- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Adet ağrısından daha fazla bi agriYazdın mı kuzum? Neden sabit ağrın var acaba merak ettim nasıl bir ağrı?
Ediyo canım yazdım ne dicek bakalım kahvaltı yapiyim direkt merdiven inip cikcam eğer bu açılma acisiysa çocuk.dogsun benim bu acıyı çekecek gücüm kalmadk@S a l o m i nasılsın canım kavuştunuz mu
M Mikmik Kizim sen ne durumdasın canım kaçtaydı sabahtan mı alacaktı
P Pembepilates ay çok heyecanlı yaaa kaç doğum var bugünsen nasılsın naptın doktorun ne dedi canım
cesursavasci hala ağrıların devam ediyor mu doktorun ne dedi
Kızlar hepiniz dualarımdasınız
O kadar mı kötüAdet ağrısından daha fazla bi agriyazdım doktora
Ediyo canım yazdım ne dicek bakalım kahvaltı yapiyim direkt merdiven inip cikcam eğer bu açılma acisiysa çocuk.dogsun benim bu acıyı çekecek gücüm kalmadk
Ay ben genel istedim
İnşallah açılmadır bugün doğum olur. bele hala vurmuyor muAdet ağrısından daha fazla bi agriyazdım doktora
Ediyo canım yazdım ne dicek bakalım kahvaltı yapiyim direkt merdiven inip cikcam eğer bu açılma acisiysa çocuk.dogsun benim bu acıyı çekecek gücüm kalmadk
Etrafımdan fikir alıp yinede bildiğimi yaparken benAy ben genel istedim
Ben de öyle düşünüyorumAy ben genel istedim
HahahahahahaEtrafımdan fikir alıp yinede bildiğimi yaparken ben
Kaçta alacaklarrÇok heyecanlıyım
Sağlıkla gelsin sağlıkla büyüt bebişini hayatımAy ben genel istedim
Cnm ilaç kullanmadan geçirdim ben . Doktorumda nane limon ağrıilarim çok olumnca parol önerdiKızlar ben çok kötü grip oldum daha önce hasta olan vardı ilaç kullandımı acaba
Çok geçmiş olsun.Ben 24 . haftada çok kötü grip olmuştum,benim tonsillit te vardı ama, bademcik iltihabı.. largopen verdi kbb doktoru,iyi geldi , iki günde toparladım...Kızlar ben çok kötü grip oldum daha önce hasta olan vardı ilaç kullandımı acaba
Kız kaçta alacaklar bu saat oldu hala açsınÇok heyecanlıyım
canım inşallah benim gibi çok güzel geçirirsinAy ben genel istedim