- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Bence daha çok açıldı bugün ama 2 cm mi oldu ne oldu daha doğumda yok gelmeye niyeti de yok anca ağrısı kaldı vallahi sana. Bu gece bu iş bitse bari hadi inşallah sağlıklaBilseydim takip ederdim o gün o kadini o kadar grupta konuştunuzbilmiyorum ki neden böyle yemin ediyorum doğmaya niyeti yok desem 1 cm açılmışmış
Canım yine zar dokuyorum çıldırmak üzereyim dediğin gibi açılıyor zor tuvalete geldim ağrıdan ben bunun 10 cmini dusunemiyorum nasıl bi acıBence daha çok açıldı bugün ama 2 cm mi oldu ne oldu daha doğumda yok gelmeye niyeti de yok anca ağrısı kaldı vallahi sana. Bu gece bu iş bitse bari hadi inşallah sağlıkla
Gelir gelir oo senin de doğum zamanı glemişayy 37 haftalık olacam halıları yarın veriyoruz doğurmadan gelir inşaAllah
Benimde bu hafta 40 larda iki üç tane vardi . Doktor bunlar anlamli değil dedi .Bilseydim takip ederdim o gün o kadini o kadar grupta konuştunuzbilmiyorum ki neden böyle yemin ediyorum doğmaya niyeti yok desem 1 cm açılmışmış
Kız zar da normal değil bence mesaja bakmıyorsa ara doktorunu hiç duymadım zar döküldüğünü suyun felan gelmedi demi keseden parça mı geliyor desem duştayken felan gelmiş midir hissetmiş misindir acabaCanım yine zar dokuyorum çıldırmak üzereyim dediğin gibi açılıyor zor tuvalete geldim ağrıdan ben bunun 10 cmini dusunemiyorum nasıl bi acı
İnşaAllah ya 1 hafta kalsa yine şükrederimSenin diğerleri gibi 39 u beklerse sıkıntı. Bir hafta-10 günlükken gider annen. İnşallah bu seferki 37-38 de gelir de daha çok toparlanmış olursun ozamana
Ben aç değildim yapıldıAcil olunca aç degilsek de spinal yapabiliyorlar mi peki?
Doktorla konuştum en sonunda bunlar çok normal dedi siz siz olun asla ama asla bu mudahaleye izin vermeyin.. Ben bilmeden başıma geldi ağlamak uzereyim acidan doktor normal diyo.. birde insanın psikolojisi etkileniyor düşünsenize içinizde bebisiniz var ve adet görür gibi şeyler yasiyosunuz bende yanlış buluyorum şuan bunları yaşadıktan sonra.. Ne güzel sana doktorun açıklama yapmış bende burda grupta kızlar yazıp başına bir şey gelmeyince hiçte aklıma gelmezdi bunları yasayacaklarimBenimde bu hafta 40 larda iki üç tane vardi . Doktor bunlar anlamli değil dedi .Begonya2 n gibi olunca anlamli dedi . Catiyi da yapmadi . Bebeğin kilosu 3420 olunca önümüzdeki sürece bakacaz eğer bu şekilde ilerlerse sezeryana koycam 10 gün sonra . cocuk erken gelirse kilon ve sen uygunsa normal yapacaz dedi . Ama bebeği uyarması bana doğru gelmedi hafta olarak çok erken . Anlaidğim kadariyla 39 40 haftalarda doktorlar bebeği uyaniyor . Bence kanaman filan varsa doktora git . Doğum başlamişsa evine gelirsin sancisi rahat kafayla çekersin .
Hissederdim canım oramda şuan ve doktorla konuştum normal dedi siz siz olun bu mudahaleye izin vermeyin yani gruptaki diğerleri gibi catiya bakacaksa baksın ama icerde öyle uyarı tarzı şeyler yapmasın bana demiyor uyarı yaptım diye ama içimde çok kaldı ve çok karistirdiKız zar da normal değil bence mesaja bakmıyorsa ara doktorunu hiç duymadım zar döküldüğünü suyun felan gelmedi demi keseden parça mı geliyor desem duştayken felan gelmiş midir hissetmiş misindir acaba
Doktorla konuştum en sonunda bunlar çok normal dedi siz siz olun asla ama asla bu mudahaleye izin vermeyin.. Ben bilmeden başıma geldi ağlamak uzereyim acidan doktor normal diyo.. birde insanın psikolojisi etkileniyor düşünsenize içinizde bebisiniz var ve adet görür gibi şeyler yasiyosunuz bende yanlış buluyorum şuan bunları yaşadıktan sonra.. Ne güzel sana doktorun açıklama yapmış bende burda grupta kızlar yazıp başına bir şey gelmeyince hiçte aklıma gelmezdi bunları yasayacaklarim
Sana sorması danışması lazım değil mi ya haber etmeden öyle müdahale etmesi normal mi?Hissederdim canım oramda şuan ve doktorla konuştum normal dedi siz siz olun bu mudahaleye izin vermeyin yani gruptaki diğerleri gibi catiya bakacaksa baksın ama icerde öyle uyarı tarzı şeyler yapmasın bana demiyor uyarı yaptım diye ama içimde çok kaldı ve çok karistirdi
