2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Canım narkoz etkisi o bende de oldu 1 haftada anca geçti

Senin kv nasıl geldi kaliyo ben ona sasiriyorum ve gerçekten şok oldum böyle düşünmene o kadar zor mu

Senin kv nasıl geldi kaliyo ben ona sasiriyorum ve gerçekten şok oldum böyle düşünmene o kadar zor mu
Kız kv torunu gördü dünyası durdu şu an tüm derdi torun gelip gidip hayranlıkla izliyor bokunu bile parfüm gibi kokluyor maşallah kadın annemden daha çok yoruyor kendini yemeklere yetişiyor bebek en ufak ınga dese koştur koştur bakıyor getiriyor bana sürekli bana birşeyler hazırlıyor hatta iç çamaşırıma kadar o giydirdi annem yıkadı o da kuruttu saçlarıma kadar yani kadın bambaşka melek gibi nazar değmesin

Ay maşallah canım şok oldum ama kadının içinden ne çıktı hiç ama hiç beklemezdim mutlu olmanıza da sevindim bu süreçte demek ki torun harbiden farklıymış

Ay maşallah canım şok oldum ama kadının içinden ne çıktı hiç ama hiç beklemezdim mutlu olmanıza da sevindim bu süreçte demek ki torun harbiden farklıymış
Evet ben takı takar gider diye düşünüyordum tam tersi hatta yatılı geleceklere izin vermedi lohusa kadının evinde ne öyle cümbür cemaat dedi şu an 2 anne tek kalıyor evde çok şükür travmasız atlatacağız inşallah şu süreci darısı herkesin başına olsun inşallah

Ayyyyy ben gerçekten şok oluyorum ama diyordum kadına hayranım diye vallahi helal olsun ben hayranlığın daha da üstüne çıktım kvne karşı ağzına sağlık ne güzel anlıyormuş halden kim gelecekti yine meraklılik seviyem

Bu arada melek ve nur sizi çok merak ediyorum

Kp elti 2 kaynım cümbür cemaat gelecekti hafta sonu bir ara uğrar gidersiniz dedi konuyu kapattı kızmış herkese ne işleri var lohusa kadının başında demiş yardım edecek adam kalır demiş ben kalacam demiş kadın kral şu an gözümde tam bir alfa

Kvnin ellerinden opesim geldi helal olsun vallahi helal olsun nasıl keyiflendim anlatamam kadının içinden ne çıktı masallah ağzım açık okuyorum hayal ediyorum gerçekten ne kadar dusunceliymis masallah kocasına posta koymayan kvde ben kayinvalideyim demesin

Ohooo demek ki torunun doğması lazımmış iyi çok sevindim senin adına yengen ne diyor bebek değerlendirmesi yapmadı mı ya

N Nur5434 Allah bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım en doğru kararı vermişsin emin ol
Amin hepimize insallah canim. Evet annelik icgudusune guvenerek bebegimin kuvozde de olsa iyi oldugunu bilmenin daha iyi olacagina karar verdim rabbim saglikla kavustursun insallah

Yok kız ne alışması, iletişim dili sıfır mimikle ifade yeteneği sıfır, derdini anlayana kadar hepimiz seferber oluyoruz ve inanılmaz sinirli bir bebek
Yaa yerim ben onun sinirini
İlk günler az gelmesi normal canım bir de iri bebekler çabuk acıkıyor hemen doymuyor o biraz zorlar seni belki ama emdikçe artar sütün merak etme
Ayy süper yaa her şey hayal ettiğinden çok daha güzel oldu maşallah darısı başımıza
Birde öksürdükçe acıyo dikişler ama kötü bir öksürük değil hafif gıcık gibi
Genel anesteziler entübe olarak yapılıyor canım ben de oğlumdan biliyorum, o kusarak atmıştı anesteziyi çok öksürüyordu, 1-2 güne geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…