2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
cesursavasci cesursavasci
Bak kızımda benim sancım varkenki nstm buydu. Alttakiler sancı

Eklentiler

• IMG_4917.jpeg
    IMG_4917.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu işte ağrılarım olmadan önceydi bilseydim dün çektirmezdim boşa 😅 ama doktor neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum
Kızların dediği Özlem öz varya onu da doktoru doğum başlaması için uyarmış mı bişey yapmış kadın akşamına doğurdu ama sen ağrısını çekiyorsun hala 🤔

Evrene geç mesajı yollama anne deseydin halılar gelsin doğur bence sen 🤣🤣 ısmarlama yapıyorum bende sanki 🤣🤣
Bende öyle diyorum ayyy hayırlısı ya 🥲 erken geldi ya kendi Doğumdan sonra daha çok lazım bana ama ona göre şuan lazım 😅
Şimdi 15 mayısta abimlerin izni var memleketten ankaraya önce bana gelip1 gece kalıp ablama kocaeline kalmaya gidecekler dönüşte yine 1 gece kalıp bende evlerine dönecekler 20 21 mayıs gibi. Annemde bende onlarla giderim diyor o yüzden çok geç doğurmam inşaAllah diye dua ediyorum ama hayırlısı artık nasip ne zamansa ozaman gelecek 🥲

Kızların dediği Özlem öz varya onu da doktoru doğum başlaması için uyarmış mı bişey yapmış kadın akşamına doğurdu ama sen ağrısını çekiyorsun hala 🤔
Bilseydim takip ederdim o gün o kadini o kadar grupta konuştunuz 😅🤣🤣 bilmiyorum ki neden böyle yemin ediyorum doğmaya niyeti yok desem 1 cm açılmışmış

Bende öyle diyorum ayyy hayırlısı ya 🥲 erken geldi ya kendi Doğumdan sonra daha çok lazım bana ama ona göre şuan lazım 😅
Şimdi 15 mayısta abimlerin izni var memleketten ankaraya önce bana gelip1 gece kalıp ablama kocaeline kalmaya gidecekler dönüşte yine 1 gece kalıp bende evlerine dönecekler 20 21 mayıs gibi. Annemde bende onlarla giderim diyor o yüzden çok geç doğurmam inşaAllah diye dua ediyorum ama hayırlısı artık nasip ne zamansa ozaman gelecek 🥲
Senin diğerleri gibi 39 u beklerse sıkıntı. Bir hafta-10 günlükken gider annen. İnşallah bu seferki 37-38 de gelir de daha çok toparlanmış olursun ozamana

X