2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hımmm anladım kuzum doktoru demiş zaten küçük diye bende neden hep yanlışlık oluyoe dicektim bakim bizimkiler tutacak mi

Ay hiç sorma uyansın diye altını değiştiriyorum emziriyorum tekrar yapıyor değiştiriyorum tekrar emziriyorum böyle bir döngüdeyim toplam 4 saat uyusam şükür ediyorum
Hahaaha tamamen aynısı önce biraz emsin hemen bırakmasın diyorum emerken yapıyor emme bitince altını değiştiriyorum sonra tamamen uyanıyor altını değiştiriyorum sonra bırakınca uyumuyor bu sefer de keyif emmesi dün kendi kendime çok uykum var 20 dk sonra bitmiş olcak ve uyuyacam dedim tam 2 buçuk saat sürdü emme alt değiştirme döngüsü

Sağol canim büyük ihtimal bende öyle olurum birde bir sürü onluk aldım önlük degistiririm dedim süt dökülürse kusarsa falan

Benim de oluyor canım öfke patlamaları ağlama krizleri hormonlarımız alt üst olmuş durumda. Lohusalıkta da bir süre devam edecek sonra normale döneceğiz inşallah

Sağol canim büyük ihtimal bende öyle olurum birde bir sürü onluk aldım önlük degistiririm dedim süt dökülürse kusarsa falan
Hiç önlük takmiyorum rahatsız olmasın diye takımlarının önlükleri kaldı hep ağız bezi koyuyorum bazen kendisi çekiyor sipacik bazen de ben koymayı unutuyorum ama defalarca değiştirmedim daha öyle genelde emerken altına yaptığını duyuyorum 5-10 dk daha emmesini bekleyip hemen değiştiriyorum o yüzden taşma vs gibi durumlar olmadı bir de meme ucu kullanıyorum ya ucunda süt birikiyor birikmisken ağzıyla ya da eliyle cekistiriyor ucu hoop hepsi dökülüyor genelde o yüzden hep süt oluyor senin benim gibi olmaz bence

Ay yukarda durması neyse de topaklanıp sertleşmesi can sıkıcı resmen mıdemın ustunde taş gibiydi ay biraz daha sabretsinlerde yukarda dursunlar
Az aşağı inse belki bu kadar rahatsız olmam totosunu dayıyor tam da şimdi de çok hareketli mesela kendi mi sertleşiyor yoksa çocuk mj sert bilmiyorum bi kaburgama bir mideme gidip geliyor oyun buldu herhalde kendine

Ben haziran anneleri grubundan belki mayıs annesi olurum hissiyle bu gruba saran üye
Şu an hastanedeyim
Günlerdir süren sancım sabah katlanılamaz boyutta idi
Hastaneye girdiğimizde aktif kanamam başladı
Apar topar yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastaneye sevk edildim
İlk doz ciğer geliştirici vuruldu ikinci doz bir saate vurulacak
İlk dozdan sonra 24 saati beklemeleri gerekiyormuş
Tabi her an doğuma hazır tutuluyorum
Dualarınıza talibim
Kızım henüz 32+3

Az aşağı inse belki bu kadar rahatsız olmam totosunu dayıyor tam da şimdi de çok hareketli mesela kendi mi sertleşiyor yoksa çocuk mj sert bilmiyorum bi kaburgama bir mideme gidip geliyor oyun buldu herhalde kendine
İnşallah oyundur benimki bugun cok sakin arada vurup kacıyor yerine

Saglıkla kavuşursun canım bebegine inşallah hiç
Korkma igne de yapılmış kontrol altındasın biraz kuvezde kalması gerekir toparlanınca kavuşursun inşallah bebegine dualarımız seninle ve bebeginle canım

İnsallah saglikla kavusursun bebegine sancilarini durdurmaya calisiyorlar mi bir de Kanama neydenmis soylediler mi?

Sancıların nasıldı canım nasış başladı kanaman sonra mı geldi

İkimizin son adeti yakindi canım sana hangi tarih diyor doktorun Benim 30 mayista 40 hafta oluyor

Kızlar öglenden beri bebekte kasılmalarım çok kasık agrımda vardı ama süresi uzundu şuan belimde çok sancı var bebek takla atıyor resmen ve taş kesiliyor 5 dak bir karnımda agrı lavabodan çıkamıyorum çogalır ve geçmezse gidebilirm hastaneye yada beklicem önemli bir durum olmadıgı sürece kanama nişan gibi ama sanki 26 nisanı beklemicek

Ya benimki memede uyuyor ağzının kenarından süt hep omzuna akıyor baya ıslak oluyor dayanamıyorum değiştiriyorum. Tabi erkek olunca alt değişimi yaparken çiş yapması kaçınılmaz Bugün zaten rezil oldum tam altını değiştiriyorum bir attırdı batmayan biryer kalmadı koltuk alt açma benim üzerim ne yapacağımı şaşırdım

Senin bebeğin de hayırlı olsun canimm benimde son 3 4 haftam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…