- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
Aynen sabaha kalırsak öyle yapalım. Çok az kaldı hissediyorumBiz senle yarın sabah kalkıp merdiven inip cikalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sabaha kalırsak öyle yapalım. Çok az kaldı hissediyorumBiz senle yarın sabah kalkıp merdiven inip cikalim
Bende yok anam bişe sancı olup geçiyor kaynanam binmişAyyy nerden nereye bir dürtülmeyi bekliyormus demek inşallah canım sende son durumlar nasil
Oha yani benimki 3500 ölctum dedi normal doğuma devam dedi bende şahsen normal için 3500u normal buldum..niye sana öyle dedi ki bilseydin sorardin normal değil mi 4 kg olmamış daha neye göre anlıyoruz bu durumu hocam gibisinden.. bence başka doktora da git niye sana öyle diyoCanım vallahi ben doktorunu takdir ettim, benim doktorum bugün kilosuna 3.500dedi ve alttan sezeryan mesajını verdi. Haftaya netleşicek dedi çatı muayenesi de yapmadı. Bakalım haftaya kesin sezeryancı konuşursa başka doktora gidip ondan da fikir alıcam doğru olur mu bilmiyorum ama
Sizin hastanede sezaryen ile normal doğum ücreti aynı mı biliyo musunAynen canım benimde doktorum kilosu çok diye söylüyor ama bu zamana kadar ne perine ne merdiven hiçbir önerisi yok, açılma kontrolü çatı muayenesi hiçbişey yok direk sezoo
Arkadaşıma doktor sıyırma yaptıktan 2 gün sonra doğurmuştu canım, suni sancıya da gerek olmamış açılması hızlı olmuş, senin de öyle olur inşallahAraştırıyorum büyük ihtimal sıyırma yapmış doktorda baktı heralde 1 cm açılmış ama doğacağı yok yardımcı olayım bari mi dedi anlamadım
Ped taktım duruma göre bunu da şey yaparsa sorcam
EEvet peceteye silince de pembelik geliyo birazdan yine bakicam artma azalma var mi diye
Amin inşallah canim birde ne dediğini o anki psikolojiyle hatırlamıyorum ama iyi dayandin anlamında bir şey dedi yapmış olabilir çünkü burda bir tane anne sey yazdı iste çığlık attım bitti anlamında hani 2 3 saniye sürmüş gibi benim baya sürdü o an
He anladım canım zaten su kanama vs yoksa sabah beklenir zaten yazmışsın 15 dk da bir geliyo diye.. bence de bekleYok bakılmadı. Hastane biraz uzak.
Evde bi çocuğum daha var.
Onu birine bırakamadık.
Kimsede durmayan bi cocuk.
Sabah olsa daha iyi olur ama gece asla durmaz.
O sebeple hastaneye de gidemedik. Yatıs verse sorun olacak. Sabahi bekleyebilirsek daha iyi olacak
kaynanan daha hızlı çıktıBende yok anam bişe sancı olup geçiyor kaynanam binmiş
Geliyor benim bebek gelmedi
Daha 26 nisanı beklicek demekki. Bu arada ilerleyen saatlerde suyunda gelebilir
Hazırlıklı ol
Kavuşunca inan gözün hiç bir şeyi görmüyor. Makyaj malzemelerimi falan attım hemen çantaya ama hastanede hiç yapasim falan da gelmedi bebeğime kavuşma heyecanım vardı. Sen de 40'inda yaptırırsın hatta tarih de yazdırabilirsin cikolatalara falanAynen öyle oldu benimde ya. Daha isme karar veremedik ondan yazdiramamistik. Tam bugün isim bulduk. Siparişini vereyim diyodum . Benimde senin gibi olacak sanırım.
