Canım dediğim gibi ben senin yerinde olsam şu an aldırırdım bebeği. Bir arkadaşım da 34. haftada bebeğini karnında kaybetmişti, diğer hamilelikte sınırı geçince aldırmıştı tekrar riske atmamak için, o da 2700 doğmuştu diye hatırlıyorum küvöze girmemişti.Kizlar icin rahat etmedi egitim arastirmanin aciline gittim bebegimin hareketlerinde azalma hissediyorum takipli oldugum doktor suyunun azaldigini soyledi vs anlattim her seyi. Muayene etti o da 12cm ölctu suyu ve bana kalirsi normal sonucta haftan ilerde dedi ben riskli bir sey gormedim dedi. İyice kafam karisti. Kendi doktorum da oyle acil doguma alacak kadar riskli bir sey olmadigini soyledi zaten ama Aslinda bu konudan bagimsiz bebek kaybimdan dolayi her an bir sey olursa korkusuyla zaten yasiyordum simdi doktorum istersen alalim demisken acaba alsa ben de rahatlasam bebegimin yasadigini bilsem mi diyorum lütfen bana bir fikir verin siz olsaniz ne yapardiniz
Ama diğer doktor risk yok dediği için belki bir hafta daha bekleyebilirsin ama çok stres olurum diyorsan da sen bilirsin canım iç sesini dinle inşallah sorunsuz kavuşursun bebeğine