3 set squat yaptım yemekten sonra devam edicem o bebeler buraya gelecekyürüyüşe çıkıyorum ben şimdik
Senden bunları duymak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 set squat yaptım yemekten sonra devam edicem o bebeler buraya gelecekyürüyüşe çıkıyorum ben şimdik
Senden bunları duymak
Bence gelmeyen gelmiyor ben son 2 3 gündür pilates topunun üstünden hiç kalkmıyorum yemek uyku ve WC haricinde ekstra yürüyüş ananas ve hurma yiyorum ama tık yok3 set squat yaptım yemekten sonra devam edicem o bebeler buraya gelecek
Canım sen hemşireler görmeden 30luk ver bakma onlara ben birberonla veriyorum hemde emiyor bırakmıyor memeyi aç kalırsa ateşi düşmez benim ilk gün sütüm gelmedi çocuk aç kaldı sabaha kadar bagırdı yinede mama vermediler istedim şimdiki aklım olsa eşime aldırırdım gelir gelir dediler vermediler sen doyur mama ile hemde emzir bak nasıl düşüyor ateşiCanım evet açlıktan olmuş. Herkesi alıntılayamadım kızlar teşekkür ederim P Pembepilates @kubiskubiskubis @golden-snitch @esen-ruzqar
Çocuk doktoruna dedim ki sütüm azsa mama verelim o da sakın mama lafını ağzına alma dedi. İlk gün bir kez kaka yaptı dün de 4 kez kaka yaptı öyle olunca doyuyor sandık doktor da oo çok iyi falan dedi, memede de yarım saat tutuyordum. Ama kan tahliline göre şekeri düşmüş aç kalmış mama verin dedi doktor bu sefer de ee ben sana demiştim diyip dalasım var bir de düzelmezse yoğun bakıma alacağız dedi dua edin kızlar da düşsün ateşi. Şu an hem emziriyorum hem arkasından mama veriyorum onu da minnacık enjektörle verdiriyorlar 1.5-2 saat beslenme süresi oluyor zaten.
Bende top üzerindeyim dünden beri hafif hafif sancılarım var adet olacak gibi çarşambaya kadar gelir belki sezeryana girmeden bir kez daha Nst ye gireyim diyecem doktora belki bir iki gün bekleyelim derBence gelmeyen gelmiyor ben son 2 3 gündür pilates topunun üstünden hiç kalkmıyorum yemek uyku ve WC haricinde ekstra yürüyüş ananas ve hurma yiyorum ama tık yok
Benim kocişim telefon aldı ama 2024 bitene kadar bütün hediyen bu dedi toplu senelik aldıKızlaaar anneler günümüz kutlu olsun kimlere ne hediyeler geldi bakalım ben üçün birini aldım
Benimde piş piş demekten dilim şişti bugünde kpcamın ayagına koydum uyut diye kaynanam alıştırma işte diyor sanki keyfimden koydum oda sallasın diye degil tıpışlasın diye maydonoz olmaya başladılarPış pış kayıkçı kayıkçının küreği akşama fincan böreği
Ayy şu alıstırma mevzusu benı de cok gerıyor bebeğimi kucağımda tutturmuyorlar alışır bırak dıye sinir bozucularBenimde piş piş demekten dilim şişti bugünde kpcamın ayagına koydum uyut diye kaynanam alıştırma işte diyor sanki keyfimden koydum oda sallasın diye degil tıpışlasın diye maydonoz olmaya başladılar
Kabul etme kız kanma sakın tamam de kabul et telefonu, sonra inkar et telefonu aldıktan sonraBenim kocişim telefon aldı ama 2024 bitene kadar bütün hediyen bu dedi toplu senelik aldı
Yemeğe götürdü bilmiyorum kendi canı çektiği için de olabilir hediyen sonra dedi ama illa neden almadı diye takılmadım zaten herşeyde en büyük destekçim normal zamanda da alıyor. Benim derdim doğurmak kafam doluKızlaaar anneler günümüz kutlu olsun kimlere ne hediyeler geldi bakalım ben üçün birini aldım
Hiç sorma ya kendilerine ne anlamadım zatenAyy şu alıstırma mevzusu benı de cok gerıyor bebeğimi kucağımda tutturmuyorlar alışır bırak dıye sinir bozucular
Birde 27 mayıs evlilik yıldönümümüz yemege götürsün yeter napam artıkKabul etme kız kanma sakın tamam de kabul et telefonu, sonra inkar et telefonu aldıktan sonra
Regl ağrısı gibi olmayacak o bende hep oluyorDün akşamdan beri aralıklarla sancım olıyo regl olacak gibi 4-5 saatte bir sıklığı sanırım sıklaşır mı acaba ya bu akşam
Hadırlıda bir kebap yersin artıkBirde 27 mayıs evlilik yıldönümümüz yemege götürsün yeter napam artık
Alışacaksın annemmmmBurdaki bütün annelere saygı duyuyorum nasıl bu kadar enerjik oluyorsunuz benim üzerimden tir geçmiş gibi gerçekten ben nasıl buyutcem bu bebegi bilmiyorum..
Kız ikiz anaları ne yapsın benim 2 meme tek bebeğe yetmiyorum diyorum düşün 2 tane olsa kendimi camdan atardımBurdaki bütün annelere saygı duyuyorum nasıl bu kadar enerjik oluyorsunuz benim üzerimden tir geçmiş gibi gerçekten ben nasıl buyutcem bu bebegi bilmiyorum..
Bugün aynı şeyi düşündüm bu ikiz anaları ne yapıyor acaba diye.. gerçekten çok bunaldım evimde rahat değilim özgür değilim çocuğu emzir gazını çıkart altını temizle hop yeniden emzir gerçekten ama gerçekten kafayı yemek üzereyim.. 40ı çıksın gece yapmaz altına sabah degistirirsin sadece gece emzirirsin diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumKız ikiz anaları ne yapsın benim 2 meme tek bebeğe yetmiyorum diyorum düşün 2 tane olsa kendimi camdan atardım
Şöyle kendinle biraz kal, bebeğin sana gülmeye başlasın, agu bagu desin bak nasıl canavar gibi oluyorsun..Burdaki bütün annelere saygı duyuyorum nasıl bu kadar enerjik oluyorsunuz benim üzerimden tir geçmiş gibi gerçekten ben nasıl buyutcem bu bebegi bilmiyorum..