2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
O kadar mı kötü inşallah açılmadır acı çektiğine değer çocuk kanalda ya o zorluyordur belki hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız buhün senden de
Allah yar ve yardimciniz olsun Bize de dua edin doğumda P Pembepilates cesursavasci @Mikmik Kizim
İnşallah açılmadır bugün doğum olur. bele hala vurmuyor mu
Begonya2
Genetik mi bilmiyorum anneminde bele vurmamis kasiktaymis..
Doktorum cevap vermedi kızlar ama hala ağrım var tuvalete girdim ve bildiğiniz çok aşırı yoğun uzayan zar tabakası geldi şok oldum.. bildiğiniz zar ya acaba açıldığım için mi oluyor bilmiyorum.. annemde hiç hatırlamıyor dogumuyla alakalı bir şey burdaki annelerimiz bu durumu yaşadı mi?

Canım ağrın sürekli mi? Belli bir dk'da gelip gidiyor mu? Bir de karnında kasılma oluyor mu?

Dünde mesela doktor içimde resmen baya parmağını gezdirdi bebeğin başını ben hissettim ve o an şok oldum böyle bir şey yasayacagimi bilmiyordum ve baya ileriye soktu parmağını her neyse doktordan çıktım arabaya bindim ağrılarım başladı.. daha sonrada yemek yedim derken eve geldim 2 saat geçmiştir 2 saatte bir günlük pedi dolduracak kadar kanamam oldu.. sabaha kadar da lekeden biraz daha fazla kanamam oldu.. Ne güzel bitti her şey derken kanama vs. Bu sefer bildiğiniz zar tabakası dogurmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…