benimde duyulmadı canım 2 hafta sonra bakalım acele etme dedi keşke sağlıklı olsun da beklemeye de razıyım :)Bende tam 5 +3 gittim keseyi gördük kalp atışı duyamadım doktor 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde duyulmadı canım 2 hafta sonra bakalım acele etme dedi keşke sağlıklı olsun da beklemeye de razıyım :)Bende tam 5 +3 gittim keseyi gördük kalp atışı duyamadım doktor 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
korkunun sebebini anlayabiliyorum ve çok haklısın bende korkuyorum açıkcası deli gibi ama teslim olmak en hayırlısı bence akışına bırakmak düşünmemek çünkü sen elinden geleni yaptın kayıpların için ve şimdi bu bebeğin içinde elinden geleni yapıyorsun o yüzden rahatla biraz. Bak doktorlar bile sigara içen hamilelere tabi ki bırakırsan daha iyi ama eğer bırakmak seni strese sokacaksa en azından günde 1-2 tane iç diyorlar. Bence stres yönetimi daha önemli o yüzden iyi düşünelim ümitvar olalım. Bak sende öyle olmak istiyorsun o yüzden her zaman umutlu ol yazmışsın inşallah her şey güzel olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun:))) crl bebek boyu demek baş popo mesafesi :) benim iki kaybım olduğu için korku doluyum maalesef. Benim önümüzdeki hafta pazartesi diğer randevum. umarım herşey yolunda gider :)
Valla kendime abime eşime eşimin abilerine bile baktım tuttu.
Kendi adima baktim bende hatta suan benim tarihimle anneminkiler aynı. Yani annemde benim yaşımda ve temmuz ayinda doğum yapmış erkek yazıyor ama ben kız doğmuşumKendin mi erkek çıktı Ben çin takvimini duyar duymaz doğum tarihini bildigime baktım . Herkes de tutunca erkek olacağına inandım. Erkekte mide bulantısı da geç gelirmiş o da oldu. Kalp atışı da tutuyor. Kız olursa şok olurum
Hepimiz icin dua ediyorum hep edicemKızlar merhabaaaa,
N Nurella42 @hati hati birmucizeistiyorum bende çok isterdim ikizim olsun, kızlar iyi haberlerinizi okumak çok iyi hissettirdi gerçekten maşallah diyelim hayırlısıyla sağlıcakla büyüsünler inşallah
hayatbeninedenyoruyosun çok az kalmış randevuna inşallah hayırlı güzel haberler ile çıkarsın doktorun odasından heyecanla bekliyoruz
@cokyenianne benimde kontrolüm perşembe günü geçen hafta perşembe üstten gözükmez alttan bakalım dedi baktığında sadece kese vardı bebeği göremedik 5+5 dedi sonra 3+5 dedi saçmaladı gerçekten doğru düzgün doktor bulmak çok zor. Perşembe gittiğimizde inşallah hayırlı güzel haberler alırız bizde
Merhaba canım benimde ilk gebeliğim çok bilgi sahibi değilim ama sanırım yumurtlamadan kaynaklı benim geç yumurtlama olmuş olabilir dediğim gibi tamamen tahminMerhaba benim de sat 10 ekim yakınız sizinle. 13 kasımda betam 846 çıkmıştı. Bu beta muhabbeti kafamı karıştırıyor hemen hemen aynıysa gebeliğimiz betalarımız arasındaki fark neyden kaynaklıdır acaba? Bilginiz var mı?
