- 25 Mayıs 2023
- 4.188
- 6.808
Evet canım eşime söylersem kinlenir, zamana bırakacağım canım şimdilikAynen aynen canım benimkini biliyon zaten gerçekten çok haklısın neyse ki güçlüyüz cok sukursende için nasıl rahat edecekse öyle davran ama eşine söyleme bir daha gelme vs muhabbetini
Ay güzel haberlerle gel bugün topikten çıkmayız artıkKızlar bugün kızımla kavuşma günü, dualarınızı bekliyorum
Maşallah canımHepinize tesekkür ederim kızlarrr Allah hepimize güle güle büyütmeyi nasip etsinözet geçeyim benim nişan gelmişti söylemiştim sancım olmaya basladı doktora gittim nst ye bağlandım sancı cıktı ama açılma olcak kadar değil dedi doktor suni sancı vericekti kabul etmedim eve geldim.sancımı evde çektim 3 gün boyunca dayanamadığım yerde doktora gittim. 7 cmlik açılma vardı. Devamını hastanede cektim yine suni sancı dediler kabul etmedim. En son doğuma alındım.3-4 ıkınmayla kavuştuk şükür
Amin canım inşallahMaşallah canımhayırlı uğurlu olsun inşallah
Benım eşimde tam tersi annesine çok düşkün sinir bozucuBenimki sessiz yada sessiz olmak zorunda. Eşim ne derse onu yapıyor Allahtan. Eşimde anasının ağzına bakmıyor o yönden kafam rahat yoksa çekilmezler valla ne oğulları ne kendileri
Canım ben direkt bestlak damla kullandım çok şükür geldi, senin gelmiştir ama normal doğumda geliyor genellikleAmin canım inşallahsütün hemen gelmiş miydi senin konusulmuştu ama hatırlayamadm
Evrt canımcesursavasci cesur kız gece 4 te emzirmeye mi kalktın ben de emzirmeye kalktım mesajı yazmışım yollamamışım sana
Az kaldı emzirme mesaisine bende katılılacam inşaAllahEvrt canımhep doğumdan önce Begonya2 İle denk gelirdim şimdi de dogurunca sizler, denk gelcez bol bol
Benimde öyle ya bebekli hayatta hep yarım yamalak kalıyor
Gel gel bekliyorum seniAz kaldı emzirme mesaisine bende katılılacam inşaAllah
Az kaldı 39 olayım artık gelecek inşaAllahGel gel bekliyorum senisensiz çok kötü çok alismistim
Uykusuz gecelerEvrt canımhep doğumdan önce Begonya2 İle denk gelirdim şimdi de dogurunca sizler, denk gelcez bol bol
Benimde öyle ya bebekli hayatta hep yarım yamalak kalıyor
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım sağlıklaGünaydın herkese. Ben uzun süredir yoktum. Bebeğe hazırlık evreleri falan derken vaktim olmadı. Benden sonra sat olan herkes doğurmuş. Benimki gelmek istemedi bi türlü. En son Geçtiğimiz cuma yani 3 mayısta sezaryen ile 40+2de doğdu benim minnoş. Alışma sürecindeyiz hala
sağlıkla kavuşun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzmerhaba kızlar bugün ben de kızlarıma kavuşucam inşaallah
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın canım sağlıkla kucağına al inşallahHerkese merhaba,ben de 40+1 im bugün..açılmam yok,sancım yok..suni sancı verilecek,yine de doğum gerçekleşmezse sezeryan olacam..bana da dua eder misiniz güzel anneler
Sabaha kadar sancı çektim , uyuyamadım . Hatta uygulama devamlı hastaneye gitmelisin uyarısı verdiAz kaldı 39 olayım artık gelecek inşaAllah
Çok teşekkür ederim,amiin inşallahRabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın canım sağlıkla kucağına al inşallah