Geliyim cankm bi ev temizledim ertesi güne ağrılarım başladı senin eve de gelsem dogururumAnnemle temizlik yapıyoruz kızlar gelsenize çok eğlenceli
Kesin doğurursu gel kovaya su yapim elinle yerleri silGeliyim cankm bi ev temizledim ertesi güne ağrılarım başladı senin eve de gelsem dogururum
Hay maşallah ne kadar çok varmış gerçekten benim bu atacağım nst ağrım yoktu ve çatıdan önceydi. Doktor bu kağıdı gördükten sonra çatı yaptı
Erken değil mi kirlenir filan doğuma giderken verseydinayy 37 haftalık olacam halıları yarın veriyoruz doğurmadan gelir inşaAllah
Olur canım büyük zevkle sen hastaneni aradın miKesin doğurursu gel kovaya su yapim elinle yerleri sil
Minik sancıların var canım belki onlar artmış olabilir ağrım var diyorsun yaHay maşallah ne kadar çok varmış gerçekten benim bu atacağım nst ağrım yoktu ve çatıdan önceydi. Doktor bu kağıdı gördükten sonra çatı yaptı Eki Görüntüle 3418827
golden-snitch
Olabilir canım aslında şuan girsem belki seninki gibi çıkar ya bunu gorunde çatı yaptı çatıdan sonra başıma gelmeyen kalmadıMinik sancıların var canım belki onlar artmış olabilir ağrım var diyorsun ya
Anneme kalsa daha haftaya verelim diyorErken değil mi kirlenir filan doğuma giderken verseydin
Canım benim geçen haftaki nts kağıdımda böyleydi hep 30 larda vardı. Senin bi sonra üç tane 40 lık var gerisi 30 Yani pek kaydadeğer bişey yokHay maşallah ne kadar çok varmış gerçekten benim bu atacağım nst ağrım yoktu ve çatıdan önceydi. Doktor bu kağıdı gördükten sonra çatı yaptı Eki Görüntüle 3418827
golden-snitch
Böyle çıkması için şuan kıvranıyo olurdun evde duramazdınOlabilir canım aslında şuan girsem belki seninki gibi çıkar ya bunu gorunde çatı yaptı çatıdan sonra başıma gelmeyen kalmadı
Evrene geç mesajı yollama anne deseydin halılar gelsin doğur bence senAnneme kalsa daha haftaya verelim diyorannem bunu daha hemen doğurmazsın diyip duruyo sinirim bozuluyor
Bu işte ağrılarım olmadan önceydi bilseydim dün çektirmezdim boşaCanım benim geçen haftaki nts kağıdımda böyleydi hep 30 larda vardı. Senin bi sonra üç tane 40 lık var gerisi 30 Yani pek kaydadeğer bişey yok
Sana özelden fotoğraf atsam miden bulanır mi anlar mısın canımBöyle çıkması için şuan kıvranıyo olurdun evde duramazdın5 cm açıklık vardı böyleyken
Ben hastaneye mi arıcaktımOlur canım büyük zevkle sen hastaneni aradın mi
Bu arada beb kaçırdım P Pembepilates noldu haber var mi
Ayyy ben niye karıştırdımBen hastaneye mi arıcaktımkarıştırdın mı ki?
Sulti en son genel anesteziye karar verdim dedi gitti büyük ihtimalle doğurmuştur kendine gelince yazar heralde
Kızların dediği Özlem öz varya onu da doktoru doğum başlaması için uyarmış mı bişey yapmış kadın akşamına doğurdu ama sen ağrısını çekiyorsun halaBu işte ağrılarım olmadan önceydi bilseydim dün çektirmezdim boşaama doktor neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum
Bende öyle diyorum ayyy hayırlısı yaEvrene geç mesajı yollama anne deseydin halılar gelsin doğur bence senısmarlama yapıyorum bende sanki
Bilseydim takip ederdim o gün o kadini o kadar grupta konuştunuzKızların dediği Özlem öz varya onu da doktoru doğum başlaması için uyarmış mı bişey yapmış kadın akşamına doğurdu ama sen ağrısını çekiyorsun hala
Senin diğerleri gibi 39 u beklerse sıkıntı. Bir hafta-10 günlükken gider annen. İnşallah bu seferki 37-38 de gelir de daha çok toparlanmış olursun ozamanaBende öyle diyorum ayyy hayırlısı yaerken geldi ya kendi Doğumdan sonra daha çok lazım bana ama ona göre şuan lazım
Şimdi 15 mayısta abimlerin izni var memleketten ankaraya önce bana gelip1 gece kalıp ablama kocaeline kalmaya gidecekler dönüşte yine 1 gece kalıp bende evlerine dönecekler 20 21 mayıs gibi. Annemde bende onlarla giderim diyor o yüzden çok geç doğurmam inşaAllah diye dua ediyorum ama hayırlısı artık nasip ne zamansa ozaman gelecek