Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yanlız doktorum dubhaston u kesti. Gerek yok artık dedi. Zaten doğal siklus gibi transfer yapmıştı. Mide bulantısı içinde prilam mı ne bir bulantı ilacı verdi.

Kızlar çıktım kontrolden iki kese göründü. İkiz .şoku atlatamadım hala. İkisinde de kalp atımı başlamış. Haftaya 6+4’te salı günü tekrar gideceğiz. Sonrada normal kadın Doğumdan devam edebilirsiniz dedi doktor. Beta gerçekten her gebelikte farklı. Bizim artış 2 kattı ilk transferin 10. Günü 245 çıktı. Sonra 466 gibi bir değer. İkisinin de tutabileceğine ihtimal vermemiştim. Çünkü ikizde hep değerler yüksek olur gibi bir bilgi vardı . Hepinizin hayırlı sonuçları olur inşallah .
Ayy maşallah çok sevindim Allah sağlıkla konuşmayı nasip etsin. 🥰🥰🥰

Kızlar çıktım kontrolden iki kese göründü. İkiz .şoku atlatamadım hala. İkisinde de kalp atımı başlamış. Haftaya 6+4’te salı günü tekrar gideceğiz. Sonrada normal kadın Doğumdan devam edebilirsiniz dedi doktor. Beta gerçekten her gebelikte farklı. Bizim artış 2 kattı ilk transferin 10. Günü 245 çıktı. Sonra 466 gibi bir değer. İkisinin de tutabileceğine ihtimal vermemiştim. Çünkü ikizde hep değerler yüksek olur gibi bir bilgi vardı . Hepinizin hayırlı sonuçları olur inşallah .
Maşallah canım 🌸😍

Aaa ciddi mi o zaman hade hepimiz bir daha bakalım ve gerçekle tutacak mı görelim ben baktım erkek çıktı😂
Kendin mi erkek çıktı 😂 Ben çin takvimini duyar duymaz doğum tarihini bildigime baktım . Herkes de tutunca erkek olacağına inandım. Erkekte mide bulantısı da geç gelirmiş o da oldu. Kalp atışı da tutuyor. Kız olursa şok olurum 😂

X