- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Ay dediğin vallahi ben herşeyi unuttum bileAnaaa kadını okadar gömdük ki ben şok neler okuyor bu gözlermaşallah maşallah canım vallahi çok sevindim o sendromlu kadının içinden tam bir babaanne çıkmış vallahi
Bana da böyle soruyorlardı sinir oluyordum yaDün marketteki kasiyer artık ne zaman doğuracaksın seni gördükçe ben sıkılıyorum dedi
hem de nasılHayyyy maşaAllahh valla utandırdı
Böyle kvde başgöz üstüne yarıdmcı oluyor ne güzel
Çok sevindim kuzum ya 3 kişilik çekirdek ailenizle mutlu mesut yaşayın inşallahYok canım dün sabah taburcu olduk ve hatta gece odamızın yeni üyesiyle uyudukçok şükür bu günlere en hayırlı şekilde darısı sana olsun Allah’ımın izniyle harika bir şey ya iyi ki yapmışız
Gözleri çekmemiş mi annesine9 ay dua ettim burnu bana çekmesin her yeri çeksin dedim bir tek burnu bana çekti
Hemmm de ne 37 tam tamına 37+0 hala gözlerime inanamıyorum ahsjsjsj sınırı geçtik her an doğurabiliriz çok geriliyorum ve heyecanlıyım
Çok şükür canım 37 yi görebildin kilosu da iyi maşallahKızlar son kontrolden çıktım. Nts de hafif sancılarım varmış 40 larda 3 tane görünüyor aslında. Hissediyomusun hafif hafif dedi. Plasenta yaşlanmaya başlamış bu haftalarda beklediğim bişey ama doğuma da doğru zamana karar vermişiz dedi. 3372 gram 51-52 cm civarı dedi. Pazartesi nasipse sabah 6bucukta hastanede olcam kan tetkik hazırlık vs 7bucuk 8 gibi doğumişte şimdi heyecanlandım artık
Grupça şükür çekicezAz kaldı azsen doğurunca bak doğurdun şükür doğuramam sanıyodun yazacam
Çok zorlanıyoruz artık bitmicek sanıyoruz ama aynı bedende son günlermizçok az kaldı
Kızlar son kontrolden çıktım. Nts de hafif sancılarım varmış 40 larda 3 tane görünüyor aslında. Hissediyomusun hafif hafif dedi. Plasenta yaşlanmaya başlamış bu haftalarda beklediğim bişey ama doğuma da doğru zamana karar vermişiz dedi. 3372 gram 51-52 cm civarı dedi. Pazartesi nasipse sabah 6bucukta hastanede olcam kan tetkik hazırlık vs 7bucuk 8 gibi doğumişte şimdi heyecanlandım artık
Olabilir gece sancıdan yatamadımAcaba sana da uyarı mı verdi
Allaha şükür canım vallahi gördük bu günleri. Bebek baya aşağı inmiş kafası aşağıda zaten ptesi doğuma almasak önümüzdeki hafta kendi gelir filan dedi sancıda var doktora göre ama ben hissetmiyorum. Öksürdüm bir iki defa nts de ondan olabilirmi dedim hayır sancın var dediÇok şükür canım 37 yi görebildin kilosu da iyi maşallahçok heyecanlı bence de
vallahi anca heyecanlandım bugünden sonra geçmez şimdi iki günzamanını bilince de insan ayrı bir heyecan oluyor
Yakın zamanda kesmek lazım diye biliyorum ama bir sor istersen doktoraAllaha şükür canım vallahi gördük bu günleri. Bebek baya aşağı inmiş kafası aşağıda zaten ptesi doğuma almasak önümüzdeki hafta kendi gelir filan dedi sancıda var doktora göre ama ben hissetmiyorum. Öksürdüm bir iki defa nts de ondan olabilirmi dedim hayır sancın var dedi
vallahi anca heyecanlandım bugünden sonra geçmez şimdi iki günkan sulandırıcı iğneyi sormayı unuttum ya pazar günü vurulcam mı acaba
Aynen canım onu bi sorcam pazar vurma der muhtemelen gibi geliyorYakın zamanda kesmek lazım diye biliyorum ama bir sor istersen doktora
Sorunca bana da etiket yapar mısın canım? Ben de merak ediyorum onu. Son iki haftam inşallah iğneden ve mor kollardan kurtulmak içinAynen canım onu bi sorcam pazar vurma der muhtemelen gibi geliyor
Yaaa geliyor geliyor oğluş geliyorKızlar son kontrolden çıktım. Nts de hafif sancılarım varmış 40 larda 3 tane görünüyor aslında. Hissediyomusun hafif hafif dedi. Plasenta yaşlanmaya başlamış bu haftalarda beklediğim bişey ama doğuma da doğru zamana karar vermişiz dedi. 3372 gram 51-52 cm civarı dedi. Pazartesi nasipse sabah 6bucukta hastanede olcam kan tetkik hazırlık vs 7bucuk 8 gibi doğumişte şimdi heyecanlandım artık
Cnm benim doktorum 1 gün önce birakicaz kan sulandiriciyi dedi. Ani doğum başlarsa ve kan sulandiriciyi yapmışsam ne olacak dedim çok önemli değil sıkıntı olmaz dedi. Sen de sor istersenBu arada geçen hafta 53 cm ölçmüştü bugün 51-52 cm dedi zaten yanılmayı biliyorduk kiloyada 3372 dedi onuda 3 kilo gibi görsek yeter zaten derdim 3 olsunda ele gelsindi gerisi önemli değil