2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Amin hepimize insallah canim. Evet annelik icgudusune guvenerek bebegimin kuvozde de olsa iyi oldugunu bilmenin daha iyi olacagina karar verdim rabbim saglikla kavustursun insallah🥹
Kesinlikle canım inşallah en kısa zamanda da tamamen kavusursunuz ki ben inanıyorum o süre çok az olacak güzel haberlerini bekliyorum 😍😍

N Nur5434 melegim can melegim can naptınız kızlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alın süreç sorunsuz geçsin Allahın izniyle dualarımız bugün sizinle inşallah 😍🙏🏻 heyecanla bekliyoruz 😍
Ben doguma dun karar verdiğim ve islemlerini halletmedigim icin doktorumun klinigine gidiyorum ordan acil dogum gibi hastaneye gotureceklerki hemen islemleri yapip doguma alsinlar. İnsallah öglene kadar dogum gerceklesmis olur dediler🥹

Canım ben oturduğum yerde değiştiriyorum bugun ama ılk ıkı gün cok zor dikiş ağrısı oluyor illaki otururken kalkarken eğilirken ayakta daha zor olabılır canım dık durmak gerekıyormus ya
Anladım canım ilk günler başkası değiştirir o zaman biraz düzelince ben değiştiririm inşallah. Hastanede eşim kalacak gerçi bez değiştirmeyi unutmuştur ama hemşireden yardım alırız artık 😀

Kızlar ben gece doguruyorum sandım belimden kasiklarima ağrı girmesiyle uyandım 2 3 kere ama bilin bakalım sabaha yine turp gibi kalkan kim yine ben yine bennn🙄🤣
Gün içinde yine 2 kere falan gelirse takip et belkide doğum sancısıdır ilk başlarda uzun aralıklarla gelebilir 😍
Gelmezse yola devam 😂😂

P Pembepilates hastanede misiniz hala siz canım yoksa taburcu oldunuz mu?
Yok canım dün sabah taburcu olduk ve hatta gece odamızın yeni üyesiyle uyuduk😍🥰 çok şükür bu günlere 🙏🏻 en hayırlı şekilde darısı sana olsun Allah’ımın izniyle harika bir şey ya iyi ki yapmışız 😂😂😂

Kızlar ben gece doguruyorum sandım belimden kasiklarima ağrı girmesiyle uyandım 2 3 kere ama bilin bakalım sabaha yine turp gibi kalkan kim yine ben yine bennn🙄🤣
Ay yine mi yalancı sancı ya of 😡 bu hafta doğarsa normal doğum yapabilirsin inşallah bence o kadar uğraştın çünkü 🙏🏻🙏🏻

Kvnin ellerinden opesim geldi helal olsun vallahi helal olsun nasıl keyiflendim anlatamam😍🥰🥰 kadının içinden ne çıktı masallah ağzım açık okuyorum hayal ediyorum gerçekten ne kadar dusunceliymis masallah🫠😍🧿 kocasına posta koymayan kvde ben kayinvalideyim demesin🤣🤣
Hahahahaha aynen düşün düşün stres olmuştum hastalandım stresten bağışıklık düştü halbuki hiç de stres yapılacak bir şey yokmuş zaten sen bebeği görünce herşeyi unutuyorsun sadece ona odaklanıyorsun ve gözünü bile kapatırken onu hayal ediyorsun ilk gün 😍😍😍
Ohooo demek ki torunun doğması lazımmış 🤭 iyi çok sevindim senin adına 😂 yengen ne diyor bebek değerlendirmesi yapmadı mı ya 🤣🤣
Hahahahah yengem de görüntülü arayıp duruyor sürekli ben açamıyorum telefonu bebek uyurken alabiliyorum denk gelemiyoruz annem konuşuyor kuzenler birbirini izliyor onun da 2 bebeği var artık 3 torun oldular çok şükür 🙏🏻 😍🥰 aynen kaynana resmen torunu beklemiş 🤣🤣
Amin hepimize insallah canim. Evet annelik icgudusune guvenerek bebegimin kuvozde de olsa iyi oldugunu bilmenin daha iyi olacagina karar verdim rabbim saglikla kavustursun insallah🥹
en güzelini yapmışsın stres oluyorsun bebek de etkileniyor anne olarak en güzel kararı bebeğin için sen verirsin canım 🙏🏻
Yaa yerim ben onun sinirini 🥰😅

