2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Migreni olan epidural yada spinal yaptırınca çok baş ağrısı oluyormuş sanırım. Daha ki önceki gebeliğinizde migreniniz olupta epidural yada spinal yaptırdınız mı dayanılmayacak aşırı bi baş boyun ağrınız oldu mu?
Ben normal doğum sırasında epidural aldım dozu daha azdır muhtemelen ama sonuçta belime o iğne katater falan girmiş oldu. Sonrasında hiç baş bel ağrısı yaşamadım. O yüzden sezaryen olursam spinal seçerim diye düşünüyorum. Migrenim yok normalde ama bel fıtığım var.

Canım benimde kasıklardaydı ağrım ama sürekli vardı hele doğuracağım gün hiç geçmedi. Öyle dk filan hikaye oldu yani. Sonra kanamam çok yoğun geldi birden boşaldı hastaneye gittik 4 cm açıklık vardı sevk edildim doğum yaptığım hastanede belime vurmaya başladı belimi ayırıyorlar gibi bi yandan kasık ağrısı sonrada doğum oldu. Benim durumuma benziyor durumun açıklık artıyor bence
Bencede açıklık artiyo çünkü o 1 cm olurken hissettiğim şeyleri hissediyorum😔 bende mesela sancı bekliyorum yok sürekli bi ağrıma modundayim bu tarz şeyler devam ederse hastaneye gidicem sancı manci yok çok kötü ağrı var.. belkide dogumlarimiz benzeyecek dediğin gibi

Migreni olan epidural yada spinal yaptırınca çok baş ağrısı oluyormuş sanırım. Daha ki önceki gebeliğinizde migreniniz olupta epidural yada spinal yaptırdınız mı dayanılmayacak aşırı bi baş boyun ağrınız oldu mu?
Bende dün Instagramda böyle bi reels izledim iğne yapıldığı an kadının başı boynu ağrımaya başlamış baya kaşı gözü şiş doğum sonrasında da. Migreniniz varsa anestezi uzmanına bildirin diyodu

Canım sen bence bi hastaneye git geri de gönderseler bi baksınlar Allah korusun farklı bişey olmasın çatı muayenesinden sonra kanama filan normal diyolar ama senin nişan baya çok geliyor kan da öyle. Sancıyı ağrıyı anladık ta kan zar filan baya baya da çekiyorsun yani
Evet canım doktora atsam mı foto acaba hala yazmadı mübarek ya bi duşa giriyim atiyim olmadı sağlıklı da düşünemiyorum napcagimi sasirdim

Bencede açıklık artiyo çünkü o 1 cm olurken hissettiğim şeyleri hissediyorum😔 bende mesela sancı bekliyorum yok sürekli bi ağrıma modundayim bu tarz şeyler devam ederse hastaneye gidicem sancı manci yok çok kötü ağrı var.. belkide dogumlarimiz benzeyecek dediğin gibi
Aynen bende de ağrı vardı böyle regl ağrısı gibi ama sürekli. Dakika makika hak getire yani. Kişiye göre değişiyor dk tutma olayı sancı filan benzeyecek olabilir sağlıkla kucağına al bugün yarın doğurcan gibi geliyor bana 😍😍🙏

Evet canım doktora atsam mı foto acaba hala yazmadı mübarek ya bi duşa giriyim atiyim olmadı sağlıklı da düşünemiyorum napcagimi sasirdim
Doktor dönüş yapmıyor ki foto filan atsan da havada kalacak ya direk ara ulaşmaya çalış tam yemek saati belki açar ilgilenir yada baktın yine açmıyor bi hastaneye git. Önce bi ılık duş al

Insallah canım aynı benzer şeyleri yaşıyoruz beni en iyi sen anlarsın inşallah bugün veya yarın gelir bu süreç 1 hafta uzarsa uzayacagini düşünmüyorum mahvolurum
Aynen bende de ağrı vardı böyle regl ağrısı gibi ama sürekli. Dakika makika hak getire yani. Kişiye göre değişiyor dk tutma olayı sancı filan benzeyecek olabilir sağlıkla kucağına al bugün yarın doğurcan gibi geliyor bana 😍😍🙏
Doktor dönüş yapmıyor ki foto filan atsan da havada kalacak ya direk ara ulaşmaya çalış tam yemek saati belki açar ilgilenir yada baktın yine açmıyor bi hastaneye git. Önce bi ılık duş al
Tamam canım öyle yapiyim 😘

