- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Ay babanneci mi olacak acabaHarbi
Bekledi geldi kayınvalidecigim birde bugün geliyormuş bebek babannem geldi diyegerçekten dogurmucak moddayım kız aklıma gelince aglamak istiyorum
Canım hayırlı olsuun Allah analı babalı büyütsün inşallahElhamdulillah Anneler hamdolsun biz bu yolculuğu bitirdik. Beklemedigimiz bir zamanda geldi. Ama iyiki gelmiş. Bu sabah Güneşin ilk ışıklarıyla kızımız dünyaya geldi .
Normal doğum oldu.
37+1 de 50 cm. 3200 dogdu
Doktor bir gün önce 3300 ölçmüştü 100 gramlık bir yanılma olmuş.
Rabbim en hayırlı vakitte sizleri de kurtarsın inşallah. Güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle olacak .
Şimdi bebişimiz yanımızda ıstırahat ediyoruz inşallah.
Yarın çıkış vereceklermiş.
Kesin tecrübeden canım ilkte ister istemez ne yaşıcagını bilmiyorsun onun verdigiAy babanneci mi olacak acabaya biz niye böyleyiz ikinci üçüncü olunca mı bu moda girdik ilki doğuracak olanlar heyecanlı. Bizde ne bileyim böyle bi gerginlik bi değişik ruh hali sanırım sonrasında neler yaşayacağımızı bildiğimizden. Tecrübe herzaman iyi olmuyor
Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün böyle gördükçe doğurma isteğim artıyorElhamdulillah Anneler hamdolsun biz bu yolculuğu bitirdik. Beklemedigimiz bir zamanda geldi. Ama iyiki gelmiş. Bu sabah Güneşin ilk ışıklarıyla kızımız dünyaya geldi .
Normal doğum oldu.
Rabbim en hayırlı vakitte sizleri de kurtarsın inşallah. Güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle olacak .
Maşallah,Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahElhamdulillah Anneler hamdolsun biz bu yolculuğu bitirdik. Beklemedigimiz bir zamanda geldi. Ama iyiki gelmiş. Bu sabah Güneşin ilk ışıklarıyla kızımız dünyaya geldi .
Normal doğum oldu.
Aynen bide herşeyi sil baştan yaşama durumu var ek gıda emekleme dönme yürüme filanKesin tecrübeden canım ilkte ister istemez ne yaşıcagını bilmiyorsun onun verdigi
Bi heycan rahatlık oluyor sadeceayy sevse ne kadar sevecek babanne sonuçta benimkiler ananesine çok düşkünler
Cahillik mutluluktur heyecanla bekliyoruz o yüzdenAy babanneci mi olacak acabaya biz niye böyleyiz ikinci üçüncü olunca mı bu moda girdik ilki doğuracak olanlar heyecanlı. Bizde ne bileyim böyle bi gerginlik bi değişik ruh hali sanırım sonrasında neler yaşayacağımızı bildiğimizden. Tecrübe herzaman iyi olmuyor
Canımmm gözünüz aydınn Allah analı babalı büyütsün inşallahElhamdulillah Anneler hamdolsun biz bu yolculuğu bitirdik. Beklemedigimiz bir zamanda geldi. Ama iyiki gelmiş. Bu sabah Güneşin ilk ışıklarıyla kızımız dünyaya geldi .
Normal doğum oldu.
Kesinlikle öyle bak herşeyi ilk yaşıcağın için sıkıntı da yok. Benim ek gıda filan gözümde büyüyorCahillik mutluluktur heyecanla bekliyoruz o yüzden
Yıllardır migrenim var suyum gelince acil doğuma aldılar spinal oldum hiç baş bıyun ağrısı yaşamadım canımMigreni olan epidural yada spinal yaptırınca çok baş ağrısı oluyormuş sanırım. Daha ki önceki gebeliğinizde migreniniz olupta epidural yada spinal yaptırdınız mı dayanılmayacak aşırı bi baş boyun ağrınız oldu mu?
Acil olunca aç degilsek de spinal yapabiliyorlar mi peki?Yıllardır migrenim var suyum gelince acil doğuma aldılar spinal oldum hiç baş bıyun ağrısı yaşamadım canım
Kolay gelsinAnnemle temizlik yapıyoruz kızlar gelsenize çok eğlenceli
Sancı yok canım biraz daha bekliyim diyorum evde , yürüyüş yaptım topallayarakBenimkide kanalda iki gündür bende çon net hissediyorum sen gitmedin mi daha hastaneye canım o kadar gelen gelmiş yani
Bekleme evde kuzum
Ben nst mi atiyim mi anlar mısın o zaman.. valla internette ever sancıyı gösterir diyo ama anlamadım benimki niye öyle dediBenim dr'um oradaki sancıları isaretliyordu sancilarin arka arkaya çıkmış diyip çatıya erken almıştı
Kolay gelsinbiz almayalım
At kuzum tecrübeli analar da anlarBen nst mi atiyim mi anlar mısın o zaman.. valla internette ever sancıyı gösterir diyo ama anlamadım benimki niye öyle dedi
Ben doğurmaktan korkmaya başladım geri kalanı düşünemiyorumKesinlikle öyle bak herşeyi ilk yaşıcağın için sıkıntı da yok. Benim ek gıda filan gözümde büyüyor