- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Canım benimde kasıklardaydı ağrım ama sürekli vardı hele doğuracağım gün hiç geçmedi. Öyle dk filan hikaye oldu yani. Sonra kanamam çok yoğun geldi birden boşaldı hastaneye gittik 4 cm açıklık vardı sevk edildim doğum yaptığım hastanede belime vurmaya başladı belimi ayırıyorlar gibi bi yandan kasık ağrısı sonrada doğum oldu. Benim durumuma benziyor durumun açıklık artıyor benceBegonya2
Genetik mi bilmiyorum anneminde bele vurmamis kasiktaymis..
Doktorum cevap vermedi kızlar ama hala ağrım var tuvalete girdim ve bildiğiniz çok aşırı yoğun uzayan zar tabakası geldi şok oldum.. bildiğiniz zar ya acaba açıldığım için mi oluyor bilmiyorum.. annemde hiç hatırlamıyor dogumuyla alakalı bir şey burdaki annelerimiz bu durumu yaşadı mi?
Doktorunu bi ara istersen canım cevap yazmadıysa dahaKızlar çok iğrenç ama sildikce zar düşürüyorum ve bunlar küçük değil bir işaret parmağı uzunlugunda
Hastaneye gidin ya belki riskli bir durum degildir ama gözetim altında olursunuz en azından, ben gerildim burdaKızlar çok iğrenç ama sildikce zar düşürüyorum ve bunlar küçük değil bir işaret parmağı uzunlugunda
Canım sen bence bi hastaneye git geri de gönderseler bi baksınlar Allah korusun farklı bişey olmasın çatı muayenesinden sonra kanama filan normal diyolar ama senin nişan baya çok geliyor kan da öyle. Sancıyı ağrıyı anladık ta kan zar filan baya baya da çekiyorsun yaniKızlar çok iğrenç ama sildikce zar düşürüyorum ve bunlar küçük değil bir işaret parmağı uzunlugunda
Git doktora tekrar bi muayene ol bence böyle hem aklında da kalacak en azından için rahat eder açılma var mı tekrar bakarKızlar çok iğrenç ama sildikce zar düşürüyorum ve bunlar küçük değil bir işaret parmağı uzunlugunda
Ah ikizim benimUnuttun mu bacım biz seninle çok benziyoruzbazen sende benden önce davranıyorsun bende bunu dicektim bende bunu soracaktım filan diyorum
Doğumda milletle kavga etmemiz yok mu açlıktanAy inşallah almışlardır artık aç aç bekledi bu saate benim ayarım çoktan kaçmıştı aç durunca
Bende nışan 2 kere silmeye geldi sadece ilki büyük gelmişti, diğeri küçük gelmiştiBegonya2
Genetik mi bilmiyorum anneminde bele vurmamis kasiktaymis..
Doktorum cevap vermedi kızlar ama hala ağrım var tuvalete girdim ve bildiğiniz çok aşırı yoğun uzayan zar tabakası geldi şok oldum.. bildiğiniz zar ya acaba açıldığım için mi oluyor bilmiyorum.. annemde hiç hatırlamıyor dogumuyla alakalı bir şey burdaki annelerimiz bu durumu yaşadı mi?
Valla açken ben ben değilim hiç güvenmiyorum kendime o konudaAh ikizim benim
Doğumda milletle kavga etmemiz yok mu açlıktan
Benimde aynı olmuştu sadece 2 kez geldi. Hadi diyelim ki çatı muayenesinden kaynaklı oldu onunki ama yine fazla değil miBende nışan 2 kere silmeye geldi sadece ilki büyük gelmişti, diğeri küçük gelmişti
Bencede doktora git canım,ne olur ne olmazKızlar çok iğrenç ama sildikce zar düşürüyorum ve bunlar küçük değil bir işaret parmağı uzunlugunda
Doktor kurcaladığı için mi böyle ağrı oldu ki canım? Aslında açılmada ilk 5 cm e kadar böyle çok ağrı olmuyor seninki farklı bir durum mu acaba bilemedim bence hastaneye git ve muayene ol. Açıklık azsa zaten yatırmazlar yine evde çekersin sancınıAğrım sürekli var bildiğin adetin siddetlisi birde sağa sola dönerken dönemiyorum çok kötü canım acıyor
Evet kuzum spinal da olsa aç gideceksin ay bizede az kaldı heycan gerginlik birbirine girecek sanki bende sanki hiçValla açken ben ben değilim hiç güvenmiyorum kendime o konudao yüzden sabah erkenden alsınlar istiyorum genel anestezi istemiyorum ama yine de aç gel derler
Sen niye evde bekliyorsun bence git hemen acil bir durum olursa müdahale ederler yada ağrın acın diner en azındanKızlar çok iğrenç ama sildikce zar düşürüyorum ve bunlar küçük değil bir işaret parmağı uzunlugunda
Pazartesi doğuruyosun sen de ,değil miValla açken ben ben değilim hiç güvenmiyorum kendime o konudao yüzden sabah erkenden alsınlar istiyorum genel anestezi istemiyorum ama yine de aç gel derler
Aynen sonuçta ameliyat diye illaki aç çağırırlar.Evet kuzum spinal da olsa aç gideceksin ay bizede az kaldı heycan gerginlik birbirine girecek sanki bende sanki hiç
Dogurmucam modundayım
Evet canım nasipse pazartesi benimde. Bende enerciii var temizlik moodPazartesi doğuruyosun sen de ,değil mi
Evet bende merak ettim, rahim kendi mi üretiyo acabaBenimde aynı olmuştu sadece 2 kez geldi. Hadi diyelim ki çatı muayenesinden kaynaklı oldu onunki ama yine fazla değil mi
Dün doktora dedim ki nstde sancim sizce nasıl çıkmış dedim bana şey dedi nst sancı göstermez biz orda bebeğin nabzına bakıyoruz seninkide çok iyi gözüküyor dediBenim de sürekli sizi halindeydi canım. Ilık bir duş almayı denedin mi? Hafifler belki ağrın. Daha siddetlenirse git bence nstye baglanirsin duruma göre yatisin yapılır
Kasıklarımda bebeğin kafasını hissediyorum kanalda olması bebeğin gerçekten çok farklı bir şey anliyorsunuzSağa sola dönerken vajinanda mı ağrı oluyo