Belden mi geliyodu sancı? Belden gelmedikçe ben çok önemsemiyorum artık kandırıyo hepSabaha kadar sancı çektim , uyuyamadım . Hatta uygulama devamlı hastaneye gitmelisin uyarısı verdiortalama 7 dk da bir geliyordu . 2 saat uyumuşum ve hiçbirşey kalmamış nereye gidiyor bu sancılar yaa
İnşallah hızlıca açılman olur ve pıt diye doğar bebişinHerkese merhaba,ben de 40+1 im bugün..açılmam yok,sancım yok..suni sancı verilecek,yine de doğum gerçekleşmezse sezeryan olacam..bana da dua eder misiniz güzel anneler
Evet normal doğum sancısı , ama şiddetli değildi işte . Uyutmayacak kadar hissediyordum sadeceBelden mi geliyodu sancı? Belden gelmedikçe ben çok önemsemiyorum artık kandırıyo hep
Benim sancılarım da gitti ishalim de gitti bugün 39 oldum doğuramıcam galiba…Sabaha kadar sancı çektim , uyuyamadım . Hatta uygulama devamlı hastaneye gitmelisin uyarısı verdiortalama 7 dk da bir geliyordu . 2 saat uyumuşum ve hiçbirşey kalmamış nereye gidiyor bu sancılar yaa
Belirti illa gerekmiyor ya benim iki kızımda hiç bekelmediğim anda oldu
Full sizde mi kalacak doğum öncesi sonrası filanAllah yardımcın olsun ya benimki gelip kalamıyor telefonla da yetiyor gerçi. Eşler de halden anlamayınca iş daha da zora giriyor. Valla inşallah sorunsuz geçirirsin dicem ama illaki bişeyler çıkıyor ya benimki çok sessiz ona rağmen lafa bak lafa
Bu aralar temizliğe gelicekmiş yani bacağı tutmuyo eli tutmuyo ne diye gelcek onu da anlamış değilim, hadi bebek eşyalarını yerleştirmeye gel heves ediyosun anladık da temizlikte bir desteğin olmıcak gelme amacı ne onu anlamadım gelcek gitcek doğuma kadar zaten 1 saatlik mesafedeyiz, annemle de aynı yerde oturuyoruz 10 dk falan yürüme mesafesiyle , doğumdan sonra annesi kalcak ama eminim eşim benim anneme o evinde gidip kalabilir muamelesi lafı yapcak yani sinir oluyorum bir sürü hurafeler biliyolar onu öyle yapma şöyle olur bunu yapma bebeğe şu olur bu olur ıyyyyy şimdiden geliyolar bana terelelliler
Bence annen abartmış canım bide tüm kardeşlerine abilerine babana filan böyle anlatıp erkekleri de kinlendirmesi heleki senin bu hassas döneminde hiç hoş olmamış. Böyle dışardan bakınca eşin haklı ve art niyetli değil gibi görünüyor
ayy gerçekten yaşayacaklarımın fragmanı burda yaaa bizim de yakın akrabaları ile aynı bikaç kişi var doğurcak şimdi hepimizi kıyaslama yapcaklar, çünkü bebek alışverişinde de yaptılarAyy sorsan bızımkıde cok sessız her geldiğinde sütün yetiyor mu diye soruyor mama veriyor musun diyor birgün keçi gibi çıkarıp al sana süt deyip yüzüne sağacağım o olcak
bence sende biraz ailene tepki ver bu durumda seni üzmeleri çocuklarını hiç düşünmediklerini gösteriyor kusura bakma ama darılsa da gücensede insan evladı için susar yutar sonuçta eşin hor görmemiş terbiyesizlik saygısızlık yapmamış , biraz seni düşünse susardı bence annen eve gidipde babana kardeşine anlatmazdıEvet canım ama annem bitirdim dediyse bitmiştir şimdi kurbanda kardeşime nişan yapacağız inşallah ona gelmeyin diyebilir eşimi görmek istemiyor bir daha evine gelmem dedieşimin bunlardan haberi yok annemin ona küstüğünden bile haberi yok ona nasıl diyeceğim annem seni görmek istemiyor diye ayrıca annem tutturdu eşine kızıcam görür o kim fakir kim parasız diyor. Ne yapacağımı şaşırdım chen
ishalin doğumla bir ilgisi var mı birkaç gündür bende ishalimde
Şöyle hiç hissetmeden 5-6 cm açılmamız olsa güzel olmaz mıydıBelirti illa gerekmiyor ya benim iki kızımda hiç bekelmediğim anda oldunormalken biranda suyun gelebilir nışanın gelebilir
Doğumun yaklaştığını vücudun kendini hazırladığını söylediler bana canım ama 4-5 gün ishal oldum geçti şimdi hiçbir şey yokishalin doğumla bir ilgisi var mı birkaç gündür bende ishalimde
Şöyle hiç hissetmeden 5-6 cm açılmamız olsa güzel olmaz mıydı
Şimdi bebek nasil ? Daha iyisiniz inşSezaryenin sikintisi bu sanirimbenim kizimda solunum sikintisi cekiyor yogun bakimda. 38+5 3300 gr ve 52 cm olmasina ragmen orda suan hic beklemiyorduk. Sizin sutunuz geldi mi acaba sagiyor musunuz ya da ? Nasil bi yol izlediniz
Ben 2 saate bir hep kurulu ama kendisi 1 saat sonra kalkiyorsa ondan 2 saat sonra kuruyorumUykusuz gecelerseninki ağlıyor mu yoksa sen mi alarm kuruyorsun? Benimki bazen bir ağlıyor kıtlıktan çıkmış gibi
Hayal ediyorum şuan eriyorumBen 2 saate bir hep kurulu ama kendisi 1 saat sonra kalkiyorsa ondan 2 saat sonra kuruyorum2 saati geçirdim bi gün 2 buçuk saat olmuştu ağzını acmasiyla mememi kapıp vakumlamasi hızlı hızlı bir oldu gören çocuğu sabahtan beri beslemiyorum sanir
bende birkaç gündür ishalim eyvah eyvahDoğumun yaklaştığını vücudun kendini hazırladığını söylediler bana canım ama 4-5 gün ishal oldum geçti şimdi hiçbir şey yok
Bende hazır sancılar yok olmuştu iri bebis olduğu için suni almadan sezaryen istedim.cunku hep suninin gereksiz olduğu (eğer sancı yoksa) açılma olmadığını boşa acı çekildiğini duyuyordum görüyordum kim bilir ne kadar doğru ama sen neyi istiyorsan icgudunle doğru olanı seç canim biz ne desek boşKızlar doktordan geldik 38+6 yız bebeğin suyu azalmış 1 cm açıklık var nst de sancı çıkmadı doktor pazartesi doğuma alalım dedi suni sancı verecek heralde açıklığın artması için ne yapabilirim