2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Selam kızlar doktordan geliyorum şimdi açılma yok sancı yok gelişimi de durmuş sezeryana alacak gribim biraz geçince bir kaç güne riske atmaya gerek yok dedi doktor belki kendi gelir ama sanmıyorum dedi

bide seni böyle bir durumdayken üzmeleri hoş olmamış , düzelir inşallah bence eşine hiç bir şekilde yansıtma çünkü unutmayabiliyorlar kin gütmesin

bide seni böyle bir durumdayken üzmeleri hoş olmamış , düzelir inşallah bence eşine hiç bir şekilde yansıtma çünkü unutmayabiliyorlar kin gütmesin
Evet canım bugün diğer kardeşime anlattım o bana hak verdi umarım diğerleri de yavaş yavaş düzelir

Selam kızlar doktordan geliyorum şimdi açılma yok sancı yok gelişimi de durmuş sezeryana alacak gribim biraz geçince bir kaç güne riske atmaya gerek yok dedi doktor belki kendi gelir ama sanmıyorum dedi
Hiç riske atma canım benim sezaryenden hiç korkma iyi ki sezaryen olmuşum ben , normal doğum sürecini hiç bilmiyorum ama sezaryen olacağın gün ameliyat sonuçta illaki ağrın olacak kafanda ilk günü silersen diğer günler çok kolay hele 3. Gün gayet dinçsin inşallah

Bugün kontrolümüz vardı 37+5 kilosunu sormuştu ama emin olamadım 3300 felan demiştim ama öyle değilmiş eve gelince farkettim geçen haftayla aynı çıkmış doktor kilo da alıyor demekki iyi felan demişti şimdi aynı çıkınca biraz tedirgin oldum ama normalde de öndeydi kilosu yani bu hafta kilo almamış sanırım ya da bebek büyüdükçe ölçümlerde yanılma payı çok oluyor çok kafayı takmak da istemiyorum
Doğum için de günü 39+ lardan sonra veririz durabildiği kadar dursun sezeryan diye önce almak istemeyiz dedi bakalım daha var yani günümüz sürpriz yapmazsa

Benim doktorum artık sabitte kalsa sıkıntı değil demişti canım. Senin sezeryan mı olacak?

Benim doktorum artık sabitte kalsa sıkıntı değil demişti canım. Senin sezeryan mı olacak?
Evet sezeryan olacak kafa çapı büyük bide kilosu da doğum anına kadar çok artacaktır diye düşünüyor doktor.
Ki bende de normal yapacak yürek yok tüp bebek bide riske atmaya değmez. 1 hafta bebeğin gelmesini bekleyeceğime oldu olmadı stresi çekeceğime o 1 haftada iyileşirim allahın izniyle diye düşünüyorum

İnşaAllah canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun

The purest solution ürünlerinin çok güzel Aha bha içerikli ürünleri var canım harika bebekten önce kullanırdım. Bebek olunca tarihi geçmesin diye anneme verdim hep. Cilt altından emilince bebeğe zarar veriyormuş enzimler. Şimdi doğurduğuma göre sürebilir miyim acaba ama emziriyorum şimdi o da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…