- 7 Şubat 2015
- 1.043
- 535
- 34
Sadece gunde 2 defa parol veriyorlar bana delirmek uzereyim. Ne zaman gececek bitecek hayal gibi geliyorYok canım dediğim gibi ben cok rahattım ağrı kesıcıler cok keskındı sadece tek sorunum hala yataktan kalkma yataktan kalkarken dıkısımın yanları agrıyor ben yururken rahat edıyorum yatarsam cok kotuyum
İnşallah hemen çıkar bebeğin canım üzme kendini, sen nasılsın?Kizlar bize dua edin doğumda bebek tam ağlamadi. Bi ses çikardi okadar . O an Çok kötü oldum . Sonra beni tümden bayiltilar . Solunum sıkıntısı varmiş . Yoğum bakima aldilar . Şimdi yoğum bakimda
Yok canim dikisliydi ikiside. Ama gelir gelemz bagdas kurup oturdum. Evime gittim süpürge yaptim. Cok sukur cok iyi geçmişti. Anlamadim bu sezaryen neden boyle oldu. Moralim cok bozuknurgulkurtcan canım senin normal doğumlar kesisiz dikişsiz miydi? Benim normal doğumda da ağrım sızım çok olmuştu dikiş çok olduğu için, karından olunca illa acıyordur inşallah en kısa zamanda hafifler
Canımm inşallah hemen kavuşursun bebeğine üzme kendini yoğun bakımda hemen toparlanır sen iyi ol sana ihtiyacı olacakKizlar bize dua edin doğumda bebek tam ağlamadi. Bi ses çikardi okadar . O an Çok kötü oldum . Sonra beni tümden bayiltilar . Solunum sıkıntısı varmiş . Yoğum bakima aldilar . Şimdi yoğum bakimda
Canımm gözün aydınn inşallah hemen toparlarsın birkaç gün sezeryan acısı kalıyor heralde 3. Gün anca toplanıyor kızlardan öyle anladımmYok canim dikisliydi ikiside. Ama gelir gelemz bagdas kurup oturdum. Evime gittim süpürge yaptim. Cok sukur cok iyi geçmişti. Anlamadim bu sezaryen neden boyle oldu. Moralim cok bozuk
Bu gecede gelen giden yok bir gün daha bittiyeni bir gün başlıyor
Günaydın doğuran uykusuz analar ve doğurmayı dört gözle bekleyen hamişler
Kızlar ben bugün de uyuyamadım bu saate kadar. Sancılar kramplar öldürdü beniGünaydın kızlarsabaha kadar belim ve kasıklarım ağrıdı regl olacakmışım gibi şimdi de ishal olmuşum heralde doğum yakın. Bugün son kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Cuma’yı bekleyecek mi bebiş. Annemle babam geldi şükür rahatladım doğursam da gam yemem
Bende gece yarım yamalak uyudum 5 te kalktm 5ten beri uyanığım heryerim ağrıyoKızlar ben bugün de uyuyamadım bu saate kadar. Sancılar kramplar öldürdü beni
Hadi güzel haberlerle gel inşaAllah canımGünaydın kızlarsabaha kadar belim ve kasıklarım ağrıdı regl olacakmışım gibi şimdi de ishal olmuşum heralde doğum yakın. Bugün son kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Cuma’yı bekleyecek mi bebiş. Annemle babam geldi şükür rahatladım doğursam da gam yemem
çok geçmiş olsun canım,Rabbim kavuştursun inşallah,üzülme bişey olduğunu sanmıyorum tedbir amaçlı koymuşlardırKizlar bize dua edin doğumda bebek tam ağlamadi. Bi ses çikardi okadar . O an Çok kötü oldum . Sonra beni tümden bayiltilar . Solunum sıkıntısı varmiş . Yoğum bakima aldilar . Şimdi yoğum bakimda
Emzik uykuya geçiş için çok rahat alıyor. Biz ikinci günden verdik. Emme refleksi arttı bence o günden sonra emzirirken daha kuvvetli emdigini fark ettim. Karnı açsa emzikten süt gelmeyince atacaktır zaten. Bizimki öyle yapıyor. O şekilde anlıyorum meme istediğiniAra sıra veriyorum bu tarz durumlar icin
O zaman hiç sıkıntı yokYok canım malum son olaylardan sonra kv tarafı bebım ıcın bıtmıstır sadece saygı gosterırım gerısı yok
Aynen canım Allah korusun ki bir şey olmamış olmamasının da garantisi yok yaniTuzlama ile ilgili haberleri okuyabilirsin . Çok zor bazen mecbur tutuyorlar , birşey söylesen küsüyorlar . Birde biz yaptık birşey olmadı sözü var
Burası gerçekten iyi ki var birbirimizin deneyimlerini dinliyoruz, sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ,yeri geliyor dertleşiyoruzEvet canım valla insanın canı sıkılıyor sonra ben mi hata yapıyorum diye düşünüyorum o yüzden size de sormak istedim
Büyüklere laf anlatmak zor küsmeye gidiyorlar bi deBenim yeğenimde de yengemin annesi yapmış abim kıyameti koparmıştı balık mı bu çocuk tuzluyosunuz diye. Bende tuzlamam onlar eskide kalmış yani. Ama gel büyüklere anlat işte
Canım ben 07:30 da girdim 09:30 da çıktım ortalama saat çünkü çıkınca tam bakmadım saate. Epidural+spinal oldu ve kesi yeri aşağıda. 10:30 da yemek yedim Ayaklarımı hissetmeye başladığım an ayağa kalktım oda saat 13:00 civarına geldi. Bence sen oğlun okuldan çıkmadan yürümüş olursun.
