- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 27
Hayaller hayatlar olmayız inşallahŞöyle hiç hissetmeden 5-6 cm açılmamız olsa güzel olmaz mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayaller hayatlar olmayız inşallahŞöyle hiç hissetmeden 5-6 cm açılmamız olsa güzel olmaz mıydı
Hadi inşallah nişanın geldikten 1 gün sonra doğurdun dimi canımBenim 39+3 te başladı sancılarım bence eli kulağında canım
Hahahah merakla bekliyorum doğumlarımızıHayaller hayatlar olmayız inşallah
İnşallah canım ya , hepimizin kolay hızlı doğum hikayeleri olsunAyy ne kadar hızlı bi doğum olmuş benimki de öyle olur inşallah
36+2 işten ayrılacağım izne çıkınca yaparım dedim, doktorumda bebeğin keyfi yerinde 39 a kadar durur dedi diye güvendim de ondan :) ama bu hafta başlayacağım inşallah bir aksilik olmazsaKaç haftalıksın niye hazır değiilll
Yaptı canım benimle aynı gün 26 nisan acil sezaryene alınmıştı bir girdi söyledi birdaah girmedi@genc-anne den haberi olan var mı? Doğum vs yapmış miydi uzun zamandır görmediğimi farkettim
bide seni böyle bir durumdayken üzmeleri hoş olmamış , düzelir inşallah bence eşine hiç bir şekilde yansıtma çünkü unutmayabiliyorlar kin gütmesinEvet canım çok haklısın beni düşünse böyle yapmazdı, Allahtan ayrı şehirde yaşıyoruz bir defa doğumum için tek geldi onda da bu kavgayı çıkardı. Normalde bayramda tatilde eşimle günü birlik gidiyoruz. Anne bile olsa mesafe bazen en güzeli
Evet canım bugün diğer kardeşime anlattım o bana hak verdi umarım diğerleri de yavaş yavaş düzelirbide seni böyle bir durumdayken üzmeleri hoş olmamış , düzelir inşallah bence eşine hiç bir şekilde yansıtma çünkü unutmayabiliyorlar kin gütmesin
Hiç riske atma canım benim sezaryenden hiç korkma iyi ki sezaryen olmuşum ben , normal doğum sürecini hiç bilmiyorum ama sezaryen olacağın gün ameliyat sonuçta illaki ağrın olacak kafanda ilk günü silersen diğer günler çok kolay hele 3. Gün gayet dinçsin inşallahSelam kızlar doktordan geliyorum şimdi açılma yok sancı yok gelişimi de durmuş sezeryana alacak gribim biraz geçince bir kaç güne riske atmaya gerek yok dedi doktor belki kendi gelir ama sanmıyorum dedi
Gelen giden oldu ben gece yürüdüm hep gündüz o baş hemşire canımı çok yaktı küstüm koridorda kız yoktu nerdeyse koğuş gibiydiBenim nedense içime doğdu acaba sen misindir diye hep baktım bi ara kapıda 4 5 erkek vardı kapıda bi tanede genç bi kadın gördüm ama seni gormedim
Benim doktorum artık sabitte kalsa sıkıntı değil demişti canım. Senin sezeryan mı olacak?Bugün kontrolümüz vardı 37+5 kilosunu sormuştu ama emin olamadım 3300 felan demiştim ama öyle değilmiş eve gelince farkettim geçen haftayla aynı çıkmış doktor kilo da alıyor demekki iyi felan demişti şimdi aynı çıkınca biraz tedirgin oldum ama normalde de öndeydi kilosu yani bu hafta kilo almamış sanırım ya da bebek büyüdükçe ölçümlerde yanılma payı çok oluyor çok kafayı takmak da istemiyorum
Doğum için de günü 39+ lardan sonra veririz durabildiği kadar dursun sezeryan diye önce almak istemeyiz dedi bakalım daha var yani günümüz sürpriz yapmazsa
Evet sezeryan olacak kafa çapı büyük bide kilosu da doğum anına kadar çok artacaktır diye düşünüyor doktor.Benim doktorum artık sabitte kalsa sıkıntı değil demişti canım. Senin sezeryan mı olacak?
İnşaAllah canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursunEvet sezeryan olacak kafa çapı büyük bide kilosu da doğum anına kadar çok artacaktır diye düşünüyor doktor.
Ki bende de normal yapacak yürek yok tüp bebek bide riske atmaya değmez. 1 hafta bebeğin gelmesini bekleyeceğime oldu olmadı stresi çekeceğime o 1 haftada iyileşirim allahın izniyle diye düşünüyorum
O ne gıKızlar doğumdan sonra Aha Bha içerikli cilt bakım ürünleri kullanabilir miyiz
Amin geride bekleyen herkesi inşallahİnşaAllah canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun
The purest solution ürünlerinin çok güzel Aha bha içerikli ürünleri var canım harika bebekten önce kullanırdım. Bebek olunca tarihi geçmesin diye anneme verdim hep. Cilt altından emilince bebeğe zarar veriyormuş enzimler. Şimdi doğurduğuma göre sürebilir miyim acaba ama emziriyorum şimdi o da varO ne gı