Hımmm anladım kuzum doktoru demiş zaten küçük diye bende neden hep yanlışlık oluyoe dicektim bakim bizimkiler tutacak mi37+5 miş canım haftası. Geçen 29 nisana sezaryen tarihi almıştı 39 haftaya. Aynı gün tarihimiz olduğundan aklımda. Bebiş zayıf kilosu az diye doktor o tarihi uygun görmüştü öyle diyodu. Ama bebiş kendi seçimini yaptı gününe kendi karar verdi
Hahaaha tamamen aynısıAy hiç sorma uyansın diye altını değiştiriyorum emziriyorum tekrar yapıyor değiştiriyorum tekrar emziriyorum böyle bir döngüdeyim toplam 4 saat uyusam şükür ediyorum
Ben süt dökülse de değiştirmiyorum bazen iyice dökülmesini bekliyorum çünkü her damla için değiştirirsem kıyafet kalmaz
Sağol canim büyük ihtimal bende öyle olurum birde bir sürü onluk aldım önlük degistiririm dedim süt dökülürse kusarsa falanBen süt dökülse de değiştirmiyorum bazen iyice dökülmesini bekliyorum çünkü her damla için değiştirirsem kıyafet kalmaz2 maks 3 oluyor, ya altını açarken isedigi içindir ya da omzuna çok süt döküldüğü için
Benim de oluyor canım öfke patlamaları ağlama krizleriYa siz de benim gibi deliriyor musunuz kafayı yicem ben.
Sinir krizleri geliyor sebepsizce herşey gözüme batıyor
Eşime süpürge tut dedim akşam yapayım dedi ben de ev kirli olunca oturamıyorum aniden öfkelenip süpürgeyi duvara vurup kırdım. Adam şok oldu.
Hiç yapmayacağım şeyler sonra da ağla ağla şiştim.
Yürüyüşe çıktım iyi geldi ama geçmiyor sarıyorum kafada.
Şu 40 gün de bitsin geçsin hemen ne olurgebeliğin en zor sürecindeyim galiba.
Hiç önlük takmiyorum rahatsız olmasın diye takımlarının önlükleri kaldı hepSağol canim büyük ihtimal bende öyle olurum birde bir sürü onluk aldım önlük degistiririm dedim süt dökülürse kusarsa falan
Az aşağı inse belki bu kadar rahatsız olmam totosunu dayıyor tam daAy yukarda durması neyse de topaklanıp sertleşmesi can sıkıcı resmen mıdemın ustunde taş gibiydi ay biraz daha sabretsinlerde yukarda dursunlar
İnşallah oyundurAz aşağı inse belki bu kadar rahatsız olmam totosunu dayıyor tam daşimdi de çok hareketli mesela kendi mi sertleşiyor yoksa çocuk mj sert bilmiyorum bi kaburgama bir mideme gidip geliyor oyun buldu herhalde kendine
Saglıkla kavuşursun canım bebegine inşallah hiçBen haziran anneleri grubundan belki mayıs annesi olurum hissiyle bu gruba saran üye
Şu an hastanedeyim
Günlerdir süren sancım sabah katlanılamaz boyutta idi
Hastaneye girdiğimizde aktif kanamam başladı
Apar topar yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastaneye sevk edildim
İlk doz ciğer geliştirici vuruldu ikinci doz bir saate vurulacak
İlk dozdan sonra 24 saati beklemeleri gerekiyormuş
Tabi her an doğuma hazır tutuluyorum
Dualarınıza talibim
Kızım henüz 32+3
İnsallah saglikla kavusursun bebegineBen haziran anneleri grubundan belki mayıs annesi olurum hissiyle bu gruba saran üye
Şu an hastanedeyim
Dualarınıza talibim
Kızım henüz 32+3
Sancıların nasıldı canım nasış başladı kanaman sonra mı geldiBen haziran anneleri grubundan belki mayıs annesi olurum hissiyle bu gruba saran üye
Şu an hastanedeyim
Dualarınıza talibim
Kızım henüz 32+3
Senin ne kadar kaldi canimmSancıların nasıldı canım nasış başladı kanaman sonra mı geldi
İkimizin son adeti yakindi canım sana hangi tarih diyor doktorunAz aşağı inse belki bu kadar rahatsız olmam totosunu dayıyor tam daşimdi de çok hareketli mesela kendi mi sertleşiyor yoksa çocuk mj sert bilmiyorum bi kaburgama bir mideme gidip geliyor oyun buldu herhalde kendine
Benim şuan sancılarım var canım ama gitmiyprum 26 nisana gün aldık ablası ile aynı olacak durursa
Ya benimki memede uyuyor ağzının kenarından süt hep omzuna akıyor baya ıslak oluyor dayanamıyorum değiştiriyorum. Tabi erkek olunca alt değişimi yaparken çiş yapması kaçınılmazBen süt dökülse de değiştirmiyorum bazen iyice dökülmesini bekliyorum çünkü her damla için değiştirirsem kıyafet kalmaz2 maks 3 oluyor, ya altını açarken isedigi içindir ya da omzuna çok süt döküldüğü için
Maşallah saglikla gelsin kuzularBenim şuan sancılarım var canım ama gitmiyprum 26 nisana gün aldık ablası ile aynı olacak durursa
Senin bebeğin de hayırlı olsun canimm benimde son 3 4 haftam inşallahYa benimki memede uyuyor ağzının kenarından süt hep omzuna akıyor baya ıslak oluyor dayanamıyorum değiştiriyorum. Tabi erkek olunca alt değişimi yaparken çiş yapması kaçınılmazBugün zaten rezil oldum tam altını değiştiriyorum bir attırdı batmayan biryer kalmadı koltuk alt açma benim üzerim ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?