2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Sorunca bana da etiket yapar mısın canım? Ben de merak ediyorum onu. Son iki haftam inşallah iğneden ve mor kollardan kurtulmak için
Cnm dün sordum Bn. Bir gün önce birakicaz. Ama ani doğum başlarsa önemli değil sıkıntı olmaz dedi.

Kızlar bu arada size çok gülüyorum şu grupta alıntıla yapmayı beceremiyorum diğer sayfadakileri tek tekte mesaj yazıp grubu işgal etmek istemiyorum gerçekten dogursam rahatlıcaz çok güldüm buna annem burda olunca akrabalarda arayıp soruyo hala dogurmadi mi diye hahahahaha herkesin gözü ben dahil benim dogurmamda ama bebeğimin bu durum umrunda bile degil

Aynen biraz daha beklesin daha yeri güzel keyfi yerindedir sen de artık 4 kişilik çekirdek ailenle çok güzel zamanlara kavuş inşallah artık sağlıkla doğurma perilerini cesursavasci ya yollayalım bu hafta

Ben kanama durmazsa diye korkuyordum öyle bir durumda, sıkıntı olmaz demesine sevindim
Bende korktum malum erken doğum olursa diye ama sıkıntı olmaz dedi. Cnm bir de varis çorabı kullanmıştım ben ilk dogumda pıhtı atma ihtimaline karşı. İstersen onu da sor.

Sihirli annemdeki taciyi köpeğe çeviren Dudu peri sendeki periler
Cnm bebeğin son ultrason kilosu ike doğum kilosu arasında fark oldu mu?
Bnm bebeğim malum aşırı iri ya bir ihtimal fazla ölçüldü diye düşünüyorum.

Bende korktum malum erken doğum olursa diye ama sıkıntı olmaz dedi. Cnm bir de varis çorabı kullanmıştım ben ilk dogumda pıhtı atma ihtimaline karşı. İstersen onu da sor.
Onu hep soracağım unutuyorum ya aslında normalde de lazım bana bacağımda varisler var epey. Ameliyat esnasında mı giyiliyor?

Sorunca bana da etiket yapar mısın canım? Ben de merak ediyorum onu. Son iki haftam inşallah iğneden ve mor kollardan kurtulmak için
Ben doğumdan sonra 15-20 gün kadar daha devam edecekmişim ben karından kendim yapıyorum iki yanı mor. Senin kol olunca daha sıkıntı eşin bişey yaptı sanıyorlardı dimi
Yaaa geliyor geliyor oğluş geliyor
ay evet bende heyecan yeni yeni başlıyor sağlıkla gelsin inşallah
Cnm benim doktorum 1 gün önce birakicaz kan sulandiriciyi dedi. Ani doğum başlarsa ve kan sulandiriciyi yapmışsam ne olacak dedim çok önemli değil sıkıntı olmaz dedi. Sen de sor istersen
bende öyle tahmin ediyorum canım şimdi yazsam da dönmez akşamüstü yazıp sorcam bana da muhtemelen senin doktorun dediği gibi dicek ama emin olayım yine de

gulumsebebek senin gibi oldum kız Müge anlı izleyip emziriyorum
Ben Müge anlıyı yayın saatinde izlemeyi sevmiyorum ya reklamlar uzun tekrarına bakıyorum telefondan işi abarttım bu arada kurtlar vadisine sardım eşim alemdürüst izlememiş ben tekrar tekrar izliyorum biraz değişikmiyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…