- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 27
Onu ben de merak ediyorum ya yeni alıp koymuştum bir de eveThe purest solution ürünlerinin çok güzel Aha bha içerikli ürünleri var canım harika bebekten önce kullanırdım. Bebek olunca tarihi geçmesin diye anneme verdim hep. Cilt altından emilince bebeğe zarar veriyormuş enzimler. Şimdi doğurduğuma göre sürebilir miyim acaba ama emziriyorum şimdi o da var
Yok riske atamam zaten doktor gelişimi devam etse falan bekleyelim derdi de anlamı yok artık grip olduğum için bir iki gün daha bekleyelim dedi sadece ama gelmez dediHiç riske atma canım benim sezaryenden hiç korkma iyi ki sezaryen olmuşum ben , normal doğum sürecini hiç bilmiyorum ama sezaryen olacağın gün ameliyat sonuçta illaki ağrın olacak kafanda ilk günü silersen diğer günler çok kolay hele 3. Gün gayet dinçsin inşallah
Bak36+2 işten ayrılacağım izne çıkınca yaparım dedim, doktorumda bebeğin keyfi yerinde 39 a kadar durur dedi diye güvendim de ondan :) ama bu hafta başlayacağım inşallah bir aksilik olmazsa
Doğduk biz de kızlar çok şükür
Cok iyi kuzum cok sevindim masallah prenseseeeDoğduk biz de kızlar çok şükürameliyat çok iyi geçti spinal anestezi oldum, şu an hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok kızım 3450 gr 50 cm doğdu yanımda uyuyor
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahDoğduk biz de kızlar çok şükürameliyat çok iyi geçti spinal anestezi oldum, şu an hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok kızım 3450 gr 50 cm doğdu yanımda uyuyor
Çok şükür canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahDoğduk biz de kızlar çok şükürameliyat çok iyi geçti spinal anestezi oldum, şu an hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok kızım 3450 gr 50 cm doğdu yanımda uyuyor
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Çok sevindim ikinizinde iyi olmanızaDoğduk biz de kızlar çok şükürameliyat çok iyi geçti spinal anestezi oldum, şu an hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok kızım 3450 gr 50 cm doğdu yanımda uyuyor
İnternette emzirenler kullanamaz diyor canım yaOnu ben de merak ediyorum ya yeni alıp koymuştum bir de evekullanamadım yeni aldıklarımı
Gribin için ilaç verdi mi canım ben de doğumdan 4 gün önce grip oldum hemen antibiyotik başladımYok riske atamam zaten doktor gelişimi devam etse falan bekleyelim derdi de anlamı yok artık grip olduğum için bir iki gün daha bekleyelim dedi sadece ama gelmez dedi
Ay çok şükür canım benim duacınız bugün sizinDoğduk biz de kızlar çok şükürameliyat çok iyi geçti spinal anestezi oldum, şu an hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok kızım 3450 gr 50 cm doğdu yanımda uyuyor
Sağlıcakla gelsin bebişKızlar bugün kızımla kavuşma günü, dualarınızı bekliyorum
Maşallah canım gözün aydın saglıkla büyüsün inşallah sanada çok geçmiş olsun kuzumDoğduk biz de kızlar çok şükürameliyat çok iyi geçti spinal anestezi oldum, şu an hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok kızım 3450 gr 50 cm doğdu yanımda uyuyor
Vermedi bugün daha iyiyim diye c vitamini falan al dedi göğsüme inmemiş zaten öksürmüyorumİnternette emzirenler kullanamaz diyor canım ya
Gribin için ilaç verdi mi canım ben de doğumdan 4 gün önce grip oldum hemen antibiyotik başladım
Allah analı babalı büyütsun canım.. geçmiş olsun..Doğduk biz de kızlar çok şükürameliyat çok iyi geçti spinal anestezi oldum, şu an hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok kızım 3450 gr 50 cm doğdu yanımda uyuyor
Allah analı babalı büyütsünDoğduk biz de kızlar çok şükürameliyat çok iyi geçti spinal anestezi oldum, şu an hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok kızım 3450 gr 50 cm doğdu yanımda uyuyor
Gözünüz aydın canımDoğduk biz de kızlar çok şükürameliyat çok iyi geçti spinal anestezi oldum, şu an hala uyuşuk olduğum için ağrım sızım yok kızım 3450 gr 50 cm doğdu yanımda uyuyor
Ayy ne saçma hiç ama hiçç takılma bak ben oda süsleyecektim magnet yaptırcaktım kapı suslerı falan filan hoop ne oldu doktor normal kontrolünde alıcam suyu azalmıs olum rıskı var belki kuvözde kalır dedi ben hiç birşey yaptıramadım cocuk kuveze girerse süslere bile üzülürüm diye ama ne oldu iyiki yaptırmamışım Her şey çok boşmuş bebeğimi sağlıklı kucağıma alınca gözüm ne fotografta oldu ne baska bırseyde sadece kızına sarılıyorsun düşün ben eve boş gelir diye puseti bile almadım ne oldu o hastaneden battaniyeyle çıktı hiç de birsey de olmadı evimde kalırız dedim evde petekler kapandı ev soğuk diye anneme gelmek zorunda kaldım ama bebeğim yanımda sağlıklı ya ne giydiği ne nerde nasıl olduğumuzun önemi varmış çok şükürayy gerçekten yaşayacaklarımın fragmanı burda yaaa bizim de yakın akrabaları ile aynı bikaç kişi var doğurcak şimdi hepimizi kıyaslama yapcaklar, çünkü bebek alışverişinde de yaptılar
Canım O ozgeeeee1 nin dediği gibi ben bir de 2 gün erken ayrıldım izne bayram diye. Cuma 37+0 oluyordum salı öğlen izne ayrildim Perşembeyi cumaya bağlayan gece direkt doğurdum36+2 işten ayrılacağım izne çıkınca yaparım dedim, doktorumda bebeğin keyfi yerinde 39 a kadar durur dedi diye güvendim de ondan :) ama bu hafta başlayacağım inşallah bir aksilik olmazsa