2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sıkma canını olacağı varmış Allahtan bir yerinize gelmemiş patlarken

Bitti canım dün ve bugün de nişana benzer bi şeyler geldi başka da hiçbi şey yok
Benim nişan gelince doktor dedi daha gelmeyecek haberin olsun diye belki önceden gelen muayeneden dolayı leke falandı bana da olmuştu. Bugün gelen nişandır belki sürekli gelmiyo herhalde

Benim nişan gelince doktor dedi daha gelmeyecek haberin olsun diye belki önceden gelen muayeneden dolayı leke falandı bana da olmuştu. Bugün gelen nişandır belki sürekli gelmiyo herhalde
Muayeneden dolayı iki gün yoğun lekelenme oldu kanama gibi. Dün sabah ve bu sabah toplam iki kez daha farklı sümüksü bir şey geldi

Biz konuşurken üstünü falan çıkartirsin sen demistik. Ultrasonda biz de gelseydik bilmem ne dedi. Dedim o şimdi değil. Yani çocuk benim çocuğum annesi değilsin. Eşime de söyledim üzüldüm diye o an annem önde olunca öyle oldu falan dedi annesi gel sen sakinlestir diyebilirdi yani

Muayeneden dolayı iki gün yoğun lekelenme oldu kanama gibi. Dün sabah ve bu sabah toplam iki kez daha farklı sümüksü bir şey geldi
Benimde öyle oldu muayeneden sonra geçen hafta canım ama nişan bugün geldi sümüksü dediğin şey işte bence sende tetikte ol bugün

Ay geçmiş olsun çok ağladı mı bende kıyamıyorum ama eşimide bu tarz seyler tutuyor mecbur ben herseye atılıyorum kayınvalideni ne goturdun sende canım ne işi var ne işe yarıyorlar ki zaten sinir etmekten başka aman hepsı de aynı boşver bizimkide bütün yükü anneme attı kendi babannecılık oynuyor lafı söylüyor kaçıyor

Ben de prezervatif istiyorum en sağlıklısı benim için. Diğer yöntemlerin hiç birini eşim istemiyor bizim ilk çocuğumuz . Allah nasip ederse bir tane daha istiyorum ben eşim de diğer gebeliği etkilemesin diye dışarıdan hormon kullanmamı istemiyor bakalım doktorumuz ne diyecek

Aay çok geçmiş olsun. Çamaşır suyu zarar verir gibi geldi bebişin leke çıkarıcısi falan varsa o daha masum gibi. Allah beterinden korusun dediğin gibi düdüklü büyük sıkıntı

Annem bizimle geliyordu biz dr'a sorularımızı sorarken üzerini giydirip çıkartıyordu bu sefer de kv goturelim dedik. Çocuğuma annesi gibi davranılmasına sinir oluyorum. Eşime de dedim ben annesiyim bu çocuğun diye

Teşekkürler bu arada canim. Zaten ağlıyordu drda giydir soy derken. Aşı olunca dahabbeter bağırdı tabii hemşire kucağınıza alın sakinlessin dedi. Emzirme odası dolu olunca arabada emzircem dedim. Zaten arabada kucağıma verdiler sustu yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…