- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
Hadi bakalım Güzel haberler almak dileğiyle canımmAy kızlar dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım Güzel haberler almak dileğiyle canımmAy kızlar dua edin bana
hayırlısı inşallah güzel haberlerAy kızlar dua edin bana
Çok heyecanlı hadi bakalım hayırlı haberlerle gel bizeAy kızlar dua edin bana
Yazdın mı kuzum? Neden sabit ağrın var acaba merak ettim nasıl bir ağrı?Doktora yazicam
Yaaa çok heyecanliii sağlıkla kavuş minigineeeAy kızlar dua edin bana
Kız sende bel ağrısı kalmadı demi of çok kararsızımYaaa çok heyecanliii sağlıkla kavuş minigineee
Korkularını yen ve spinal yaptır bebeğinin dünyaya geldiği anı gözlerinle görKız sende bel ağrısı kalmadı demi of çok kararsızım
Ay çok muallaktayım yaKorkularını yen ve spinal yaptır bebeğinin dünyaya geldiği anı gözlerinle gör
Benim normalde de bel ağrım vardı ameliyattan ötürü bir bel ağrısı hissetmedim amaKız sende bel ağrısı kalmadı demi of çok kararsızım
Kesinlikle spinal yaptır ilk çıkışında üstten gösterdiler ağlıyor, giydirip yanıma getirdiler yanağıma koydular o kadar duygusal anlar ki ben hiç pişman olmadım o anlara bir daha sahip olma şansımız yok çünküAy çok muallaktayım ya
Rabbim hayırlı güzel bir doğum nasip etsin inşallahHanımlar hastaneye geldik 10 ile 8 dakikada bir sancim geliyordu . 5 cm açılmam varmış.
Dogum başlamış yatıs verdiler sabaha doğar dedi. İnsallah bakalım dua edin mesajı görürseniz.
Bugün olman iyi bence,artık rhatlarsın bundan sonra,spinal yaptır bencede..ben öyle yaptırdım önceki doğumlarımda...Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAy kızlar dua edin bana
Bir deli cesareti gelsin spinal ol geç benceAy çok muallaktayım ya
Geldi ama şeffaf renkliydi canımIremcmgz genelden sonra süt geldi mi senden