Elhamdulillah Anneler hamdolsun biz bu yolculuğu bitirdik. Beklemedigimiz bir zamanda geldi. Ama iyiki gelmiş. Bu sabah Güneşin ilk ışıklarıyla kızımız dünyaya geldi .
Normal doğum oldu.
37+1 de 50 cm. 3200 dogdu
Doktor bir gün önce 3300 ölçmüştü 100 gramlık bir yanılma olmuş.

Rabbim en hayırlı vakitte sizleri de kurtarsın inşallah. Güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle olacak .

Şimdi bebişimiz yanımızda ıstırahat ediyoruz inşallah.
Yarın çıkış vereceklermiş.

Eklentiler

• IMG-20240424-WA0038.jpg
    IMG-20240424-WA0038.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 73
Elhamdulillah Anneler hamdolsun biz bu yolculuğu bitirdik. Beklemedigimiz bir zamanda geldi. Ama iyiki gelmiş. Bu sabah Güneşin ilk ışıklarıyla kızımız dünyaya geldi .
Normal doğum oldu.

Rabbim en hayırlı vakitte sizleri de kurtarsın inşallah. Güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle olacak .

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün sağ salim kavuşmanıza çok sevindim 🙏🏻 çok güzel bir tarih seçmiş miniğin 🌸

Normal doğum oldu.

Maşallah çok sevindim canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 😍😍

Normal doğum oldu.

Ayyy ağladım nasıl duygulandım şuan bu acıyı çekip şu mutlu tabloyu görmek o kadar mutlu etti ki gücümü tekrardan yerine getirdi🥹🥹 çok sevindim maşallah canim💜

Normal doğum oldu.

Maşallah Allah analı babalı büyütsün 👼🏻🧿💙

Normal doğum oldu.

MaşaAllah canım gözün aydın Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin 😍

Aynen sonuçta ameliyat diye illaki aç çağırırlar.
Ay bende de durum aynı hem çok merak ediyorum hem gerginim. Senin gene 1 gün kaldı hala doğurmucak moddamısın 🤣🤣 o değil çocuk babannesini bekledi ya 🤣🤣
Harbi
Bekledi geldi kayınvalidecigim birde bugün geliyormuş bebek babannem geldi diye 😂😂😂 gerçekten dogurmucak moddayım kız aklıma gelince aglamak istiyorum

Normal doğum oldu.

Maşallah canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah saglıkla kavuştun darısı bize olsun ilk 3 kilo üstü tombik bebişimiz geldi maşalalh sıra bizde 💗💗💗💗💗

Dün doktora dedim ki nstde sancim sizce nasıl çıkmış dedim bana şey dedi nst sancı göstermez biz orda bebeğin nabzına bakıyoruz seninkide çok iyi gözüküyor dedi🙄 dün geldiğimde almıştım şimdi de gircem canım

Kasıklarımda bebeğin kafasını hissediyorum kanalda olması bebeğin gerçekten çok farklı bir şey anliyorsunuz🥲
Benimkide kanalda iki gündür bende çon net hissediyorum sen gitmedin mi daha hastaneye canım o kadar gelen gelmiş yani
Bekleme evde kuzum

Dün doktora dedim ki nstde sancim sizce nasıl çıkmış dedim bana şey dedi nst sancı göstermez biz orda bebeğin nabzına bakıyoruz seninkide çok iyi gözüküyor dedi🙄 dün geldiğimde almıştım şimdi de gircem canım

Kasıklarımda bebeğin kafasını hissediyorum kanalda olması bebeğin gerçekten çok farklı bir şey anliyorsunuz🥲
Benim dr'um oradaki sancıları isaretliyordu sancilarin arka arkaya çıkmış diyip çatıya erken almıştı

X