Cnm dün sordum Bn. Bir gün önce birakicaz. Ama ani doğum başlarsa önemli değil sıkıntı olmaz dedi.Sorunca bana da etiket yapar mısın canım? Ben de merak ediyorum onu. Son iki haftam inşallah iğneden ve mor kollardan kurtulmak için
Bir şeyler geldi mi pekiOlabilir gece sancıdan yatamadım
Bıyıklı çocuğu gördün mü dhkdjdnddjdjdhd tövbe tövbe Allah affetsin mugeyede gülüyorum çocuğun bıyığını sordu
Aynen biraz daha beklesin daha yeri güzel keyfi yerindedir sen de artık 4 kişilik çekirdek ailenle çok güzel zamanlara kavuş inşallah artık sağlıklaÇok sevindim kuzum ya 3 kişilik çekirdek ailenizle mutlu mesut yaşayın inşallah
Darısı biz doğurmayı bekleyenlerebenim 2 haftam daha var hazırlıklarım bitmedi refakatçilerim gelmedi o yüzden henüz perilerim yok beklesin az daha bebişim.
Amin canım hepimiz en hayırlı şekilde doğuralım inşallah
Hahahahahaha Müge maşallah hiç esirgemiyor lafını çat çat adamın yüzüne her şeyi söylüyorBıyıklı çocuğu gördün mü dhkdjdnddjdjdhd tövbe tövbe Allah affetsin mugeyede gülüyorum çocuğun bıyığını sordu
Yok canım hiç bir yeri çekmemiş sadece burnu çekmiş ilk gün ödemdir gider dedim ödemi gitti burnu hala aynıGözleri çekmemiş mi annesinedaha belli olmaz gerçi ama eğer açık renkse öyle kalma ihtimali var
Peri beni görünce kaçıyor ahahahahahhahaAynen biraz daha beklesin daha yeri güzel keyfi yerindedir sen de artık 4 kişilik çekirdek ailenle çok güzel zamanlara kavuş inşallah artık sağlıkladoğurma perilerini cesursavasci ya yollayalım bu hafta
Sihirli annemdeki taciyi köpeğe çeviren Dudu peri sendeki perilerPeri beni görünce kaçıyor ahahahahahhaha
Ben kanama durmazsa diye korkuyordum öyle bir durumda, sıkıntı olmaz demesine sevindimCnm dün sordum Bn. Bir gün önce birakicaz. Ama ani doğum başlarsa önemli değil sıkıntı olmaz dedi.
Bugün 11 oldu canımKız sen doğuralı bir haftayı geçti mi maşallah zaman ne hızlı geçiyor daha dün doğumunu bekliyorduk
Aynen canım öksürsen öksüremiyorsun benim gözüm yaşarıyordu artıkBirde öksürdükçe acıyo dikişler ama kötü bir öksürük değil hafif gıcık gibi
Benim oğlanında sadece kulakları bana benziyor diğer heryer baba bu kadar da olmaz yaYok canım hiç bir yeri çekmemiş sadece burnu çekmiş ilk gün ödemdir gider dedim ödemi gitti burnu hala aynı
Bende korktum malum erken doğum olursa diye ama sıkıntı olmaz dedi. Cnm bir de varis çorabı kullanmıştım ben ilk dogumda pıhtı atma ihtimaline karşı. İstersen onu da sor.Ben kanama durmazsa diye korkuyordum öyle bir durumda, sıkıntı olmaz demesine sevindim
Cnm bebeğin son ultrason kilosu ike doğum kilosu arasında fark oldu mu?Sihirli annemdeki taciyi köpeğe çeviren Dudu peri sendeki periler
Onu hep soracağım unutuyorum ya aslında normalde de lazım bana bacağımda varisler var epey. Ameliyat esnasında mı giyiliyor?Bende korktum malum erken doğum olursa diye ama sıkıntı olmaz dedi. Cnm bir de varis çorabı kullanmıştım ben ilk dogumda pıhtı atma ihtimaline karşı. İstersen onu da sor.
Ben doğumdan sonra 15-20 gün kadar daha devam edecekmişim ben karından kendim yapıyorum iki yanı mor. Senin kol olunca daha sıkıntı eşin bişey yaptı sanıyorlardı dimiSorunca bana da etiket yapar mısın canım? Ben de merak ediyorum onu. Son iki haftam inşallah iğneden ve mor kollardan kurtulmak için
ay evet bende heyecan yeni yeni başlıyor sağlıkla gelsin inşallahYaaa geliyor geliyor oğluş geliyor
bende öyle tahmin ediyorum canım şimdi yazsam da dönmez akşamüstü yazıp sorcam bana da muhtemelen senin doktorun dediği gibi dicek ama emin olayım yine deCnm benim doktorum 1 gün önce birakicaz kan sulandiriciyi dedi. Ani doğum başlarsa ve kan sulandiriciyi yapmışsam ne olacak dedim çok önemli değil sıkıntı olmaz dedi. Sen de sor istersen
Ben Müge anlıyı yayın saatinde izlemeyi sevmiyorum ya reklamlar uzun tekrarına bakıyorum telefondan