2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar sonunda valizimi kapattım hazırım evimin temizliği de bitti. Bugünü gezmeye ayırmıştım ama temizlik yapıldı. Benimkide atak yapıp gelmezse haftaiçi gezerim artık manikür pedikür filan kuaför işlerim kaldı. Son 1 haftam nasipse. Dün gece aşırı kasık ağrısı yaşadım ama umarım erken gelmez

Canım nasılsın? Seni merak ettim bi bakalım dedim Mayıs ayında mı doğum, nasılsın? ben hamileyimmmm Allah nasip ederse inşallah... henüz çok çok minik
Aaaa ciddimisin canım benim ay inanamıyorum o kadar çok sevindim ki anlatamam kendimden çok sevindim aglıcam şimdi çok şükür canım allahım saglıkla ilerletsin inşallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin kuzum. Geçen gün bakmıştım daha aşılam grubuna yoktu bişe yeni mi ögrendin benim dogum 5 gün sonra kuzum 26 nisana gün aldık allah nasip ederse inşallah

Evet canım çok yeni daha 4 haftalık civarı. Aşılamayla olmadı canım, ikinci tüp bebek denememde oldu çok şükür. Şimdi sağlıkla ilerlesin diye dua ediyorum. Çok teşekkür ederim kuzum ❤ senin de doğuma çok az kalmış inşallah sağlıkla kolaycacık bir doğum olur. Dualarım seninle

Uyanma uyanma zorla uyu
Ruh gibiyim bugün 1de uyudum 3te kalktım 5 buçukta uyudum 7 buçukta kalktım 9a doğru uyudum 11 buçukta kalktım mal gibiyim
Ay hiç sorma uyansın diye altını değiştiriyorum emziriyorum tekrar yapıyor değiştiriyorum tekrar emziriyorum böyle bir döngüdeyim toplam 4 saat uyusam şükür ediyorum

Benim eşim çok pimpirikli belki ondan çünkü bana dese öyle eşim doktordan çıkmadan 80 defa söyleyin der ultrasona bakarken bile eli ayağına dolaşıyor
Sana bir şey diyim mi mantıklı olan o an söylemesi kendisinede iş çıkarıyor beni de strese meraka sokuyor bende eşin gibi davrancam hatta olayı abartip soyleyene kadar odadan cikmicam hahaha

K kelebekimsi canım nasılsın benim bebiş toplanması bugün baya arttı sürekli midemin üzerinde sertleşiyor canım sıkılıyor bu duruma

Çok şükür
Canım sonunda oldu çok bekledin sabrettin istedin allahım karşılıgını verdi hep dualarımda olcaksın bir bakmışsın bebegin kucagında su gibi kolaylıkla ilerlesin inşallah darısı bütün bekleyen anne adaylarına olsun kuzum

Kızlar merhabalar hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah burdn değilim ama size birşey sormak istedim önde olduğunuz için park beşik aldım içine yatak arıyorum ama nasıl. Birşey almam gerektiği hakkında bilgim yok varmı acaba alan bu konuda bilgi verck biri özellikle e Bebek ten alan yada online sipariş eden almam lazım artk

Selam kızlar ara ara bende bu grubu takip ediyorum.Bende hamileyim geç döllenme yada yumurtlama dan önce ilişki olunca kız olur diyorlar.Birde Yumurtladan 2,3gun önce ilişki ile erkek bebeğe hamile kalanlar varmı
Ben yumurtlama günümü biliyordum hangi gun hamile kaldim cok belli baska gun iliski zaten olmadi yumrtlama gunum 30- 31 agustostu hem ovulasyondan hem de bobrek agrim vardi ordan hatrlyorm yumurtlama gunumde bobrek agrim oluyor neyse iliskide 29 unda oldu yani nerdeyse eminim ama oğluşum olacak

Civilden kraft 5 cmlik yataktan aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…