Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yeni bahane kilidi açıldı Hamileyim ben 😂😂 İnş sağlıklı bir şekilde alabiliriz kucağımıza bende inanamıyorum hamile gibi hissetmiyorum hiç kalp atışını duysak biraz rahatlıcaz gibi günler geçmiyor resmen ☺️
Başka bir şeylere odaklanıp kafanı dağıtmaya çalış gün sayarsan saniyeler bile zulüm olur. Bir sonraki kontrolün ne zaman?

Merhaba, Sat 12 Ekim, bugün ilk kez doktora gittik ve kese göründü ama bebek henüz görünmedi. Bunun normal olup olmadığı üzerine araştırma yaparken bu grubu buldum. Yazılanları okuyunca içim rahatladı. Sat’a göre haftam 5h 4 günlük ultrasonda 6h 2günlük çıktı bu normal mi?

Amin canım çok sağol inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi yani diğer hamileliklerimde hiç böyle birşey istemediler o yüzden şaşırdım kalp atışınızda net duymayınca takıldı kafama ama Allah’a bıraktım rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin kaderimiz nasibimiz neyse o olur
İnşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız canım. Öyle hayırlısı neyse o olsun nasip neyse o oluyor gerçekten. ❤️
Merhabalar, doktora gittim malesef düşük yaptim. Sizlere sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Canım çok üzüldüm. Basın Sağolsun.. inşallah en kısa zamanda yine güzel haberler alırsın ❤️🤲

Benim adet tarihim 15.11 di. Dün test yaptım çizginin biri hafif silik çıktı haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum sizce gebelik var mi

Eklentiler

• 1000056103.jpg
    1000056103.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 4
Kusura bakmayın hatırlatarak sizi üzdüğüm için özür dilerim 😓 insan bazen söylediklerinin nelere mal olabileceğini kestiremiyor. Rabbim daha büyük acılarla sınamasın sizi 🙏🏼 bebeğinizi de sağ salim alırsınız inşallah kucağınıza🌸
Yoo yo Estağfirullah ne özürü 🙂 amin teşekkür ederim mide yanmasına ne iyi gelir bilginiz var mı? 🤔☺️

Merhaba, Sat 12 Ekim, bugün ilk kez doktora gittik ve kese göründü ama bebek henüz görünmedi. Bunun normal olup olmadığı üzerine araştırma yaparken bu grubu buldum. Yazılanları okuyunca içim rahatladı. Sat’a göre haftam 5h 4 günlük ultrasonda 6h 2günlük çıktı bu normal mi?

İyi akşamlar kızlar Cumartesi günü 3.kez anne olacağımı öğrendim ve aranıza katıldımama çok korkuyorum içten içe olmalımıydı şartmıydı 3. çocuk diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum nolur kızmayın bana bu kadar isteyen varken nankörlük yaptığımı düşünmeyin Rabbim sağlıkla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin ama bu düşüncelerden korkulardan da kendimi alamıyorum
Bende aynı duygulari hissederek buraya yazmıştım şimdi hala alışmaya çalışıyorum mevcut hayat şartları kendini hiç üzme motive et sağlıkla inşaallah herşey hallolur

X