allah'ım içim eridi. Sonra KV bebekler annelerini tanirmis biliyo musun Allah'ım sizi ayırmasın dedi bir yandan ya haksızlık mı ettim dedim ama bu bilgiyi bilmesi güzel yavrum benim kucağımda sustu direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…