Strese girmeyin hem size hem bebeğe zararı var. Umarım güzel haberler alır bebeğinize kavuşursunuz sağ salim:))) crl bebek boyu demek baş popo mesafesi :) benim iki kaybım olduğu için korku doluyum maalesef. Benim önümüzdeki hafta pazartesi diğer randevum. umarım herşey yolunda gider :)
Hadi bakalım güzel haberler alırsınız inşallah Benim de cumaya randevumKizlaaar yarın kimler muayeneye gidiyor? Heyecan ne durumda ben kalp atışı icin gidicem inşallah hepimiz mükemmel haberlerle geliriz
Gözünüz aydın Darısı başımıza inşallahBende drdan geliyorum kalp atışını duyduk şükürler olsun
Zaten ilk haftalar 1,5-2 kg alınıyormuş bende 82 ile hamile kaldım hipertansiyonum var yürüyüşlere başlayacağım inşallah o zaman daha iyi olacak. Stres yapma bu konuda kendine ama hem kendin hem bebeğin için doktorun aksi bir şey söylemiyorsa hareket etmeye çalış. Hamilelik haftasını belirleyen şey aslında bebeğin crl ölçümleri bir kaç sayfa öncede bahsetmiş arkadaşlar bebeğin baş popo uzunluğu ölçülüyor ona göre belirleniyor o yüzden uyumlu demiştir doktor. Mesela benimde SAT 25 eylül ama 6+2 oldum sanırım. İçini ferah tut stres yapma her şey güzel olacak inşallah
Sanırım hiç 48 saat sonrası testin yok 11 ve 15 inde verdiğin kanı aynı saatlerde mi verdin oda önemli. Beta bakılırken önemli olan 48-72 saatlik döngüler. Bu sonuçlara göre düzensiz denilmesi doğru değil bence. Yolk kesesinin oluşması aslında bebeğin gözükeceğine dair olan ilk işaret. Doktorun ne diyor bu konuda?Arkadaşlar merhaba, benim betam 11 Kasım'da 7590di. 15 Kasımda 20.990 olmuş iki günde bir ikiye katlamamiş, gebeliğin ilk zamanlarinda da 261den ertesi gün 340a çıkmıştı, böyle düzensiz artışları var. Kavite içinde bir kese var 18mm, kesinin içinde yolk da varmış ancak bebek yok. Progestan da kullanıyorum. Boş gebelikse eger progestan kullanmama rağmen kendi kendine düşer mi acaba? 6. Haftadayim.
Yolk saç oluştuysa bu boş gebelik olmadığına kanıttır. Geç döllenme gibi bi şey olabilir.Arkadaşlar merhaba, benim betam 11 Kasım'da 7590di. 15 Kasımda 20.990 olmuş iki günde bir ikiye katlamamiş, gebeliğin ilk zamanlarinda da 261den ertesi gün 340a çıkmıştı, böyle düzensiz artışları var. Kavite içinde bir kese var 18mm, kesinin içinde yolk da varmış ancak bebek yok. Progestan da kullanıyorum. Boş gebelikse eger progestan kullanmama rağmen kendi kendine düşer mi acaba? 6. Haftadayim.
Doktorum üç gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Evet ikisi de sabah aynı saatlerde yapıldı. Peki kese 18 mm iken bebeğin gorulmemesi normal mi?Sanırım hiç 48 saat sonrası testin yok 11 ve 15 inde verdiğin kanı aynı saatlerde mi verdin oda önemli. Beta bakılırken önemli olan 48-72 saatlik döngüler. Bu sonuçlara göre düzensiz denilmesi doğru değil bence. Yolk kesesinin oluşması aslında bebeğin gözükeceğine dair olan ilk işaret. Doktorun ne diyor bu konuda?
İnşallah teşekkür ederim. Ama yolk saca rağmen bebek olusmayanlar varmış. Pıhtı bozukluğu var bende 4000lik iğne kullanıyorum ama az mı geldi bebek gelişmedi diye düşündüm açıkçası. Geç döllenme değil ama ondan eminim. Peki 18 mm kese olunca bebek görünmemesi normal mi?Yolk saç oluştuysa bu boş gebelik olmadığına kanıttır. Geç döllenme gibi bi şey olabilir.
Kese görüldükten sonra hcg artışı önemli değil. Biraz daha sabret ins güzel haberlerini alırız
Bugün 1714 çıktı hcg. Kalp atışını ne zaman duyuyoruz peki?Bende çok merak ediyorum vallahi canım yarın gideceğim
Beta HCG belirli bir değerden sonra 48 saatte bir ikiye katlanmaz. Bununla ilgili geçen bir yazı okumuştum. Bir araştırın. Evham yapmayın. Zaten ilk etapta yolk oluşmuyor mu biraz daha bekleyin doktorunuz ne diyor. Benim bugün 5+3 vajinal baktı doktorum. Karından baksa muhtemelen görülmeyecekti. İçleri dolu kalp atımı da var gibi ama gelecek hafta daha net olur dedi. Progestanvari ilaç vardı ağızdan aldığım onu bıraktırdı. Gerek yok şuan fazla ilaç alma dedi.internette şöyle bir bilgi buldum.Arkadaşlar merhaba, benim betam 11 Kasım'da 7590di. 15 Kasımda 20.990 olmuş iki günde bir ikiye katlamamiş, gebeliğin ilk zamanlarinda da 261den ertesi gün 340a çıkmıştı, böyle düzensiz artışları var. Kavite içinde bir kese var 18mm, kesinin içinde yolk da varmış ancak bebek yok. Progestan da kullanıyorum. Boş gebelikse eger progestan kullanmama rağmen kendi kendine düşer mi acaba? 6. Haftadayim.
HCG düzeyi | İkiye katlanma süresi |
< 1200 | 48-72 saat |
1200 -6000 arası | 72-96 saat |
> 6000 | >96 saat |