- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
Canım bendede varis cıkmıştı.Onu hep soracağım unutuyorum ya aslında normalde de lazım bana bacağımda varisler var epey. Ameliyat esnasında mı giyiliyor?
Rabbim kolaylaştırsın doğumunu,güzel bebeğinle sağ salim dönHepinize ederim canım sizde dualarınızı eksik etmeyin hem çocuklarıma hemde bebegime saglıkla kavuşim inşallah ayy ben kendimi
Toparlayamıyorum bir türlü
Ne güzel son düzlüğe geldin ,bu bikaç gün geçmez senin için artık..darısı bzim başımıza...Kızlar son kontrolden çıktım. Nts de hafif sancılarım varmış 40 larda 3 tane görünüyor aslında. Hissediyomusun hafif hafif dedi. Plasenta yaşlanmaya başlamış bu haftalarda beklediğim bişey ama doğuma da doğru zamana karar vermişiz dedi. 3372 gram 51-52 cm civarı dedi. Pazartesi nasipse sabah 6bucukta hastanede olcam kan tetkik hazırlık vs 7bucuk 8 gibi doğumişte şimdi heyecanlandım artık
Benim doktorum da giydiriyor sezeryan doğumlarda mutlaka giydiriyor..Onu hep soracağım unutuyorum ya aslında normalde de lazım bana bacağımda varisler var epey. Ameliyat esnasında mı giyiliyor?
Kendimi gördüm
Ben doğumdan sonra 15-20 gün kadar daha devam edecekmişim ben karından kendim yapıyorum iki yanı mor. Senin kol olunca daha sıkıntı eşin bişey yaptı sanıyorlardı dimi
Evet ameliyat esnasında ve sonrasında. Aşırı sıkı almıştım ben eğer alman gerekirse aşırı sıkı bisi alma.Onu hep soracağım unutuyorum ya aslında normalde de lazım bana bacağımda varisler var epey. Ameliyat esnasında mı giyiliyor?
Çok tatlısın o zamanKendimi gördüm
Bizim doktor mutlaka giydiriyor, ameliyat a o şekilde alıyor...ameliyattan sonra da duruyor akşama kadar...Kizlar sezeryanda da varis corabi giyiliyor mu ? Benimde varislerim var bacaklarimda ve şişmişler baya
Ya normalde gümüş kapak kullanınca herhangi bir nemlendirici sürmeyin diyorlar ama bilemedim...Bu arada doktorum gümüş kapağı kullanmaya başla dedi herhangi bir nemlendirici sürerek.
Oo masallahGenç anne olmak güzelbende 26 yaşıma girdiğim 3.kızım doğdu . Şimdi 30 oldum ve 5.doğacak nasipse zaman çok hızlı geçiyor yaa
Nereden alınıyor canım onu bile bilmiyorumEvet ameliyat esnasında ve sonrasında. Aşırı sıkı almıştım ben eğer alman gerekirse aşırı sıkı bisi alma.
Gerçek tosuncuklarıKızlar kontrolden çıktım. Yolunda herşey şükür haftaya yine çağırdı. Kilosu 3200 olmuşboyu da 50 cm.
Böylece normal doğum ihtimalim tamamen ortadan kalktırahatladım iyice.
Doğumhaneyi görünce, minnak bebeleri insan çok sabırsızlanıyor
Yok kanamam olmadıBir şeyler geldi mi peki
Üst mesajlarda konuştuk canım, benim hem kanımda pıhtılaşma var hem varisim var doktoruma soracağım giydirir muhtemelenKizlar sezeryanda da varis corabi giyiliyor mu ? Benimde varislerim var bacaklarimda ve şişmişler baya
Çok iyi o zaman şuan iyisin dimiYok kanamam olmadı