- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Kesinlikle canım inşallah en kısa zamanda da tamamen kavusursunuz ki ben inanıyorum o süre çok az olacak güzel haberlerini bekliyorumAmin hepimize insallah canim. Evet annelik icgudusune guvenerek bebegimin kuvozde de olsa iyi oldugunu bilmenin daha iyi olacagina karar verdim rabbim saglikla kavustursun insallah
Ben doguma dun karar verdiğim ve islemlerini halletmedigim icin doktorumun klinigine gidiyorum ordan acil dogum gibi hastaneye gotureceklerki hemen islemleri yapip doguma alsinlar. İnsallah öglene kadar dogum gerceklesmis olur dedilerN Nur5434melegim can naptınız kızlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alın süreç sorunsuz geçsin Allahın izniyle dualarımız bugün sizinle inşallah heyecanla bekliyoruz
Anladım canım ilk günler başkası değiştirir o zaman biraz düzelince ben değiştiririm inşallah. Hastanede eşim kalacak gerçi bez değiştirmeyi unutmuştur ama hemşireden yardım alırız artıkCanım ben oturduğum yerde değiştiriyorum bugun ama ılk ıkı gün cok zor dikiş ağrısı oluyor illaki otururken kalkarken eğilirken ayakta daha zor olabılır canım dık durmak gerekıyormus ya
Gün içinde yine 2 kere falan gelirse takip et belkide doğum sancısıdır ilk başlarda uzun aralıklarla gelebilirKızlar ben gece doguruyorum sandım belimden kasiklarima ağrı girmesiyle uyandım 2 3 kere ama bilin bakalım sabaha yine turp gibi kalkan kim yine ben yine bennn
Yok canım dün sabah taburcu olduk ve hatta gece odamızın yeni üyesiyle uyudukP Pembepilates hastanede misiniz hala siz canım yoksa taburcu oldunuz mu?
Benim doğurmaya inancım kalmadıGün içinde yine 2 kere falan gelirse takip et belkide doğum sancısıdır ilk başlarda uzun aralıklarla gelebilir
Gelmezse yola devam
Yok canım dün sabah taburcu olduk ve hatta gece odamızın yeni üyesiyle uyudukçok şükür bu günlere en hayırlı şekilde darısı sana olsun Allah’ımın izniyle harika bir şey ya iyi ki yapmışız
Ay yine mi yalancı sancı ya ofKızlar ben gece doguruyorum sandım belimden kasiklarima ağrı girmesiyle uyandım 2 3 kere ama bilin bakalım sabaha yine turp gibi kalkan kim yine ben yine bennn
Benim doğurmaya inancım kalmadı
İnşallah canım tekrardan gelir
Az kaldı az
Sen bir de erken başladın dimi doktorun verdiği listeye sen onları yapmana rağmen bebiş gelmek istemiyor seni gördükçe kendim doğuramayacakmışım gibi hissediyorumBenim doğurmaya inancım kalmadı
İnşallah canım tekrardan gelir
Hahahahaha aynen düşün düşün stres olmuştum hastalandım stresten bağışıklık düştü halbuki hiç de stres yapılacak bir şey yokmuş zaten sen bebeği görünce herşeyi unutuyorsun sadece ona odaklanıyorsun ve gözünü bile kapatırken onu hayal ediyorsun ilk günKvnin ellerinden opesim geldi helal olsun vallahi helal olsun nasıl keyiflendim anlatamamkadının içinden ne çıktı masallah ağzım açık okuyorum hayal ediyorum gerçekten ne kadar dusunceliymis masallah kocasına posta koymayan kvde ben kayinvalideyim demesin
Hahahahah yengem de görüntülü arayıp duruyor sürekli ben açamıyorum telefonu bebek uyurken alabiliyorum denk gelemiyoruz annem konuşuyor kuzenler birbirini izliyor onun da 2 bebeği var artık 3 torun oldular çok şükürOhooo demek ki torunun doğması lazımmışiyi çok sevindim senin adına yengen ne diyor bebek değerlendirmesi yapmadı mı ya
en güzelini yapmışsın stres oluyorsun bebek de etkileniyor anne olarak en güzel kararı bebeğin için sen verirsin canımAmin hepimize insallah canim. Evet annelik icgudusune guvenerek bebegimin kuvozde de olsa iyi oldugunu bilmenin daha iyi olacagina karar verdim rabbim saglikla kavustursun insallah
aynen bende de entübe ettikler yer acıyor öksürük tutuyor gıcık gibi ne nazlı insanlarmışız ya altı üstü bir boruydu yani bünye hassasmış demekYaa yerim ben onun sinirini
İlk günler az gelmesi normal canım bir de iri bebekler çabuk acıkıyor hemen doymuyor o biraz zorlar seni belki ama emdikçe artar sütün merak etme
Ayy süper yaa her şey hayal ettiğinden çok daha güzel oldu maşallahdarısı başımıza
Genel anesteziler entübe olarak yapılıyor canım ben de oğlumdan biliyorum, o kusarak atmıştı anesteziyi çok öksürüyordu, 1-2 güne geçer inşallah
oy hadi inşallahBen doguma dun karar verdiğim ve islemlerini halletmedigim icin doktorumun klinigine gidiyorum ordan acil dogum gibi hastaneye gotureceklerki hemen islemleri yapip doguma alsinlar. İnsallah öglene kadar dogum gerceklesmis olur dediler
bana gelen perileri yollayayım sana canım ama benimkiler sezaryen perisiydi bir tane kanadı kırık peri
Anaaa kadını okadar gömdük ki ben şok neler okuyor bu gözlerKız kv torunu gördü dünyası durdu şu an tüm derdi torun gelip gidip hayranlıkla izliyor bokunu bile parfüm gibi kokluyor maşallah kadın annemden daha çok yoruyor kendini yemeklere yetişiyor bebek en ufak ınga dese koştur koştur bakıyor getiriyor bana sürekli bana birşeyler hazırlıyor hatta iç çamaşırıma kadar o giydirdi annem yıkadı o da kuruttu saçlarıma kadar yani kadın bambaşka melek gibi nazar değmesin
Hayyyy maşaAllahh valla utandırdıKız kv torunu gördü dünyası durdu şu an tüm derdi torun gelip gidip hayranlıkla izliyor bokunu bile parfüm gibi kokluyor maşallah kadın annemden daha çok yoruyor kendini yemeklere yetişiyor bebek en ufak ınga dese koştur koştur bakıyor getiriyor bana sürekli bana birşeyler hazırlıyor hatta iç çamaşırıma kadar o giydirdi annem yıkadı o da kuruttu saçlarıma kadar yani kadın bambaşka melek gibi nazar değmesin
Dün marketteki kasiyer artık ne zaman doğuracaksın seni gördükçe ben sıkılıyorum dediKendimi 10 senedir hamile gibi hissetmem normal midoğurdun mu diye soranlar oluyo yok diyince sanki yıllardır hamileyim gibi hissediyorum
Buda mı gol değil beKızlar ben gece doguruyorum sandım belimden kasiklarima ağrı girmesiyle uyandım 2 3 kere ama bilin bakalım sabaha yine turp gibi kalkan kim yine ben yine bennn
aynı his bende de varKendimi 10 senedir hamile gibi hissetmem normal midoğurdun mu diye soranlar oluyo yok diyince sanki yıllardır hamileyim gibi hissediyorum