2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Ayyy nerden nereye bir dürtülmeyi bekliyormus demek inşallah canım sende son durumlar nasil
Bende yok anam bişe sancı olup geçiyor kaynanam binmiş
Geliyor benim bebek gelmedi
Daha 26 nisanı beklicek demekki. Bu arada ilerleyen saatlerde suyunda gelebilir
Hazırlıklı ol

Oha yani benimki 3500 ölctum dedi normal doğuma devam dedi bende şahsen normal için 3500u normal buldum..niye sana öyle dedi ki bilseydin sorardin normal değil mi 4 kg olmamış daha neye göre anlıyoruz bu durumu hocam gibisinden.. bence başka doktora da git niye sana öyle diyo

Arkadaşıma doktor sıyırma yaptıktan 2 gün sonra doğurmuştu canım, suni sancıya da gerek olmamış açılması hızlı olmuş, senin de öyle olur inşallah

He anladım canım zaten su kanama vs yoksa sabah beklenir zaten yazmışsın 15 dk da bir geliyo diye.. bence de bekle

Bende yok anam bişe sancı olup geçiyor kaynanam binmiş
Geliyor benim bebek gelmedi
Daha 26 nisanı beklicek demekki. Bu arada ilerleyen saatlerde suyunda gelebilir
Hazırlıklı ol
kaynanan daha hızlı çıktı
Daha doğum çantamı yapmadım sabah yapcam artık bugün mahvoldum

Aynen öyle oldu benimde ya. Daha isme karar veremedik ondan yazdiramamistik. Tam bugün isim bulduk. Siparişini vereyim diyodum . Benimde senin gibi olacak sanırım.
Kavuşunca inan gözün hiç bir şeyi görmüyor. Makyaj malzemelerimi falan attım hemen çantaya ama hastanede hiç yapasim falan da gelmedi bebeğime kavuşma heyecanım vardı. Sen de 40'inda yaptırırsın hatta tarih de yazdırabilirsin cikolatalara falan

Bu hafta için 3500 çok fazla değil aslında canım 4 e kadar yolu var. Haftaya da ölçsün bakalım ona göre düşünürsünüz. Başka doktordan fikir almak ancak aklını karıştırır bence eğer doğumu yine kendi doktorunda yapacaksan bence fikir alma

Arkadaşıma doktor sıyırma yaptıktan 2 gün sonra doğurmuştu canım, suni sancıya da gerek olmamış açılması hızlı olmuş, senin de öyle olur inşallah
İnşallah canım siyirma yaptığını o zaman arkadaşına söylemiş doktoru.. ama iste çok garip şu çatıdan sonra benim doktorum gibi çıkan şeyi gösteren doktor oluyo mu şok oldum o an hiç beklemiyordum

Aynen ya bende öyle yaparım sanırım.
Renk uyumu vs hiç bişey olmayacak ama saglıklı gelsinde hepsini unutacağım dedigin gibi.
Bakalim hala sancım geliyor.

Bu gece zor gececek. Sabahı mutlu biter belki :)

Bebegin bu şoka girme durumu kendi isteğiyle gelmesi durumunda sezaryen olunca da oluyor mu? Benim suyum geldi öyle sezaryen oldum
Cok bir bilgim yok ama suyun gelmesi zaten doguma hazir oldgunu gosteriyor rahim strese giriyor ve dogumu başlatıyor o yuzden sorun olmaz diye düşünüyorum daha cok daha dogumla ilgili herhangi bir olay yokken bebek birden alınırsa sorun

Çatıya bakarken uyardı mı acaba bir doktora sorsaydın ya

37.haftada 3.500 bana da normal geliyor ama bilmiyorum doktoruma neden böyle dediğini, haftaya 4 kilo olur zaten haftaya doğumu konuşuruz dedi işte bakalım canım ne olacak.
Sizin hastanede sezaryen ile normal doğum ücreti aynı mı biliyo musun
Özel sigortam vardı canım hiç sormadım doğum fiyatları açıkcası, o yüzden olabilir mi diyorsun ayy öyle bir doktor değil aslında yaa
Evet canım haftaya 4 olur diye düşündü zaten direk haftaya konuşuruz doğumu dedi.
İşte başka doktor olayına en başından itibaren sırf kafam karışmasın diye gitmedim ama ilk doğumumda normal ihtimalim varsa normal olsun istiyorum. Ayy artık dua ediyorum heran doğsun daha fazla kilo almadan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…