Bu hafta için 3500 çok fazla değil aslında canım 4 e kadar yolu var. Haftaya da ölçsün bakalım ona göre düşünürsünüz. Başka doktordan fikir almak ancak aklını karıştırır bence eğer doğumu yine kendi doktorunda yapacaksan bence fikir almaCanım vallahi ben doktorunu takdir ettim, benim doktorum bugün kilosuna 3.500dedi ve alttan sezeryan mesajını verdi. Haftaya netleşicek dedi çatı muayenesi de yapmadı. Bakalım haftaya kesin sezeryancı konuşursa başka doktora gidip ondan da fikir alıcam doğru olur mu bilmiyorum ama
Yarın güzel tarih gelirse çok güzel olurAyyyyyy inşallah ya doktorum ilk defa doğur dedi
İnşallah canım siyirma yaptığını o zaman arkadaşına söylemiş doktoru.. ama iste çok garip şu çatıdan sonra benim doktorum gibi çıkan şeyi gösteren doktor oluyo mu şok oldum o an hiç beklemiyordumArkadaşıma doktor sıyırma yaptıktan 2 gün sonra doğurmuştu canım, suni sancıya da gerek olmamış açılması hızlı olmuş, senin de öyle olur inşallah
Kız hazırlasana nasıl sabredecen ben zaten uyuyamazdım heycandan birden sancı gelirse hiç bişe yapamazsınkaynanan daha hızlı çıktı
Daha doğum çantamı yapmadım sabah yapcam artık bugün mahvoldum
Kaçsın bu gün ? 37+2 miydin canımİnşallah canım siyirma yaptığını o zaman arkadaşına söylemiş doktoru.. ama iste çok garip şu çatıdan sonra benim doktorum gibi çıkan şeyi gösteren doktor oluyo mu şok oldum o an hiç beklemiyordum
Aynen ya bende öyle yaparım sanırım.Kavuşunca inan gözün hiç bir şeyi görmüyor. Makyaj malzemelerimi falan attım hemen çantaya ama hastanede hiç yapasim falan da gelmedi bebeğime kavuşma heyecanım vardı. Sen de 40'inda yaptırırsın hatta tarih de yazdırabilirsin cikolatalara falan
37+4 bende aynıyım ya atladım hemenKaçsın bu gün ? 37+2 miydin canım
Ben de öyle hissediyorum allahım çok heyecanlı çokkkÇok şükür durdu sadece peceteye pembelik geliyo ama doğumum çok yakın hissediyorum
Cok bir bilgim yok ama suyun gelmesi zaten doguma hazir oldgunu gosteriyor rahim strese giriyor ve dogumu başlatıyor o yuzden sorun olmaz diye düşünüyorum daha cok daha dogumla ilgili herhangi bir olay yokken bebek birden alınırsa sorunBebegin bu şoka girme durumu kendi isteğiyle gelmesi durumunda sezaryen olunca da oluyor mu? Benim suyum geldi öyle sezaryen oldum
Çatıya bakarken uyardı mı acaba bir doktora sorsaydın yaKızlar 1 cm acilmam varmış. Çatı yaptı doktor ordan pembe kanli akıntı geldi böyle akıntı gelecek dedi.. sonra eve geldim şimdi çok ağrım vardı bi baktım wcde adet gibi kan görmüşüm şaka gibi yaşayan var mı.leke falan değil bildiğiniz adetin 3. 4.gununde gibiyim Begonya2 O ozgeeeee1 kubiskubiskubis C Chen31 @gulumsebebek melegim can @sulti tutti K kelebekimsi golden-snitch Ve diğer anneler kızlar yazabildiğimi yazdım kızlar kusura bakmayin canım aciyo
Bence uyarı da vermiş doğumu başlatmak için yakın olabilir hazırlıklı olKızlar çatıda 2 3 kere canım acıdı parmağıyla içeri bir şeyler yaptı kafa çapını full hissettim bebeğin şaka gibi
37.haftada 3.500 bana da normal geliyor ama bilmiyorum doktoruma neden böyle dediğini, haftaya 4 kilo olur zaten haftaya doğumu konuşuruz dedi işte bakalım canım ne olacak.Oha yani benimki 3500 ölctum dedi normal doğuma devam dedi bende şahsen normal için 3500u normal buldum..niye sana öyle dedi ki bilseydin sorardin normal değil mi 4 kg olmamış daha neye göre anlıyoruz bu durumu hocam gibisinden.. bence başka doktora da git niye sana öyle diyo
Özel sigortam vardı canım hiç sormadım doğum fiyatları açıkcası, o yüzden olabilir mi diyorsun ayy öyle bir doktor değil aslında yaaSizin hastanede sezaryen ile normal doğum ücreti aynı mı biliyo musun
Evet canım haftaya 4 olur diye düşündü zaten direk haftaya konuşuruz doğumu dedi.Bu hafta için 3500 çok fazla değil aslında canım 4 e kadar yolu var. Haftaya da ölçsün bakalım ona göre düşünürsünüz. Başka doktordan fikir almak ancak aklını karıştırır bence eğer doğumu yine kendi doktorunda yapacaksan bence fikir alma