2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kız benim kocaya öküz derdim seninki benimkinden de öküzmüş

Bugün sağlıkocağında 15.gün kontrolümüz vardı. Ebe ilk 6 ay eşinin korunmasını istiyoruz ne ilaç ne spiral hiç bişey yaptırma vücudun kendini toparlasın dedi. Benim eşim asla korunmaz bana güvenme diyor zaten bi çocuk daha olursa yok demez ben kaldıramam artık. O yüzden benim bişeyler bulmam lazım

Mama veren annişler sıcaklığını nasıl ayarlıyosunuz

Ovulasyon takibi yap olmazsa güvenirliği düşük olur ama pik günlerde kaçarsın eşinden

Hahahaha eşlerimizin ortak özelliği korunamamak

İnan bilmiyorum ama şuan çocuk istemiyorum uzun bi süre Chen gibi en az 6 yıl koyabilsem araya koyabilirim

Anladım canım, ben yeşili çok beslendiği için oluyor diye okumuştum fıstık yeşil gibi

Bebeği o arada çıkarıyorlar mı peki ailenin yanına yoksa anneyi mi bekliyorlar. Belli kontrolleri felan olup mu oluyor çevremde hep birileri doğurdu ama unutmuşum hiç hatırlamıyorum

Genel bir soru sorayım bir de. Şimdi neredeyse çoğunluk doğurmuş durumda ve çoğunlukta sezeryan. Genel mi spiral mi epidural mı daha iyi sizce ? Cuma günü karar verilecek benim de anestezi uzmanıyla görüşeceğiz. Genel düşünmüyorum açıkçası inşallah panik stres yapmam ama spiral ve epidural arasında kararsızım hangisi daha rahat.

Ben doğum kontrol hapına geçmek istiyorum ama sanırım emzirirken kullanılmıyor 6. Haftada kontrolüm var dr'uma daniscam

Bebeği o arada çıkarıyorlar mı peki ailenin yanına yoksa anneyi mi bekliyorlar. Belli kontrolleri felan olup mu oluyor çevremde hep birileri doğurdu ama unutmuşum hiç hatırlamıyorum
Çocuk doktoru ameliyathanede hazır bekliyor bebek doğar doğmaz hemen kontrolü yapılıyor sonra ameliyathane soğuk diyip götürüp giydiriyorlar o ara seninde işlem tamamlanıyor odada buluşuyonuz gerçi benimki benden önce çoktan odaya geçmişti

Epıdural en rahatı. Spinal oldum ben çok çektim. Daha önce epıdural baska ameliyat olmustum o çok rahattı.

Bu arada çoğu kişi doğum yapmıs hepinize hayırlı olsun hanımlar yazamıyorum bayadır. Bizim hastane süreci çok uzadı benden dolayı. İnşallah bebıslerınız de sızde iyisinizdir ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…