İlk günler az gelmesi normal canım bir de iri bebekler çabuk acıkıyor hemen doymuyor o biraz zorlar seni belki ama emdikçe artar sütün merak etme

Ayy süper yaa her şey hayal ettiğinden çok daha güzel oldu maşallah 🧿 darısı başımıza

Genel anesteziler entübe olarak yapılıyor canım ben de oğlumdan biliyorum, o kusarak atmıştı anesteziyi çok öksürüyordu, 1-2 güne geçer inşallah
aynen bende de entübe ettikler yer acıyor öksürük tutuyor gıcık gibi ne nazlı insanlarmışız ya altı üstü bir boruydu yani bünye hassasmış demek😂 evet ya ilk 2 gün süt azdı bebek de doymuyordu doymayınca sinirleniyordu bu sefer diğer meme böyle böyle mahvoldum ama bugün biraz daha geliyor tamamen süt gibi değil ama artık idare etsin beyefendi 😂😂
Ben doguma dun karar verdiğim ve islemlerini halletmedigim icin doktorumun klinigine gidiyorum ordan acil dogum gibi hastaneye gotureceklerki hemen islemleri yapip doguma alsinlar. İnsallah öglene kadar dogum gerceklesmis olur dediler🥹
oy hadi inşallah 🙏🏻 😍🧿🙏🏻
Begonya2 Begonya2 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️ bu mesajları okuyunca böyle olup duruyorum
bana gelen perileri yollayayım sana canım ama benimkiler sezaryen perisiydi bir tane kanadı kırık peri🤣🤣😂😂

Kız kv torunu gördü dünyası durdu şu an tüm derdi torun gelip gidip hayranlıkla izliyor bokunu bile parfüm gibi kokluyor maşallah kadın annemden daha çok yoruyor kendini yemeklere yetişiyor bebek en ufak ınga dese koştur koştur bakıyor getiriyor bana sürekli bana birşeyler hazırlıyor hatta iç çamaşırıma kadar o giydirdi annem yıkadı o da kuruttu saçlarıma kadar yani kadın bambaşka melek gibi nazar değmesin 🧿 😍
Anaaa kadını okadar gömdük ki ben şok neler okuyor bu gözler 🤣🤣🤣 maşallah maşallah canım vallahi çok sevindim o sendromlu kadının içinden tam bir babaanne çıkmış vallahi 🧿🧿🧿🧿

Kız kv torunu gördü dünyası durdu şu an tüm derdi torun gelip gidip hayranlıkla izliyor bokunu bile parfüm gibi kokluyor maşallah kadın annemden daha çok yoruyor kendini yemeklere yetişiyor bebek en ufak ınga dese koştur koştur bakıyor getiriyor bana sürekli bana birşeyler hazırlıyor hatta iç çamaşırıma kadar o giydirdi annem yıkadı o da kuruttu saçlarıma kadar yani kadın bambaşka melek gibi nazar değmesin 🧿 😍
Hayyyy maşaAllahh valla utandırdı 😍😍😍
Böyle kvde başgöz üstüne yarıdmcı oluyor ne güzel😍

Buda mı gol değil be 🤣🤣🤣
Kendimi 10 senedir hamile gibi hissetmem normal mi 🤣🤣 doğurdun mu diye soranlar oluyo yok diyince sanki yıllardır hamileyim gibi hissediyorum
aynı his bende de var 🤣🤣 hem iki çocuk arası yakın olduğu için yıllardır hamile gibiyim milletin gözünde hemde ilki erkenden geldi ya bu seferki vaktini bekleyince herkeste daha doğurmadın mı sorusu oluyor bi yandan oda aynı hissiyatı veriyor 🤣🤣🤣

X