2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
3 saatte bir sagim yapiyorum sutleri gunluk goturuyorum hastaneye, masaj yapiyorum bende elimden geldigince. Artik bebek cihaz olmada nefes aliyormua karninda dogumdan sonra sislik varmis onu yumusatmislar tam beslenmeye gecirip kontrol edilecek insallah en yakin zamanda taburcu olur

Evet canım çok haklısın beni düşünse böyle yapmazdı, Allahtan ayrı şehirde yaşıyoruz bir defa doğumum için tek geldi onda da bu kavgayı çıkardı. Normalde bayramda tatilde eşimle günü birlik gidiyoruz. Anne bile olsa mesafe bazen en güzeli

Benim sancılarım da gitti ishalim de gitti bugün 39 oldum doğuramıcam galiba… Begonya2
Benim ikinci de karnım bile ağrımadan 41+2 ye geldiğim günün sabahı saat 5 de sancılarım başlamıştı ve 12 de doğmuştu . Ama bu son üçü devamlı sancı çekiyorum , gelen giden yok belki seninde birden olur

Canım normal doğumu denemek istiyorum ama bakalım bir sıkıntı olmazsa

kız asıl doğumdan sonra süslencektin ertesi günü falan bebişle güzel güzel poz vericektin

genc-anne den haberi olan var mı? Doğum vs yapmış miydi uzun zamandır görmediğimi farkettim
Yapmış canım zorlu bi süreç yaşamış hala pek giremiyor sanırım
Haftasonu kaynanam eşiyle geliyo kızlar annemde gidiyor
İnşallah senin durumlarda goldeninkine dönmez
kız asıl doğumdan sonra süslencektin ertesi günü falan bebişle güzel güzel poz vericektin
Ay süsleneyim diyene kadar işitme testinden bi kulağa geçemeyince benim mod filan gitti istemiyom fotoğraf toplayın odayı filan başladım böyle bi neyse gene az buçuk çekildim ama tırt resimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…