Full sizde mi kalacak doğum öncesi sonrası filan
Allah yardımcın olsun ya benimki gelip kalamıyor telefonla da yetiyor gerçi. Eşler de halden anlamayınca iş daha da zora giriyor. Valla inşallah sorunsuz geçirirsin dicem ama illaki bişeyler çıkıyor ya benimki çok sessiz ona rağmen lafa bak lafa
Bu aralar temizliğe gelicekmiş yani bacağı tutmuyo eli tutmuyo ne diye gelcek onu da anlamış değilim, hadi bebek eşyalarını yerleştirmeye gel heves ediyosun anladık da temizlikte bir desteğin olmıcak gelme amacı ne onu anlamadım gelcek gitcek doğuma kadar zaten 1 saatlik mesafedeyiz, annemle de aynı yerde oturuyoruz 10 dk falan yürüme mesafesiyle , doğumdan sonra annesi kalcak ama eminim eşim benim anneme o evinde gidip kalabilir muamelesi lafı yapcak yani sinir oluyorum bir sürü hurafeler biliyolar onu öyle yapma şöyle olur bunu yapma bebeğe şu olur bu olur ıyyyyy şimdiden geliyolar bana terelelliler
Bence annen abartmış canım bide tüm kardeşlerine abilerine babana filan böyle anlatıp erkekleri de kinlendirmesi heleki senin bu hassas döneminde hiç hoş olmamış. Böyle dışardan bakınca eşin haklı ve art niyetli değil gibi görünüyor