- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Ben antibiyotik kullandım canım yoksa geçeceği yoktu. Burundan sıkıntım vardı ventolin hava kullandım.Kızlar ben çok kötü grip oldum daha önce hasta olan vardı ilaç kullandımı acaba
Ay çok zormuş ama böyle ilaçsız geçirmekCnm ilaç kullanmadan geçirdim ben . Doktorumda nane limon ağrıilarim çok olumnca parol önerdi
En iyisi öyle yapayım canım yoksa gün geçtikçe daha kötü oluyorumBen antibiyotik kullandım canım yoksa geçeceği yoktu. Burundan sıkıntım vardı ventolin hava kullandım.
P Pembepilates düne kadar hala antibiyotik kullanıyordu. Bence bi doktora git
Sen niye hep benim yazacağım şeyleri yazıyosun ajsjsjsjsEtrafımdan fikir alıp yinede bildiğimi yaparken ben
:) meraktan biz doğuracazGiriyorum haber yok kimseden daha
cesursavasci doktor cevap yazdımı canım ?
P Pembepilates girdin mi kuzum Doğuma?
Evet ya kızlar müsait olduğunuzda bize de haber verin çok garip geliyor bu duygular birbirimize o kadar alışmışız ki doğumuna bile heyecanlanıyoruzGiriyorum haber yok kimseden daha
cesursavasci doktor cevap yazdımı canım ?
P Pembepilates girdin mi kuzum Doğuma?
O kadar mı kötüinşallah açılmadır acı çektiğine değer çocuk kanalda ya o zorluyordur belki hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız buhün senden de
İnşallah açılmadır bugün doğum olur. bele hala vurmuyor mu
Canım ağrın sürekli mi? Belli bir dk'da gelip gidiyor mu? Bir de karnında kasılma oluyor mu?Begonya2
Genetik mi bilmiyorum anneminde bele vurmamis kasiktaymis..
Doktorum cevap vermedi kızlar ama hala ağrım var tuvalete girdim ve bildiğiniz çok aşırı yoğun uzayan zar tabakası geldi şok oldum.. bildiğiniz zar ya acaba açıldığım için mi oluyor bilmiyorum.. annemde hiç hatırlamıyor dogumuyla alakalı bir şey burdaki annelerimiz bu durumu yaşadı mi?
Dünde mesela doktor içimde resmen baya parmağını gezdirdi bebeğin başını ben hissettim ve o an şok oldum böyle bir şey yasayacagimi bilmiyordum ve baya ileriye soktu parmağını her neyse doktordan çıktım arabaya bindim ağrılarım başladı.. daha sonrada yemek yedim derken eve geldim 2 saat geçmiştir 2 saatte bir günlük pedi dolduracak kadar kanamam oldu.. sabaha kadar da lekeden biraz daha fazla kanamam oldu.. Ne güzel bitti her şey derken kanama vs. Bu sefer bildiğiniz zar tabakası dogurmusumBegonya2
Genetik mi bilmiyorum anneminde bele vurmamis kasiktaymis..
Doktorum cevap vermedi kızlar ama hala ağrım var tuvalete girdim ve bildiğiniz çok aşırı yoğun uzayan zar tabakası geldi şok oldum.. bildiğiniz zar ya acaba açıldığım için mi oluyor bilmiyorum.. annemde hiç hatırlamıyor dogumuyla alakalı bir şey burdaki annelerimiz bu durumu yaşadı mi?
Ağrım sürekli var bildiğin adetin siddetlisi birde sağa sola dönerken dönemiyorum çok kötü canım acıyorCanım ağrın sürekli mi? Belli bir dk'da gelip gidiyor mu? Bir de karnında kasılma oluyor mu?
Hastaneye mi gitsen canımKızlar çok iğrenç ama sildikce zar düşürüyorum ve bunlar küçük değil bir işaret parmağı uzunlugunda
Benim de sürekli sizi halindeydi canım. Ilık bir duş almayı denedin mi? Hafifler belki ağrın. Daha siddetlenirse git bence nstye baglanirsin duruma göre yatisin yapılırAğrım sürekli var bildiğin adetin siddetlisi birde sağa sola dönerken dönemiyorum çok kötü canım acıyor
Sağa sola dönerken vajinanda mı ağrı oluyoAğrım sürekli var bildiğin adetin siddetlisi birde sağa sola dönerken dönemiyorum çok kötü canım acıyor
Bide doğum olsa vücutta enfeksiyon var oluyor biran önce geçmesi lazım onunda en hızlı yolu maalesef antibiyotikEn iyisi öyle yapayım canım yoksa gün geçtikçe daha kötü oluyorum
Unuttun mu bacım biz seninle çok benziyoruzSen niye hep benim yazacağım şeyleri yazıyosun ajsjsjsjs
Ay inşallah almışlardır artık aç aç bekledi bu saate benim ayarım çoktan kaçmıştı aç durunca