Ee peki uyarmış mı sıyırma mı yapmış bir şey dedi mi? Yoksa normal çatı muayenesi miDoktorla konuştum en sonunda bunlar çok normal dedi siz siz olun asla ama asla bu mudahaleye izin vermeyin.. Ben bilmeden başıma geldi ağlamak uzereyim acidan doktor normal diyo.. birde insanın psikolojisi etkileniyor düşünsenize içinizde bebisiniz var ve adet görür gibi şeyler yasiyosunuz bende yanlış buluyorum şuan bunları yaşadıktan sonra.. Ne güzel sana doktorun açıklama yapmış bende burda grupta kızlar yazıp başına bir şey gelmeyince hiçte aklıma gelmezdi bunları yasayacaklarim
Evet canım ama hiç demedi öyle bir şey yaptığını ama çatıdan sonra böyle olanı da hiç duymadım gerçekten merakla bekliyorum bakalım dogumumu acı içinde kıvranarak şaka gibi..Sana sorması danışması lazım değil mi ya haber etmeden öyle müdahale etmesi normal mi?en azından kendini hazırlarsın yani
Bir şey demediEe peki uyarmış mı sıyırma mı yapmış bir şey dedi mi? Yoksa normal çatı muayenesi mi
Gözün aydın canım hayırlı olsunElhamdulillah Anneler hamdolsun biz bu yolculuğu bitirdik. Beklemedigimiz bir zamanda geldi. Ama iyiki gelmiş. Bu sabah Güneşin ilk ışıklarıyla kızımız dünyaya geldi .
Normal doğum oldu.
37+1 de 50 cm. 3200 dogdu
Doktor bir gün önce 3300 ölçmüştü 100 gramlık bir yanılma olmuş.
Rabbim en hayırlı vakitte sizleri de kurtarsın inşallah. Güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle olacak .
Şimdi bebişimiz yanımızda ıstırahat ediyoruz inşallah.
Yarın çıkış vereceklermiş.
Ay bende normal doğumdan sırf bu yüzden korkuyorum.o kadar rahatsiz edici ki Altan muayeneDoktorla konuştum en sonunda bunlar çok normal dedi siz siz olun asla ama asla bu mudahaleye izin vermeyin.. Ben bilmeden başıma geldi ağlamak uzereyim acidan doktor normal diyo.. birde insanın psikolojisi etkileniyor düşünsenize içinizde bebisiniz var ve adet görür gibi şeyler yasiyosunuz bende yanlış buluyorum şuan bunları yaşadıktan sonra.. Ne güzel sana doktorun açıklama yapmış bende burda grupta kızlar yazıp başına bir şey gelmeyince hiçte aklıma gelmezdi bunları yasayacaklarim
Ya zaten sana sormadan neden uyarı veriyor ki zaten çatı muayenesi yapmakla uyarı vermek çok farklı yani insanın canını bu kadar yakıyor doğumu başlatacak raddedeyse ilaç veriyorlar o özleme öyle yapmışlardı o şekilde yapsaydı sinir oldum şimdi doktorunaHissederdim canım oramda şuan ve doktorla konuştum normal dedi siz siz olun bu mudahaleye izin vermeyin yani gruptaki diğerleri gibi catiya bakacaksa baksın ama icerde öyle uyarı tarzı şeyler yapmasın bana demiyor uyarı yaptım diye ama içimde çok kaldı ve çok karistirdi
Ve bir de insanda ister istemez travma yapıyor ikincide de aynısını yaşar mıyım korkusu oluyorYa zaten sana sormadan neden uyarı veriyor ki zaten çatı muayenesi yapmakla uyarı vermek çok farklı yani insanın canını bu kadar yakıyor doğumu başlatacak raddedeyse ilaç veriyorlar o özleme öyle yapmışlardı o şekilde yapsaydı sinir oldum şimdi doktoruna
Yok yapmadı çatı muayenesi de uyarma da yani biz perina masaj yapıyoruz belki daha kolay olur ama korktum bendeVe bir de insanda ister istemez travma yapıyor ikincide de aynısını yaşar mıyım korkusu oluyorMavi070707 sana yaptı mı ya da yapacak mı?
37+0’dan itibaren ne zaman isterse gelebilir 41’e kadar yolu var dedi. 38 bitene kadar gelmemiş olursa 39-40 gibi çatı muayenesi yaparım şimdilik gerek görmüyorum dedi canım
Canım ya okuyorum geceden itibaren , çok geçmiş olsun. Nasıl bu kadar ağrın normalmış anlamadım. Yani uzak değilse bir gel açıklık var mı diye bakayım gibi şeyler söylemedi mi ?Hissederdim canım oramda şuan ve doktorla konuştum normal dedi siz siz olun bu mudahaleye izin vermeyin yani gruptaki diğerleri gibi catiya bakacaksa baksın ama icerde öyle uyarı tarzı şeyler yapmasın bana demiyor uyarı yaptım diye ama içimde çok kaldı ve çok karistirdi