2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Hepinize tesekkür ederim kızlarrr Allah hepimize güle güle büyütmeyi nasip etsin özet geçeyim benim nişan gelmişti söylemiştim sancım olmaya basladı doktora gittim nst ye bağlandım sancı cıktı ama açılma olcak kadar değil dedi doktor suni sancı vericekti kabul etmedim eve geldim.sancımı evde çektim 3 gün boyunca dayanamadığım yerde doktora gittim. 7 cmlik açılma vardı. Devamını hastanede cektim yine suni sancı dediler kabul etmedim. En son doğuma alındım.3-4 ıkınmayla kavuştuk şükür

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah

Günaydın herkese. Ben uzun süredir yoktum. Bebeğe hazırlık evreleri falan derken vaktim olmadı. Benden sonra sat olan herkes doğurmuş. Benimki gelmek istemedi bi türlü. En son Geçtiğimiz cuma yani 3 mayısta sezaryen ile 40+2de doğdu benim minnoş. Alışma sürecindeyiz hala

Evrt canım hep doğumdan önce Begonya2 İle denk gelirdim şimdi de dogurunca sizler, denk gelcez bol bol
Benimde öyle ya bebekli hayatta hep yarım yamalak kalıyor
Uykusuz geceler seninki ağlıyor mu yoksa sen mi alarm kuruyorsun? Benimki bazen bir ağlıyor kıtlıktan çıkmış gibi

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım sağlıkla
merhaba kızlar bugün ben de kızlarıma kavuşucam inşaallah
sağlıkla kavuşun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

Herkese merhaba,ben de 40+1 im bugün..açılmam yok,sancım yok..suni sancı verilecek,yine de doğum gerçekleşmezse sezeryan olacam..bana da dua eder misiniz güzel anneler
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın canım sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…