cesursavasci nın kesi yeri yukarıda o daha sıkıntı çekmiş ilk yürürken. Bende öyle olmadı mesela. İlk hemşireyle yürüdüm aşağı bakma karşıya bak falan filan klasik şeyler bi tur attım devam edeyim mi dedim iyiysen devam et dedi fıldır fıldır yürüdüm. Ağlıcak kadar acım olmadı ama tam dimdik duracak kadar hissizde değil tabi yine bi hafif eğik yürüyorsun tam dik durunca dikişler acıyor yani ağrı acı sızı oluyor ama yüzüne yansıyacak kadar yada ağlatacak kadar değil
Annem diyor ki tuzlayıp saracakmışımız bebek ne kadar dayanırsa diyor yok artık daha neler dedimOnu yaptırırsanız tuzlu suyu döküp arkasına hemen durulamak gerek öyle bekletme felan yapılmaması gerekiyor.
Ki ben tuzlama olayına karşı değilim pek çevremde var tuzlanmadığı için vücut kokusu ağır olan. Yani bebişe zarar verecek kadar değil atıyorum tuzlu su ayarladılar kenarda dökecekler sonra durulayacaklar. Annenin nasıl yapar bilmiyorum ama bu şekilde olursa ben okeyimhurafe görmüyorum yani
Göbek bağı düşünce annemden çocuğumu kaçırıcam gibi duruyorBizde de büyükler pekmez ile tuz yapıyorlar iki çocuguma yapmışlardı buna istemedim yapmadılar direk yıkadık canım istemiyorsan müsade etme çocuk senin sonuçta
Saatte 1 yürüdüm ama 2.gun 4 kat merdiven inip çıktım 2 kere çok rahatladım. Diğer günlerde ayni şekilde dünde güneş yedim hastaneye giderken kambur yürüyordum arabadan bi indim dimdik yürüdüm bol bol güneş lazimmis meğersem yaraya çok iyi geldiCanim kac saatte 1 ne kadar sure yürüdün sen.
Bebek o kadar hareketliydi ki nstyi bi türlü ayarlayamadılarHadi güzel haberlerle gel inşaAllah canım
Oha salamuraya yatircakAynen canım Allah korusun ki bir şey olmamış olmamasının da garantisi yok yani
Burası gerçekten iyi ki var birbirimizin deneyimlerini dinliyoruz, sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ,yeri geliyor dertleşiyoruzİyi ki varsınız kızlar
Büyüklere laf anlatmak zor küsmeye gidiyorlar bi de
Annem diyor ki tuzlayıp saracakmışımız bebek ne kadar dayanırsa diyor yok artık daha neler dedimBelki azıcık tuzlu suyla en son ortak bi yol buluruz bakalım napıcaz
Aaaa dünkü benGünaydın kızlarsabaha kadar belim ve kasıklarım ağrıdı regl olacakmışım gibi şimdi de ishal olmuşum heralde doğum yakın. Bugün son kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Cuma’yı bekleyecek mi bebiş. Annemle babam geldi şükür rahatladım doğursam da gam yemem
Ayyy çok heyecanlıGünaydın kızlarsabaha kadar belim ve kasıklarım ağrıdı regl olacakmışım gibi şimdi de ishal olmuşum heralde doğum yakın. Bugün son kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Cuma’yı bekleyecek mi bebiş. Annemle babam geldi şükür rahatladım doğursam da gam yemem