2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Bilseydim takip ederdim o gün o kadini o kadar grupta konuştunuz bilmiyorum ki neden böyle yemin ediyorum doğmaya niyeti yok desem 1 cm açılmışmış
Bence daha çok açıldı bugün ama 2 cm mi oldu ne oldu daha doğumda yok gelmeye niyeti de yok anca ağrısı kaldı vallahi sana. Bu gece bu iş bitse bari hadi inşallah sağlıkla

Bence daha çok açıldı bugün ama 2 cm mi oldu ne oldu daha doğumda yok gelmeye niyeti de yok anca ağrısı kaldı vallahi sana. Bu gece bu iş bitse bari hadi inşallah sağlıkla
Canım yine zar dokuyorum çıldırmak üzereyim dediğin gibi açılıyor zor tuvalete geldim ağrıdan ben bunun 10 cmini dusunemiyorum nasıl bi acı

Bilseydim takip ederdim o gün o kadini o kadar grupta konuştunuz bilmiyorum ki neden böyle yemin ediyorum doğmaya niyeti yok desem 1 cm açılmışmış
Benimde bu hafta 40 larda iki üç tane vardi . Doktor bunlar anlamli değil dedi . Begonya2 n gibi olunca anlamli dedi . Catiyi da yapmadi . Bebeğin kilosu 3420 olunca önümüzdeki sürece bakacaz eğer bu şekilde ilerlerse sezeryana koycam 10 gün sonra . cocuk erken gelirse kilon ve sen uygunsa normal yapacaz dedi . Ama bebeği uyarması bana doğru gelmedi hafta olarak çok erken . Anlaidğim kadariyla 39 40 haftalarda doktorlar bebeği uyaniyor . Bence kanaman filan varsa doktora git . Doğum başlamişsa evine gelirsin sancisi rahat kafayla çekersin .

Son düzenleme:
Canım yine zar dokuyorum çıldırmak üzereyim dediğin gibi açılıyor zor tuvalete geldim ağrıdan ben bunun 10 cmini dusunemiyorum nasıl bi acı
Kız zar da normal değil bence mesaja bakmıyorsa ara doktorunu hiç duymadım zar döküldüğünü suyun felan gelmedi demi keseden parça mı geliyor desem duştayken felan gelmiş midir hissetmiş misindir acaba

Doktorla konuştum en sonunda bunlar çok normal dedi siz siz olun asla ama asla bu mudahaleye izin vermeyin.. Ben bilmeden başıma geldi ağlamak uzereyim acidan doktor normal diyo.. birde insanın psikolojisi etkileniyor düşünsenize içinizde bebisiniz var ve adet görür gibi şeyler yasiyosunuz bende yanlış buluyorum şuan bunları yaşadıktan sonra.. Ne güzel sana doktorun açıklama yapmış bende burda grupta kızlar yazıp başına bir şey gelmeyince hiçte aklıma gelmezdi bunları yasayacaklarim

Kız zar da normal değil bence mesaja bakmıyorsa ara doktorunu hiç duymadım zar döküldüğünü suyun felan gelmedi demi keseden parça mı geliyor desem duştayken felan gelmiş midir hissetmiş misindir acaba
Hissederdim canım oramda şuan ve doktorla konuştum normal dedi siz siz olun bu mudahaleye izin vermeyin yani gruptaki diğerleri gibi catiya bakacaksa baksın ama icerde öyle uyarı tarzı şeyler yapmasın bana demiyor uyarı yaptım diye ama içimde çok kaldı ve çok karistirdi

Sana sorması danışması lazım değil mi ya haber etmeden öyle müdahale etmesi normal mi? en azından kendini hazırlarsın yani

Ee peki uyarmış mı sıyırma mı yapmış bir şey dedi mi? Yoksa normal çatı muayenesi mi

Sana sorması danışması lazım değil mi ya haber etmeden öyle müdahale etmesi normal mi? en azından kendini hazırlarsın yani
Evet canım ama hiç demedi öyle bir şey yaptığını ama çatıdan sonra böyle olanı da hiç duymadım gerçekten merakla bekliyorum bakalım dogumumu acı içinde kıvranarak şaka gibi..
Ee peki uyarmış mı sıyırma mı yapmış bir şey dedi mi? Yoksa normal çatı muayenesi mi
Bir şey demedi

Gözün aydın canım hayırlı olsun

Ay bende normal doğumdan sırf bu yüzden korkuyorum.o kadar rahatsiz edici ki Altan muayene

Ya zaten sana sormadan neden uyarı veriyor ki zaten çatı muayenesi yapmakla uyarı vermek çok farklı yani insanın canını bu kadar yakıyor doğumu başlatacak raddedeyse ilaç veriyorlar o özleme öyle yapmışlardı o şekilde yapsaydı sinir oldum şimdi doktoruna

Ve bir de insanda ister istemez travma yapıyor ikincide de aynısını yaşar mıyım korkusu oluyor Mavi070707 sana yaptı mı ya da yapacak mı?

Canım ya okuyorum geceden itibaren , çok geçmiş olsun. Nasıl bu kadar ağrın normalmış anlamadım. Yani uzak değilse bir gel açıklık var mı diye bakayım gibi şeyler söylemedi mi ?
Ben de ilk hamileliğimde 42+5 olduğumda suni sancı verilecekti . Cuma günü olduğu için nöbetçi doktorlar çok çektirir seni dedi . O zaman alttan sanki elini sokmuştu , istemsizce bağırmıştım. Öyle birşey yapmasını beklemiyordum. Hatta özür dilerim bunu yapmak zorundaydım , şimdi direk serum takacaklar demişti . Tlfnda da 3cm ile hastamı gönderiyorum , direk serum takın demişti.
Yani normal bir kontrolde sana yapılan benim fikrim yanlış.
Şuanda almanyada yaşıyorum , ilk doğumum türkiyedeydi . Burada 4. aya kadar hep alttan bakıyor . Karından toplamda 3 kere ultrasyon var . Ama her kontrolde açıklık ve enfeksiyon bakılıyor . Bir kere ağrı vs olmadı .
Sen yapabilirsen yürü , merdiven çık , sancı geldiğinde poponu sağa sola yavaş yavaş sallardan bebek kanalda daha hızlı ilerler demişti buradaki ebem . Yavaşça bir yerden destek alarak oturup kalk , çömelme hareketi filan yap . Hızlanabilir sancılar .
Uzun oldu biraz kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…