- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.869
Aay bak ben sana dedimm sen doguracaksin bu hafta diyeKızlar ben doğurdumgece suyum geldi öğlen doğdu yavrum ikimizde iyiyiz elhamdulillah
Neeee ben şokkkKızlar ben doğurdumgece suyum geldi öğlen doğdu yavrum ikimizde iyiyiz elhamdulillah
Aay kız senin de 3 günün kalmış hiç gelesi yok herhaldeNeeee ben şokkkgözün aydın canım benimm çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah detayları istiyorum hemen nasıl benden önce doğurursun
Yok yok okey masasını kurmuş takılıyo içerde ahsjsjs begonyanın da hiçbi şeyi yoktu nst’si tertemizdi belki ben de doğururum bugün yarınAay kız senin de 3 günün kalmış hiç gelesi yok herhalde
spinalşn özelliği ağrı oldukça odada da verebiliyorlar öyle bi avantajı da mı var.Canım ben genel anestezi aldığımda kafa bi milyon oluyor uyumadan kendime gelemiyorum sende öyleysen hiç yanaşma genele. İlk doğumumda spinal bu doğumumda spinal+epidural kombo yaptırdım. Epidurale hiç gerek kalmadı paramı geri verin kullanmadım ki dicektimspinal iyidir bence
Ya niyeyse senin için de haftaya falan artık Dr alalım doğası yok diyecek gibi geliyorYok yok okey masasını kurmuş takılıyo içerde ahsjsjs begonyanın da hiçbi şeyi yoktu nst’si tertemizdi belki ben de doğururum bugün yarın
Kız 6yıl neİnan bilmiyorum ama şuan çocuk istemiyorum uzun bi süre Chen gibi en az 6 yıl koyabilsem araya koyabilirim
Hiç beğenmedim bu tahminini şimdi sessizce tuvalete ağlamaya gidiyorumYa niyeyse senin için de haftaya falan artık Dr alalım doğası yok diyecek gibi geliyor
Bebişin kendi yolunu seçti deseneSezeryan gününü iptal ettik sancılarım başlamış muayene sırasında nişan da geldi 41 e kadar bekleyelim dedi doktor bu akşam tetikte ol dedi
Kanaman bitti mi senin sancı olmadı dimi uyarıdan sonraYok yok okey masasını kurmuş takılıyo içerde ahsjsjs begonyanın da hiçbi şeyi yoktu nst’si tertemizdi belki ben de doğururum bugün yarın
Lohusalıktan değil bence haklısın yani sakinleştirmesi gereken sensin senin kokunla sakinleşecek ona ne oluyor ki zaten aşıya niye geldiyse madem çocuğu da tutamıyor taviz verme asla çocuğu değil torunu olduğu yerleşsin beynineAşı oldu bugün yavrum, kv ben tutanak gibi dedi. Ben de eşime döndüm ben de üzülürüm tutamam diye, eşim geldi tuttu. Hemşire bu durumlara alismamiz gerek ama üzülüyorsunuz evet ama anne babaya ihtiyaci oluyor falan dedi. Düşününce evet alismaliyim dedim kendi kendime. Zaten öncesinde de çok ağlıyordu emzirme odasına gidip emzircektim sonra hemşire kucağınıza alın bir sakinlessin dedi. Ağladı asi olunca. Kv hemen atıldı aldı çocuğu. Ya nasıl sinir oldum. Ben mi abartiyorum çocuk benim çocuğum annesi benim. Hastaneye giderken de arkaya ben otursaydim sen gel öne dedi. Ne alaka yani ben artık arkada oturcam. Lohusalıkla ben mi abartiyorum anlamadım ya çok sinir oldum bebeğimi sakinlestirmek için aldığında. Kalça ultrasonu çekilecek sadece annesi gelsin deyince biz de gelse mıydık üstünü çıkartmaya vs dedi sanki ben beceremem ne alaka yani. Bugün söyledim en son kilo alımı iyi dedi Dr. Anne küçük diyorsun beklentin ne 10 kilo mu olsun istiyorsun dedim. Nazar değmesin diye öyle diyorum yavrum kimin gözünün olacağı belli olmaz diyor. Oğluna niye elbise çekmiştir diyosun o zaman salak yerine koyuyor bir de
Ay sence bana ne olurYa niyeyse senin için de haftaya falan artık Dr alalım doğası yok diyecek gibi geliyor
Sezeryan gününü iptal ettik sancılarım başlamış muayene sırasında nişan da geldi 41 e kadar bekleyelim dedi doktor bu akşam tetikte ol dedi
Benim regl dönemim çok ağır geçiyo başlangıcı gibi hissediyorum o yüzden çok ağır bir şekilde hissetmiyorum şu anhissediyor musun sancıları çok sevindim senin sdına inşallah bu kadar beklemene değer gece doğuruverirsin
Ahaha aynenBebişin kendi yolunu seçti desene
Bitti canım dün ve bugün de nişana benzer bi şeyler geldi başka da hiçbi şey yokKanaman bitti mi senin sancı olmadı dimi uyarıdan sonra