Yok olmadı canımDoğuma girenleri çok merak ettim ya hiç yazan olmadı dimi?
İnşallah sağlıkla bebişlerini kucaklarına almışlardırYok olmadı canım
Kilosu haftasına göre geride kalmıştır ondan öyle diyordur canım ama endişe edilecek bir durum değil bence herkes aynı kiloda doğmuyor neticedeKızlar bişey sorcam benim bebiş 2800 gr 48 cm.
37. Haftadayız doktor ama 1 hafta geriden geliyo gelişimi diyo neden diyo anlamadım doğum yapan arkadaşlara bakıyorum hemen hemen aynı neden oyle oluyor sizce
Kilosu mu az o yüzden mi dedi acaba ama normalKızlar bişey sorcam benim bebiş 2800 gr 48 cm.
37. Haftadayız doktor ama 1 hafta geriden geliyo gelişimi diyo neden diyo anlamadım doğum yapan arkadaşlara bakıyorum hemen hemen aynı neden oyle oluyor sizce
Bende meraklardayım genel anestezi olacaktı zorlanmış olabilir inşallah ikiside iyidirBnde baya merak ettim
Sizin hamilelik bilgisinde de 2950Kızlar bişey sorcam benim bebiş 2800 gr 48 cm.
Ben de onu soracaktım naptı acaba ağrısı geçti mi biraz
Sağlığı iyi olsun şükür boya kiloya takılmıyorum baska bi sorun olmasın daSizin hamilelik bilgisinde de 2950
Diyo yaklaşık değer. Ama çok önemli bir
Kilo boy olduğunu sanmam ya kafaya takmayın bence sağlığı iyi olduktan sonra.
Banada normal geldi ama ölçümde öyle çıkıyor bi aksilik olsa söylerdi heraldeKilosu mu az o yüzden mi dedi acaba ama normal
İnşallah canım güzel de yiyorum aslında ama. Bayramda güzel beslenemedim ona bağladım bendeKilosu haftasına göre geride kalmıştır ondan öyle diyordur canım ama endişe edilecek bir durum değil bence herkes aynı kiloda doğmuyor neticede
Acı çekmeye devam kanlı akintida devam internetteki nişan fotosuyla aynı
Aslında ölçtüğü yerden yere değişiyo misal diyelim tam 37 haftalık bazı uzvu 36+1 bazısı 36+4 bazısı 37+1 ile uyumlu çıkabiliyorBanada normal geldi ama ölçümde öyle çıkıyor bi aksilik olsa söylerdi heralde
Dünden beri acı çekiyorsun yavrum kıyamam ya inşallah açılma oluyodur da boşa değildirAcı çekmeye devam kanlı akintida devam internetteki nişan fotosuyla aynıdoktor normal.dedi
Doğru diyosun canım sağlıklı olsunlar da boy kilo onemli değilAslında ölçtüğü yerden yere değişiyo misal diyelim tam 37 haftalık bazı uzvu 36+1 bazısı 36+4 bazısı 37+1 ile uyumlu çıkabiliyor
Benim öyle yani
Ne süre devam edicek ama sadece normal deyip bilgilendirmiyo muAcı çekmeye devam kanlı akintida devam internetteki nişan fotosuyla aynıdoktor normal.dedi
Bir de şehir hastanesine falan mı gitsen acaba canım? Açıklık muayenesi yaparlar bir de açılma da yoksa neden bu kadar acı çekesin ki? Sebebini öğrenirdin. Açılma olurken de böyle mütemadiyen devam eden bir acı da olmuyor normalde dakikasına göre geliyor. Senin anlattığın farklı bir şey gibiAcı çekmeye devam kanlı akintida devam internetteki nişan fotosuyla aynıdoktor normal.dedi